Şimdi Ara

BMW F30 i ED 40.yıl paketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
31.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bmw 320 i ed 40 yıl paketi almayı karar kıldım.. Makyajlı olanından sizce almalımıyım artıları eksileri nelerdir yardımcı olur musunuz ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

BMW F30 i ED 40. Yıl Paketi: Özel Farklılıklar ve Özellikler

BMW'nin ikonik F30 modeli, 40. yıl dönümü kutlamaları vesilesiyle özel bir paketle karşınızda. BMW F30 i ED 40. Yıl Paketi, benzersiz stil dokunuşları ve gelişmiş özellikleriyle öne çıkıyor.

BMW 40. Yıl Farkı

BMW'nin 40. yıl dönümü paketiyle donatılan F30, göz alıcı "Avus Mavi" gövde rengiyle öne çıkıyor. Bu özel renk tonu, yalnızca bu paket için özel olarak üretilmiş olup, BMW'nin motor sporları mirasına bir selam niteliğinde.

F30 40. Yıl Özellikleri

F30 40. Yıl Paketi, aşağıdakileri içeren özel tasarım özellikleriyle birlikte geliyor:

• 18 inç M hafif alaşım jantlar
    • Krom çerçeveli BMW böbrek ızgarası
    • "40 Jahre BMW" logolu eşik plakaları
    • Alcantara ve suni deri kaplamalı spor koltuklar
    • M deri direksiyon simidi

BMW 320i ED 40. Yıl Paketi Özellikleri

BMW 320i ED 40. Yıl Paketi, özel tasarım özelliklerinin yanı sıra aşağıdaki teknik özellikleri de sunuyor:

• 2.0 litrelik dört silindirli dizel motor
    • 163 beygir güç ve 400 Nm tork
    • 8 ileri otomatik şanzıman
    • Verimli ED teknolojisi

F30 40. Yıl Paketi Özellikleri

F30 40. Yıl Paketi, aşağıdaki teknolojik geliştirmeleri de beraberinde getiriyor:

• iDrive navigasyon sistemi
    • Akıllı telefon entegrasyonu
    • Harman Kardon ses sistemi
    • Adaptif LED farlar

BMW F30 i ED 40. Yıl Paketi, özel tasarım dokunuşları, gelişmiş özellikleri ve BMW'nin motor sporları mirasına yaptığı vurgu ile öne çıkan benzersiz bir araçtır. 40. yıl dönümünü kutlamak ve sürüş deneyimini bir üst seviyeye taşımak isteyen otomobil tutkunları için mükemmel bir seçimdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Artisi çok ama fiyatida çok
    Hayırlısı olsun
  • Telefondan fiyat aldım 171. Lira fiye
  • Slk 250 amg al pasa pasa bin ustam
  • Mercedesten soğudum ustam.. Araba canavar ama soğutular
  • O bütçeyle bence 5 serisi bakın
  • O fiyata ve o doluluğa 5 serisş var mıdır ?
  • vedo4747 V kullanıcısına yanıt
    Comfort+premium paketli araçlar malum sitede 165bin lira civarı bulunabiliyor bir bakın isterseniz belki navi ya da dakota koltuklar olmaz ama 3 serisinden üst segment bir araç sonuçta konfor iç hacim ve prestij yönünden daha önde. Tabi yaşınız gençse sportif takılmak istiyorsanız sizin bileceğiniz iş
  • Alınıp 10 yıl keyifle binilebilecek nadir arabalardan.
  • Yaşım daha 20 ve bmw benzinli motorlara turbo koyduğu için tercihim benzinli.. Kırmızı koltuk vede navi. Olmazsa olmazım
  • 320d de Turbolu tabiki. Neyse,320i hakkaten mükemmel bir araç. Bir de 40.yıl paketiyle daha da mükemmel olmuş 😄 BENCE fiyatına göre alınabilecek en iyi araç. Ha tabi ikinci el 5lere falan da bakabilirsin ama yaş 20diyorsun 3 ten şaşma 😄
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

320d de Turbolu tabiki. Neyse,320i hakkaten mükemmel bir araç. Bir de 40.yıl paketiyle daha da mükemmel olmuş 😄 BENCE fiyatına göre alınabilecek en iyi araç. Ha tabi ikinci el 5lere falan da bakabilirsin ama yaş 20diyorsun 3 ten şaşma 😄
    40th year edition dolu paket ama o fiyata aynı motor seçeneği ile 520i varken çok mantıksız bir araba.
  • 320ied 40.yil olanlar guzel araç donanim olarak zaten girtlak dolu.. Ayni fiyata 5 serisi de var ancak spor gorunumlu daha genc işi bir araç istiyorsaniz 3 daha mantikli olur.. Alip gecin dusunmeyin bile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 16 Mayıs 2016; 8:50:16 >
  • 5 falan diyosunuzda bence 3 ün önü 5 ten daha guzel
  • 3 serisi güzel bir araç makyajla dahada güzel bir hale geldi, şuan kullanıyorum bir kaç günlük sürüş zevki açısından gayet güzel, yakıt basmazsan ekonomik takılır, 40.yıl paket güzel, hız sabitlemeyi almadan taktırın eğer yoksa yolda çok aradım onu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

3 serisi güzel bir araç makyajla dahada güzel bir hale geldi, şuan kullanıyorum bir kaç günlük sürüş zevki açısından gayet güzel, yakıt basmazsan ekonomik takılır, 40.yıl paket güzel, hız sabitlemeyi almadan taktırın eğer yoksa yolda çok aradım onu.

40.yıl pakette hız sabitleme standart oldu artık hocam.
  • Bi bayiye gidip direk fiyat alın,daha uyguna getirebilirsiniz.40th year zaten en dolusu.İstediğiniz gibi Estoril mavi ve kırmızı deri opsiyonu da mevcut.Motorda her türlü tatmin eder.Aynı motorlu Sportline 3 serisi kullanıyorum,sorunuz olursa seve seve cevaplarım.
  • Ben de özellikle kırmızı araç istediğim için Sportline Kırmızı tercih ettim.
    Ama aklım 40th paketlerinde kalmadı desem yalan olur, özellikle M direksiyon çok şık bir opsiyon, hakeza Harman Kardon ve Prof Navi de mukayese kabul etmez.

Şuan en iyi seçenek, est blue, kırmızı koltuk ve 40th,mükemmel...
  • Yasiniza gore mukemmel bir secim, 5serisi gence gidicek bir arac degil bence. Arac da iyi, vergi avantajin var, ed teknolojisi ile 8-9 litre civari yakiyor.
  • Fiyat cok yuksek oyle bir arac icin.aralik gibi ayni araci epeyce indirimli opsiyonlatabilirsiniz.malum siteden 1 2 yasinda araclari uyguna bulmak mümkün.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.