quote:Orijinalden alıntı: joushkun quote:Orijinalden alıntı: Akhilleus Laz..... keşke Eee..Kim o zaman?
quote:Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE O para o arabaya verilmez.PAssat veya jetta alınır o paraya çok pis kan çıkar
quote:Orijinalden alıntı: nadirgurece quote:Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE O para o arabaya verilmez.PAssat veya jetta alınır o paraya çok pis kan çıkar Kesin çıkar valla
quote:Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN Bence o fiyatı hak etmeyen bir araç, daha iyi araçlar alınabilir of fiyata.. Alacak arkadaşım eğer yazıyı okuyosa Ford focus , Corolla , Linea , Jetta gibi seçenekleride değerlendirmesini tavsiye ediyorum
karşı komşumuz ikinci el bu kasa s 350 den aldı (cdi değil). özelliklerini geçtim sadece iç ışıklandırmasıyla bile arabaya vurulabiliyorsunuz
quote:Orijinalden alıntı: bucakli quote:Orijinalden alıntı: joushkun quote:Orijinalden alıntı: Akhilleus Laz..... keşke Eee..Kim o zaman? O kadar sermaye bağlamam için henüz erken..Olurda 300 dairem olursa belki..
quote:Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN Bence o fiyatı hak etmeyen bir araç, daha iyi araçlar alınabilir of fiyata..
siena'ya iyi fiyat verdiler takasta bende kaçırmamak için almaya karar verdim umarım GÜNCEL KASA MERCEDES E500´´ muhabbetine dönmez