Şimdi Ara

Honda Civic 2020 ELEGANCE FC5 Alınır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşırı pahalı o parayı hak ettiğini düşünmüyorum. 4-5 yaşındaki 70bin km de ki o arabaya o paraları vermem ben. Yalıtım diye birşey yok. 1300e çok seçenek var. Yinede sizin tercihiniz. Birde tutturmuşlar sanayi görmezsin. Eğer insan gibi kullan hiçbir arabada kolay kolay sıkıntı yaşamazsın. Tecrübeyle sabit. Tercih sizin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • road warrior kullanıcısına yanıt

1300'e olan seçenekleri sıralar mısınız benim kriterlerime göre? C segmet sedan/hb/SUV olarak?

• Max Damage M kullanıcısına yanıt

Hocam size yüzde yüz katılıyorum. Bu bütçem dahilinde 0 km b segment dolu (clio, i20, polo vs.) ancak ben geçtiğim arabadan birkaç tık daha iyi deneyim yaşamak istediğim için 2. el c segmentlere yöneldim. Civic'de hem piyasa arabası olmasından dolayı, hem LPG'sinden dolayı hem de tasarım ve kullananların çoğunun sorun yaşamamasından dolayı (çevremde de var) elimdeki en güçlü alternatif konumunda.

Dediğim gibi alırken bir tık pahalı gözüküyor ama 5-6 yıl sonra 10-12 yaşında satmaya çalıştığımda da bugün nasıl FD6'lar talep görüyorsa FC5'te aynı talepte olacaktır. Teşekkürler yorum için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeuroS -- 24 Kasım 2024; 16:21:26 >
  • JeuroS kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam aklın yolu bir demişler. Para da kolay kazanılmıyor hele de bu devirde.

Benim Civic'i satıp aldığım araç da Suzuki Swift bu arada. Ara ara forumdaki grubuna gider aracın değer kaybını, Civic'lerin piyasa artışını yazarım toplu lince uğrarım. Hele 2 tane üye var adamlar forumun diğer yerlerindeki mesajlarımı falan bulup bana küfür ediyordu Suzuki kötüleyip Honda övdüğüm için.

Bunu şu sebeple anlatıyorum. Demin denk geldim bu ikisi Honda Jazz başlığında Jazz'ı övmüş. Biri babasına almış Swift'ten daha iyi diyor öbürü de Swift'i satıp Jazz'a geçeceğim diyor. Bu adamlar yıllarca Honda övdüğüm için demediğini bırakmadı şimdi gidip Honda alacaklar  

• Max Damage M kullanıcısına yanıt

İnsanımızın en büyük sorunu da o, sadece olaya ''ALIŞ'' olarak bakıyor. Ben bireysel kullanıcıyım, bir kere düzgün bir şey alıp en az 5-6 sene sorunsuz binmek istiyorum. E ilerde bunu bir şekilde elden çıkarması var, sanayi derdi var, var oğlu var yani. 2010 2.0 A4 öneren bile çıkıyor yani, çünkü adam kullanıcı olmadığı için sadece o parayla alınabileceklere bakıp geri kalan hiçbir kriteri umursamıyor. Garip cidden. Yukarıda da Astra K önerisi gelmiş mesela :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeuroS -- 24 Kasım 2024; 16:48:51 >

Açık söyleyeyim bütçem yüksek olsa Honda Civic almam. Beğenmediğim yönleri de vardır ama orta gelir grubundaysam ve otomobil bu ülkede yatırım aracı olarak değerleniyorsa o beğenmediğim yönleri görmezden gelirim. Yoksa ben de bilirim benim tenekeyi boş bir arsaya götürüp yakmayı üstüne de Mercedes çekmeyi. İmkanlar maalesef :)

• Alabiliyorsan 1.5 corolla artı lpg ile iyi bir seçim olur. Lpg uyumsuz olduğunu kim uydurdu. Direkt enjeksiyon kaliteli kitler var. Sorun yaşayan görmedim. Lpg takılmasa bile 6 litre civarı yakıtı var. Ötv avantajı ile sıfır bile alınır.

Boş yapıyorlar. Atmosferik motor diye herkes benzer düşüncelere sahip. Gülün geçin.

Kardeşimde 2 yaşında 1.2 puretech turbo fransız opel var. Arada motor ışığı yakıyor ve insan gibi biniyor  

Yalıtım konusu.. Mesela Cupra'dan sonra benim araca binen yalıtım daha iyi dedi, sesi cupra daha çok alıyor dedi. Bunun dışında segmentindeki diğer araba sahibi arkadaşlarım da aynı düşünceleri ifade etti. Yol sesini belirli km sonrası duymanız asfaltın yeni/eski olması ile de alakalı. Ayrıca fabrika çıkışlı turanza t005 lastikler sesli ve serttir. Arabamı satmazsam Good Year Egp 2 lastiğe geçeceğim. 

