Şimdi Ara

Az yakan çok kaçan araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ortalama 19 hızla 15 benzin ise 17-18 lt lpg tükettiği varsayılırsa bu ekonomide dizel bulamazsınız.Ya dandik 1000 1100 kg reno fiat hyundai alacaksınız ya da bir cruze parası daha koyup blue hdi motorlu bir araç alacaksınız.Konforsuz demişsiniz ya onu şimdi fark ettim bu sınıfta başka bir araca binmediniz galiba.ya da aileniz hep premium bmw mercedes audi falan kullanıyor olmalı
  • Linea clio cok cok az yakar ancak surus keyfi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0 1.5 tdci fiesta
    1.4 crdi i20
    bi de gene dizel clio
  • Honda civic vtec 2

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cruze otomatik kullanıcısıyım ve maximum zorlasam 10.5 litre benzinde şehir içi. Bence sizin aracınızda sorun var 15 lt yakması imkansız... Tangur tungur böbrek taşı demişsiniz galiba sizin aracınız farklı benim araç 17 jantlı wtcc edition eski aracım hondadan hb den suspansiyonu çok çok iyi. Yakıt olarak honda ile aynı. Bu arada bemim araç 124 hp.

• 1.4t lpgli bravo da dusunulebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Ne oldu senin 10 litre yaktığın günlere, bence arabanı tamire götür belli ki bi problemi var

Modelin kendisi başlı başına bi sıkıntı bence hayatimda bukadar adi bi araba görmedim

@turgay0651 hocam albea kullandım bundan önce 206 kullandım onlar bile daha iyidi cruze çok sert bizim yollara göre degil.

• Yalnızlığa sarılmak kullanıcısına yanıt
    Senin adi dediğin araba yıllarca dünyada en çok satan otomobiller listesinde ilk sıralardaydı, boş konuşmanın gereği yok

• quote:

Senin adi dediğin araba yıllarca dünyada en çok satan otomobiller listesinde ilk sıralardaydı, boş konuşmanın gereği yok

Avrupa beni ilgilendirmiyor boş konuşan sensin ben diyom ankara sen diyon benimki senden kara.

Araç çok yakıyor kör müsün fotorafı görmüyor musun? Kendi özenle kullandıgım araba elimde kendi kendine dökülüyor diyorum bu gelmiş bana bu dünyanin en iyi araci diye masal anlatıyor.

Kardeş camın önünde yatıyor araba camın önünde, sabah binip işe gittiğim kendi arabamı bana mi anlatiyon sen ?

Piyasa kaygınız var diye burada polyanacılık oynayıp duruyorsunuz yakışmıyor az delikanlı olun gercekleri konuşun.

Aynısı benim kapımın önünde de yatıyor merak etme, biliyoruz yani aracın ne olduğunu, ne yaktığını Ayrıca piyasa kaygısı yok, müşterisi hazır aracın. Bence sen sorunlu aracını tamir ettir de sonra sat sana fazla geliyor bu araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 19 Kasım 2016; 20:36:15 >
  • punto tavsiye ederim.
  • Markası hiç önemli değil. 1.6 tdi veya 1.6 hdi motorlardan daha iyisi yoktur yakıt/performans konusunda. Diğer kriterler tartışılır.
  • quote:

Aynısı benim kapımın önünde de yatıyor merak etme, biliyoruz yani aracın ne olduğunu, ne yaktığını Ayrıca piyasa kaygısı yok, müşterisi hazır aracın. Bence sen sorunlu aracını tamir ettir de sonra sat sana fazla geliyor bu araç

Chevrolet çekildi türkiyeden ileride parça sıkıntısıda başlar, piyasa miyasada yok malum site cruze mezarlığı gibi satılık ilanı dolu.Araba antika zaten 0-100 ü tam bi ölüm, az yaksa bile satmayı düşünürdüm yani o derece.Şahin doğan sollayıp gidiyor duz yolda 150km hızdan sonra zaten ibre duruyor anca yokuş aşşagı 180 görür o araba.Accent era ile bile takasa razıyım şuan, size aracinizla mutluluklar forumda copcop çekmeye devam edin belki bi alıcı bulursunuz.

Size turbolu araç gerek hocam. Benzinli bile olsa bu kadar yakmayacaktir. Dizel olsun derseniz 1,3 e girmeyin. Baya az yaksin isterseniz dci yani stepway yada clio 4 maddi olarak sizi zorlamaz ikinci elleri iyidir. Dokundumu tepki versin derseniz crdi accent blue öneririm ama cruze dan sonra uçak gibi gelebilir ilk başta dikkatli olmak gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalnızlığa sarılmak

quote:

Chevrolet çekildi türkiyeden ileride parça sıkıntısıda başlar, piyasa miyasada yok malum site cruze mezarlığı gibi satılık ilanı dolu.Araba antika zaten 0-100 ü tam bi ölüm, az yaksa bile satmayı düşünürdüm yani o derece.Şahin doğan sollayıp gidiyor duz yolda 150km hızdan sonra zaten ibre duruyor anca yokuş aşşagı 180 görür o araba.Accent era ile bile takasa razıyım şuan, size aracinizla mutluluklar forumda copcop çekmeye devam edin belki bi alıcı bulursunuz.

Aynı araçtan var diyorum hala masal anlatıyorsun bana, sen araba kullanmayı bilmiyorsan cruze ne yapsın ? Bir ara gel düz yolda test edelim aracı kaç km hıza ulaşıyormuş görürsün, belki o zaman aracında problem olduğunu anlarsın.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
     Az yakan çok kaçan araç tavsiyesi

• Aynı araç bende de var kardeş 3.5 yıldır hemde. Sen arabayı çöp ettiysen araba napsın sana. Senin gibi adamlar binmesin zaten o araçlara yazık oluyor. Şurda tüm yorumlarını okudum boş boş sallıyorsun 15 lt felan yok çöp diye. Ayrıca şu an ikinci elde aranan bir araç. Bu arabanın her şeyi opel astra j ile aynı. Ayrıca servisi opel yetkili servis bilgin olsun. Çöp diyorsun ya kullandığın arabanın alt yapısı opel astra ve insignia karışımı. Biraz bilgilen öyle gel konu aç.

• quote:

Orijinalden alıntı: redmoons

Aynı araç bende de var kardeş 3.5 yıldır hemde. Sen arabayı çöp ettiysen araba napsın sana. Senin gibi adamlar binmesin zaten o araçlara yazık oluyor. Şurda tüm yorumlarını okudum boş boş sallıyorsun 15 lt felan yok çöp diye. Ayrıca şu an ikinci elde aranan bir araç. Bu arabanın her şeyi opel astra j ile aynı. Ayrıca servisi opel yetkili servis bilgin olsun. Çöp diyorsun ya kullandığın arabanın alt yapısı opel astra ve insignia karışımı. Biraz bilgilen öyle gel konu aç.

daewooo çakması suriyede lacetti diye satılan çin malı döküntü bir araba, iç aksamdaki plastik kalitesi 2002 clio ile aynı satarken bütün bunlari ilana yazıcam merak etme.

• Öyleyse neden aldın? Kafan basmıyormuydu alırken? Mercedes diyemi aldın? Allahım ya allah akıl fikir BEYİN versin yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: redmoons

Öyleyse neden aldın? Kafan basmıyormuydu alırken? Mercedes diyemi aldın? Allahım ya allah akıl fikir BEYİN versin yazık.

Hocam boşverin kendi hayal dünyasında birşeyler uydurup yazıyor. Yok çin malıymış, yok dökülüyormuş. Babası arabayı vermiyor diye sinir oluyor heralde
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.