Şimdi Ara

2012 CLS 350 CDI'dan 2022 5.20i geçilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 2012 mercedes cls 350 cdi kullanıyorum. Araçtan çok memnunum ancak yeni model bir araca geçme düşüncem var. G30 taba iç dizaynıyla aşırı büyüledi beni. Bu değişim beni üzer mi? İki araç arasında konfor yol tutuş vs. Gibi durumlarda çok fark var mı? Şu an kullandığım araç 265 hp ve arkadan itişli. Bmw 170 hp, yazılım atılması sıkıntı yaratır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapacağınız en iyi geçiş kendi aracınızın FL modeline geçmek olur.

• konfor yalıtım yakın olur, chıp ıle gene performans yakın olur. g30 başarılıdır. 2017 2018 530 olabılr alternatıf

• Geçin, ama 530i ye
    Motor yazılıma uygun 2.0 motorun kesilmiş hali
    Geçilir özetle, memnun da eder

• 2012 Mercedes CLS 350 CDI ile yeni bir BMW 5 Serisi (G30) arasında geçiş yapmayı düşünüyorsanız, her iki aracın özelliklerini ve deneyimlerini göz önünde bulundurmanız faydalı olacaktır.

Konfor ve İç Dizayn:

• Mercedes CLS 350 CDI: Mercedes’in CLS serisi, lüks ve konfor konusunda oldukça başarılıdır. İç dizaynı, kullanılan malzemeler ve genel işçilik kalitesi yüksektir.
    • BMW 5 Serisi (G30): G30’un iç dizaynı, özellikle taba rengi döşemeleri ile oldukça etkileyicidir. BMW, sürücü odaklı tasarımı ve ergonomisiyle bilinir. Ayrıca, yeni teknoloji ve özellikler açısından G30, daha güncel olduğu için bir adım önde olabilir.

Yol Tutuş ve Performans:

• Mercedes CLS 350 CDI: 265 HP ve arkadan itişli olması nedeniyle güçlü bir performans sunar. Yol tutuşu ve sürüş dinamikleri, özellikle uzun yolculuklarda konforludur.
    • BMW 5 Serisi (G30): BMW’nin 5 Serisi, sportif sürüş deneyimi ile bilinir. 170 HP güç sunan motor, CLS’ye göre daha düşük performans sergileyebilir. Ancak BMW’nin yol tutuşu ve sürüş dinamikleri genellikle çok başarılıdır. Yazılım ile güç artırımı mümkündür, ancak bu tür modifikasyonlar aracın garantisini ve güvenilirliğini etkileyebilir. Ayrıca, yazılım sonrası motor ve şanzıman uyumu dikkatli bir şekilde değerlendirilmelidir.

Genel Karşılaştırma:

• Konfor: Her iki araç da konforlu olmasına rağmen, Mercedes CLS’nin sunduğu lüks ve iç mekan hissiyatı daha üstün olabilir.
    • Yol Tutuş: BMW 5 Serisi, sürüş dinamikleri ve yol tutuşu konusunda genellikle daha iyidir.
    • Teknoloji ve Donanım: Yeni model olduğu için G30, daha güncel teknoloji ve donanımlara sahip olacaktır.
    • Performans: CLS 350 CDI, daha güçlü bir motora sahiptir. Ancak, BMW’nin motoru da yeterli performansı sunar ve yazılım ile bu artırılabilir.

Sonuç:

Yeni bir BMW G30’a geçiş, size daha modern bir araç ve taze bir sürüş deneyimi sunacaktır. Ancak, CLS 350 CDI’ın sunduğu güç ve konforu özleyebilirsiniz. İki araç arasında seçim yaparken, test sürüşü yaparak kişisel tercihlerinizi ve sürüş deneyimlerinizi değerlendirmek en doğru karar olacaktır. Ayrıca, yazılım atma işlemi yapmayı düşünüyorsanız, bu işlemi profesyonel bir şekilde yaptırmak ve olası riskleri göz önünde bulundurmak önemlidir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• S a m m y kullanıcısına yanıt
    Bu ney? Ai yazısı mı?

• ismai.l İ kullanıcısına yanıt
    Anlasilamayan konu nedir onu anlamadim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üretimi bitmiş bir modelden üretimi devam eden başka bir modele geçeceksiniz , bu acidan bakinca mantikli.
    3.0 dizel v6 dan 1.6 sirali 4 benzinliye geçiyorum derseniz saçma :)
    Sizi tatmin edecek olan 5.30i veya 5.20d olacaktir benzerini ben de yaşadim 2010 e250 sedan kullaniyordum ,2 senedir w205 c250 sedan kullaniyorum daha genç işi hissettiriyor , yeni her zaman yenidir , sevgilerle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.