Kullanmayı biliyorsan gayet iyi giden arabadır. Yokuşta S moda almanız tavsiye olur tarafımca, beygir açısından sıkıntı yok fakat tork yetersiz kalıyor bazı durumlarda. Bunun dışında aksesuarlı beyaz renk dışarıdan çok çekici durur. Şehir içi yakabilir biraz ama şehir dışı inanılmaz ekonomiktir. Bu yılın 31 ocak tarihinde İzmir istanbul git gel 1900₺ yaktı. Dönüşte araç fulldü bagaj dahil.

Makyajlı kasa sahibi olduğum için elegance model donanım olarak dolu. Bence honda genel olarak sınıfının en dolu aracını veriyor.

Toyota bu konuda kısırdır. O nedenle şahsen tercih etmem. Full hybrid alacak olsam seçeneklerim arasında olurdu.

2021 makyajlı elegance var bende de 35 binde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 24 Kasım 2024; 18:56:4 >

Siz zaten civicte karar vermişsiniz burada istediğiniz şey nedir civic in övülmesi falan mı. Ben sadece düşüncemi yazdım. Sıfır foruma girerseniz orada 1300e sıfır bile bir çok araba var. Bayon Taigo t cross hatta az daha verilip kamiq bile alınabilir sıfır gibisi yok. İkinci elde ise seçenek çok fazla megane leon astra diye gider hepside 2022 model civarı. Civic ayrı bir vaka çok onu burada eleştirirsem linç yerim. Zaten yerli üretim bir arabanın bu kadar pahalı olmasıda anormal bir durum. İthal arabalar bile daha uygun ve çok daha kaliteli.

• Bozuk plak gibi "10bin km için lpg ile uğraşılmaz" denmesi yüzünden sırf yazıyorum:

6 sene LPG'nin "L" si ile uğraşmadım. LPG'li aracın yağı bile eskimiyor. 20bin km bile kullansanız alın yağ analizine götürün baktırın dizellere göre 5 kat daha temiz çıkar TBN değeri.

Bilindik yerden LPG alsanız lpg filtresi sararmaz bile 30bin km'de. Neyiyle uğraşıyorsun LPG'nin arkadaşım @en1gma ?

Tek bir uğraştığın yeri söyle ? Pompacının uğraştığıyla mı uğraşıyorsun ? Sırf merak ettiğimden soruyorum inan ki neyiyle uğraşılıyor bu LPG'nin arkadaşlar bilen var mı ?

Şaka gibi yahu, gidin aracın boyasına, sacına ya da izolasyonuna bir şey söyleyin de bir şey bildiğiniz belli olsun...

1.3m'e Honda Civic 2020 Elegance alınmaz arkadaşım. Lütfen siz de artık biraz daha kaliteli araçlara yönelin.

MG HS önermiş arkadaşın biri. Yakıt konusunda Civic LPG'ye kıyasla 2x ama kalite hissiyatı olarak da 2x.

Bunun dışında Elektrikli araçlara yönelebilrsiniz veya Benzin+Hybrid sıfır - 2. el.

• 1.3 edc megan aldık saydığın atmosferik civic ve corolla dan daha iyi motora sahip değerlendirin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Civic te karar versem neden konu acma geregi duyayim? Saydigin cogu arac b segment yukseltilmis i20, polo vs. Onlari istemedigimj soyledim zaten.

• HiqhWoltage kullanıcısına yanıt

Mg Hs marka bazinda pisman eder mi, satarken zorluk yasatir mi gibi cekincelerim var. Yoksa biliyorum bu alternatifi de. Butcemi bir miktar asiyor o halledilir de diger saydiklarim konusunda dusuncen nedir?

• HiqhWoltage kullanıcısına yanıt

1.3m'e Honda Civic 2020 Elegance alınmaz arkadaşım.

Kendi sorunu kendin cevaplamissin

2022 dolu Corolla parasına garantili LPG var diye 2020 boş paket Civic almaktan bahsediyor arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 25 Kasım 2024; 10:43:58 >

Sıralamaya gerek yok,2022 Corolla var söyledik.

Dolu paket, sorunsuz, garantili,ikinci eli iyi

301 den sonra... Yakıt başta maliyetlerinden emin olmanız lazım.

• wehrmacht kullanıcısına yanıt

Masraflarını karşılayacak ekonomik duruma sahibim, 301'den geçince öyle mi gözüküyor? :D

RolsRoyce de 100km/10L kadar düşüyor Tofaş şahin 15 litre. Ekonomik durumdan önce 301 tercih eden biri verimliliği onemsiyor gibi görünüyor. Bu Civic o Civic degil

• Dizel 301 den sonra konfor olarak c segment her araba seni mutlu eder, yakıt olarak ise hepsi üzer.

Civic sportif görüntüsü ile gençleri ve genç aileleri cezbediyor.

Belli ki konu sahibi bu arabayı beğeniyor, radarına almış.
    Bildiğimiz kadarı ile hastalıklı bir araba değil.
    Yazılanlara göre zayıf yönü yalıtım.

Bence tipi ve konforu ile bu durum gözardı edilebilir.

Konu sahibine hayırlı olsun diyelim.

Not: Ben yukarıda megane icon önermiştim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.