Şimdi Ara

Foruma 'Mercedes S 350 CDI Long 4 Matic' mi Geliyor :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumun değerli üyelerinden bir abimiz/kardeşimiz/akranımız/dengimiz/yaşıtımız (ipucu olmasın diye ) ile MSN' deki sohbetimiz sırasında, kendisinin "S 350 CDI Long 4 Matic" almaya niyetli olduğunu öğrendim, kendisine de o aracın yakışacağına inanıyorum. En kısa zamanda hayırlısıyla "S 350 CDI Long 4 Matic" ine kavuşman ve forum için güzel bir inceleme yapman dileğiyle..

Saygılarımla Sinan DANACI

Örnek olması için;
    http://www.sahibinden.com/2010_s_350_cdi_long_4_matic_amg_makyajli_kasa_tam_full-69WQQaXQQ23242940WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/full_makyajli_4_matic_long-80WQQaXQQ21185042WQQpXQQdisplayitem

EDIT: Kim olduğunun şu an için açıklanmasını istemiyor ama eminim ki herkesin çok sevdiği biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!!Chinogolog!!! -- 16 Nisan 2010; 21:26:02 >

• Laz.....
  • Maşallah Maşallah

Daha ben şahsen S 320 CDI Long 4 Matic hayalleri kurarken DH Otomobil Genel kendini S 350 CD Long 4 Matic için hazırlamış. Umarım kimse işleri yolunda gider ve hayalini gerçekleştirir. Tabi elindekinin değerini de bilmek gerek. Şu anda 2008 model 1.4 TSI 122 HP PASSAT'ımın direksiyonunu bile daha eskitememişken OTOMOBİL = MERCEDES, MAKİNA = BMW 520d ve ANAHTARI BENDE = PASSAT derken aklımda Adana Havalimanında müdür ya da fabrika sahibi ağalardan birisini almaya giden KARA BELÂ (!) MERCEDES BENZ S 320 CDI Long 4 Matic gördükten sonra eve bizimkiler de otomobil, ama bizimkiler tereyağlı ve löp etli BULGUR çünkü bu tüm but ve garnitürlü pilav için hazır PİRİNÇ bu hem de Osmancık ya da Dolmalık değil, BALDO BALDO....!

Araçlarımızı seviyoruz, insan yüreği, Pandora'nın kutusuna uygun umut ediyoruz daha iyi bir yaşam, iş, ev ve hayat düzeni için. Bu da onun bir parçası. Ben de S 320 CDI Long 4 Matic hayal ediyorum. Tabi ki şükür ediyoruz herşeye. Ama artık şuna zaten kanaat getirmiş ve şimdi de tasdik ediyorum ki paran varsa dostum hem de çok paran doğrudan gökyüzündeki YILDIZ senin yolunu gösteren yıldız.

Kim alır ve kim kullanırsa HAYIRLI ve UĞURLU OLSUN. Bence Otomobilin KRALINI alıyor. ALLAH'IM FORUMDAKİ HERKESE DE NASİP EYLE YARABBİM!!! (dua)

Saygılarımla,

Taner Göde

• Bir otomobile 250 milyar vermek baya zenginmiş bu arkadaş kimse.
  • Hayırlı Uğurlu Olsun.

Yolların kralı olacak bir nevi... Yıldızın gözdesi ve yıldızlığının tam ifadesi olan S Serisi...

Kazasız belasız günlerde kullansın, gerçekten çok sevindim, E'den sonra alacağım araç ve kalitesi tartışılmaz.Buzamana kadar neden belirtmemiş bizlere bizzat hayırlı olsun dileklerimizi kendisine yazardık gerçi bakıyordur şimdi konuya kesin

4Matic oluşu tam isabet çok güzel seçim. Tekrar Hayırlı Olsun. Sanırım Lazoretti nickli arkadaşımız biri Laz.... yazmış bilemem tabii yanlış da olmasın

Tavsiyem Siyah alsın, tamam beyaz moda herkeste beyaz var fakat bu kasayı kaldıran renk Siyahtır, geçmişte de böyleydi şimdi de böyle gelecekte de böyle olacaktır.

