Şimdi Ara

2021-2022 Kia Ceed 1.0 COOL DCT Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaklaşık 1m civarı bütçem var ve bu bütçelerde düşük km / yaş olarak C segment bir araç bulmak çok zor. Gözüme geçenlerde Ceed çarptı ama ilan sayısı bile 10 küsur civarındaydı. Çok piyasası olmayan bir araç ama özellik ve fiyat bakımından hoşuma gitti. Bağımsız süspansiyon vs. olması da gerçekten güzel. 1.0 motorun ve şanzımanın Herhangi bir kronik sorunu var mıdır acaba? Önerir misiniz?

• Satması zor olur ikinci elde ama tercih edilir niye edilmesin. Motordan yana sorun duymadım. Şanzıman dct olması lazım çift kavrama klasik. Dsg’den sağlamdır ama yine de bir kavrama değişir zamanla
  • İkinci eli hızlı değildir onun haricinde çok kaliteli bir otomobildir. Bizim ülkede tutulmayan otomobiller büyük çoğunlukla kaliteli otomobillerdir.

Malzeme kalitesi, işçilik, yalıtımı ile sınıfının iyi otomobillerinden biridir. Uzun yıllar kullanırım derseniz alabilirsiniz.

Aynı paralara 1.4 tgdi i30 da alabilirsiniz. 1-2 yaş daha yaşlı olur ancak çok daha dolu bir otomobil almış olursunuz. 1.6crdi i30 da olur. Elite ve üzeri donanımda.

• Hocam arabanin kaliteli olduguna eminim ancak 2. Elinin cok zayiif olmasi dusunduruyor beni sadece. Herhangi bir ekstrem durum olmazsa alip 4-5 yil binmeyi dusunuyorum. Bu acidan yorumlarsaniz ne dersiniz?

Benzer fiyatlarda stonic, bayon, clio, polo i20 vs satiliyor cunku…
  • Kia Ceed imi geçen sene sattım ama bir de bana sor nasıl sattım, tanıdık galerici bulduk, onun arkadaşı Kia Ceed leri merak ediyormuş şansa o da beğendi aldı (düşük kazası mevcuttu, değişensiz lokal boyalıydı). Araba efsane, özellikle malzeme kalitesi üst düzey, onu aldığımda A3 ten daha iyi malzeme kalitesine sahipti. ama bir daha ikinci eli güçsüz araç almam dedim VW aldım geçtim. Kafam rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa2008 -- 12 Ağustos 2024; 18:17:13 >
  • Vala ben hem kia ceed aldım sattım hem mazda 3. İkisinin de piyasası çok az doğru ama yukarda arkadaşın da dediği gibi TR de kaliteli araçların piyasası az oluyor şaka gibi. Bence pişman olmazsınız. 4-5 sene bineceğim diyorsunuz, satarken geniş zamanda ilan koyun satılıyor.

• sasa2008 S kullanıcısına yanıt

Hocam dct 1.0 miydi? Eger oyleyse motor - sanziman uyumunu ve yakit tuketimini soracaktim. Bu aeac hakkinda cok az icerik var gercekten.

• JeuroS J kullanıcısına yanıt

1.6 dizel manuel

• Hocam ikinci eli zayıf diye zaten B hb parasına C hb alıyorsunuz. 0 km iken i30 ile Ceed neredeyse Golf fiyatlarına satılıyordu. Şimdi Golf nerede Ceed nerede. Bu bir fırsat.

Faizler bu kadar yüksekken piyası olan araç bile öldüm parası olmazsa satılmıyor. Ben geçen hafta eve araç aldım. Neredeyse galeri fiyatına geldi araç.

Tercih sizin ya piyasası çok iyi kalitesiz bir araç, ya da piyasası çok iyi olmayan kaliteli bir araç. Otomatik hb araç her türlü satar. O kadar dert edecek bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crssover -- 12 Ağustos 2024; 18:29:52 >
  • ofs911_1 O kullanıcısına yanıt

aynen. golf 8.5 aldık hocam, bel desteği elle ayarlanıyor. 2012 model ceed de elektrikli bel desteği vardı, koltukları deri kumaş karışımıydı, 12 yılda hiç eskimedi.

• Motor şanzıman bilinen bir kronik sorun yok. Araba da iyi araba zaten albenisi hariç sınıfının altında kalan yönü yok.
  • 1.6 dizelleri daha hızlı satılır
  • 1.6 dizelleri bütçemi aşıyor hocam.

Manasız zaten , bu jenerasyon 1.6 crdi iyiden iyi verimsiz. Ustune daha fazla vergi ve bakim masrafi.

Uzun yolda 150-170 giderim diyene yarar belki bir tek.
  • 19can84 1 kullanıcısına yanıt

Hocam ağırlıklı kullanım şehir içi olacak. Yani yol müsait olursa sınırların müsade ettiği kadar (120 civarı) takılırım maksimum. Mild hybrid olması da şehir içinde 1-2 litre civarı tasarruf sağlar diye düşünüyorum. Sakin kullanıma 5-6 civarında yakıyormuş okuduğum birkaç yoruma göre.

Yani arabanın her noktası bana hitap ediyor. Sadece 2. elindeki kıtlık (11-12 tane ilan var, yarısının fiyatı uçuk 1.1m üstü) beni düşündürüyor. Fazla alternatif de yok. Benim yerimde olsanız tercih eder miydiniz bunu öğrenmek isterim.

• Alınmaz.

VW alınır

2-3 yaşında arabalar arasında 1 milyona alınacak en iyi araba olabilir. Her an acil para ihtiyacım olabilir diyen kisi için dogru seçim degil ama alırım 4-5 yıl binerim derseniz sonda kurumsala bile satsaniz başta cebinizden az çıkacak paranın reel getirisi düşünüldüğünde zarar etmeyeceksiniz ki alınırken piyasası kötü arabanın satma zamanı geldiğinde de piyasasının kötü olacağı kabulü de her zaman dogru degil.

Mild hybridin pratikte pek bir tasarrufu yok, emisyon test prosedürü için geliştirilmiş sistemler çoğunlukla. Ortalama 20km/s hiz icin 7 litre gerçekci tüketim verisi olur. 30km/s 6, 40km/s 5 gibi gider şehiriçi...
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

VW muadillerinin fiyatlarindan haberiniz mi var?

Polo alınır

Alternatif olarak 1.5 dizel opel astra alabilirsiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.