Şimdi Ara

Az yakan çok kaçan araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracımı takas etmeyi düşünüyorum, cruze sahibiyim 90bin kmde 1.6 lpgli yakıtı bana fazla geliyor ve birazda hantal.

Hangi araçlarla takas edebilirim bilmiyorum galerileri gidip gezme fırsatım olmadı ama galericiler aracımı alır mı takasa girer mi bilmiyorum.

Hasar kaydı felan yok 2 parça lokal boya 1 parça değişen var oda ön cam.

Lpgli araçlara tövbe ettim, dizel az yakan bir araç tavsiye edebilir misiniz?

linea 1.3 nasıldır mesela ? birde 407 1.6 hdi var aklımda ama km leri cok fazla düşük km bulmak sıkıntı.

• Lpg'den daha az yakan dizel bulamazsın tecrube ile sabit
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatayigci

Lpg'den daha az yakan dizel bulamazsın tecrube ile sabit

Hocam bu araç lpg de de cok yakiyo

• Accent blue
  • Bravo 1.6 multijet olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Accent blue

hocam takasta üste verecek param yok maddi olarak imkanım kısıtlı, benimle takasa girecek accent blue en az 10bintl hasar kayıtlı döküntü olur onuda ben istemem zaten.
  • punto clio sondero olabilir
  • takas işini tavsiye etmem. aracınızın değerinin çok altında almaya çalışırlar. ayrıca aracınızı sattığınızı varsayarsak kaç lira bir bütçe çıkıyor? ona göre tavsiye verelim. mesela 1.3 multijet motor aveo sedanda da var. yakıt ve sağlamlık olarak iyi bir motordur. linea alacaksanız emotion ve yeni kasanın en üst paketine bakın. 2008-2009 model 1.6 multijet bravo'larda az yakıp, çok kaçma işinde çok başarılı arabalardır. cruze satılınca emotion paket 2008-2009 bravo alınabilir sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraith Todd -- 19 Kasım 2016; 16:54:33 >
  • 33 e koyup 32 ye satarım diye düşünüyorum ama alan olur mu orası düşündürüyor beni işte.
  • Yalnızlığa sarılmak kullanıcısına yanıt
    satılır neden satılmasın. cruze güzel bir araba yakıtı dert etmeyen hayranları var. millete bakmayın siz bravo'ya da piyasası yok, alanın elinde kalır diyorlar her gün en az 5-6 tane alınıp satılıyor. bütçe güzel 2010 dolu paket linea 1.3 alınabilir. iyi bir bravo için 35 seviyesine çıkmak gerekebilir. aveo sedan alınabilir. sandero stepway alınabilir. 1.5 dci motorla gayet uyumlu bir kasa.
  • takas işi sakat iş. aracınızı satın, elinize nakit geçsin. ondan sonra bakın araçlara.

az yakıp çok kaçmasına ise bence o kadar takılmayın o kadar paraya alacağınız hiç bir araç çok kaçmaz. az yakanlara bakabilirsiniz ama.
  • 1.6 tdi polo 2010 üstü cenevar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalnızlığa sarılmak

quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Accent blue

hocam takasta üste verecek param yok maddi olarak imkanım kısıtlı, benimle takasa girecek accent blue en az 10bintl hasar kayıtlı döküntü olur onuda ben istemem zaten.

Cruze ne kadar bilmiyorum ama 40 civarına accent bulabilirsin
  • Citroën c-elyse ya da Peugeot 301.
    İkiside çok az yakar, iyi kaçar ama cruze deki konforu bulamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimeltem

Citroën c-elyse ya da Peugeot 301.
    İkiside çok az yakar, iyi kaçar ama cruze deki konforu bulamazsın

cruze da konfor mu var hocam ? Tangır tungur ediyor her yeri, ufacik çukurdan geçerken pat küt ediyor çok sert sünspansiyonlar böbrek taşı olanlar için birebir.

cyelyse 301 felan kullanmadım ama herkes çok yumuşak olduğunu söylüyor yaylarin, turkiyenin bozuk yollarinda iyi gidiyormuş.
  • Yalnızlığa sarılmak kullanıcısına yanıt
    Cruze hiç kullanmadım ama genel olarak kullanıcıları yakıt tüketimi ve hantallığı dışında sıkıntısı yok diyorlardı, bende konforu iyi sanıyordum. Demekki o da iyi değilmiş :) 301 ya da c-elysee sizin ilacınız o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalnızlığa sarılmak

quote:

Orijinalden alıntı: cagatayigci

Lpg'den daha az yakan dizel bulamazsın tecrube ile sabit

Hocam bu araç lpg de de cok yakiyo

15-20 Lt LPG mi yakıyor aracınız.Çok değil mi

• zwanzig kullanıcısına yanıt
    bende onu diyorum işte çok yakıyo
  • Koç'un Şaibeli arabası Egea 1.6 Multijet.
  • Ne oldu senin 10 litre yaktığın günlere, bence arabanı tamire götür belli ki bi problemi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 19 Kasım 2016; 19:27:44 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.