Adına ÇOK Sevindim Güzel Günlerde Binsin

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZHERCO -- 16 Nisan 2010; 21:48:17 >

• Zamanı gelince kendisi deşifre olur diye tahmin ediyorum, artık forumca bi mangal yakmaya gideriz

S 350 CDI Long 4 Matic'in içinden inen atletli adamlar ve mangal party

Ekleme:

Taner Abi senin Passat'ta güzelde, inşallah senin altında da görürüz bi s320 ya, mercedes sanki başka bi dünya gibi ne dersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!!Chinogolog!!! -- 16 Nisan 2010; 21:48:30 >
  • Bence böyle bir konuya gerek yoktu.Arkadaş aracı aldıktan sonra (kendisi)görüşlerini belirterek konu açsaydı daha iyi bir paylaşım olurdu.Hoş şuanda falancanın mercedes alacağı haricinde başka bir paylaşım olmamış ama neyse

Güzel seçim yapmış herkimse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obt -- 17 Nisan 2010; 15:52:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Bir otomobile 250 milyar vermek baya zenginmiş bu arkadaş kimse.

250milyar mı?

makyajlıları ortalama 320milyara satılıyor ki fiyat 380milyara kadar gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Bir otomobile 250 milyar vermek baya zenginmiş bu arkadaş kimse.

250milyar mı?

makyajlıları ortalama 320milyara satılıyor ki fiyat 380milyara kadar gidiyor

S350 cdi a da 350 milyar verilir ama

• S Klasse
    350 3499 cm3
    CDI Common Rail Diesel Injection
    Long Çok Uzun Çok
    4 Matic Omo Matik değil 4 Çeker

Bu bir Japon SHINKANSEN "BULLIT" Treni ama rayları yanında taşıyor ...
    Bu araçlar ne zaman ucuzlar acaba? 2. hatta 20. el olsa da alırım.

• Alıcıları listeye alalım :D benim için sorun değil yaş şuan 20, 40 sene sonra bu arabanın piyasası düşer o zman alır binerim rahat rahat

Taner Abi seni de yazıyorum, ama sen benden daha önce sahip olursun.

1. Taner Göde
    2. Sinan Danacı

(konu eğlence amacıyla açılmıştır, yoksa reklam vs yapmak değil tabiki amacımız, bir arkadaşımız düşüncesini dile getirdi bende otomobil bölümünde araç tercihinden başka bir konumuz olsun istedim, şimdiden anlayışınız için teşekkürler )

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

S Klasse
    350 3499 cm3
    CDI Common Rail Diesel Injection
    Long Çok Uzun Çok
    4 Matic Omo Matik değil 4 Çeker

Bu bir Japon SHINKANSEN "BULLIT" Treni ama rayları yanında taşıyor ...
    Bu araçlar ne zaman ucuzlar acaba? 2. hatta 20. el olsa da alırım.

3000cc s320cdi ile aynı sadece adını değiştirdiler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Maşallah Maşallah

Daha ben şahsen S 320 CDI Long 4 Matic hayalleri kurarken

Passat CC hayaline ihanet etme
  • Hayal kuruyorsak banada ordan bir tane s65 AMG verir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Laz.....

keşke
  • ATTRACTION mı acaba?

Süper spor dan vazgeçip iş adamı sınıfına mı göz dikti acaba? yoksa yine evlenme şakası gibi bir şaka mı?
  • Ee yani? Gelsin hoşgelsin.
  • bu motor bu kasayı taşır mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Transporter67

bu motor bu kasayı taşır mı ?

1.4 TSI olmalıydı gereksiz olmuş o motor
    Edit:+100 oktan unutulmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanemre58 -- 17 Nisan 2010; 0:04:01 >

• Sinan?

İsim tutuyor da soyadını da değiştirebilirsek çok sevinirim

İyi dilekleriniz için teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.