Şimdi Ara

Yamaha Tech Max 250 (2024) mi Honda Forza 250 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 2025 modellerin çok pahalı olacağını düşünerek bu ikisi arasında kaldım. Çoğunlukla şehir içinde, ve uzun yıllar kullanmayı planlıyorum. Bu sebeple sizin öneriniz ne olur?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Techmax alınacaksa xmax derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 Side sorun çıkarmaz uzun yıllar kullanılır,xmax daha sportif ve serttir.honda daha konforlu kullanım sunar..tercih senin..

• konfor düşkünüyseniz honda(daha rahat süspansiyon ve elektrikli ön cam)

sportif görünüş istiyorsanız ve performans için yamaha(testler var forzayı geçiyor,arka süspansiyon sert)

yerinizde olsam 300lük xmax bakarım

• Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt
    Açıkçası bütçem yetmiyor.

• selamlar,

öncelikle inş. keyifle uzun yıllar bineceğin motoru alırsın.

Kasımda SYM Jet 14 200İ ABS aldım sıfır 12 taksitle, tıkır tıkır taksitlerini öderken motor kullanmanın keyfini de çıkarıyorum çok şükür... Bana uzun yol ve 2 kişi ile kullanımda yetmiyor ama çok şükür işimi de görüyor...

Bu arada bende 1 aydır forza bakıyorum, sıfırı çantasız 255.000- 263.000 TL civarlarındaydı... 2025 yeni makyajlı kasa, tft ekranlı vs. dediğin gibi bütçem yetmiyor 2. el bakayım dedim 2022 model 15.000 km de olana da 215.000 TL , 2023-2024 lere 240.000 ve üstü istiyorlar...

215.000 e 2-3 yaşında 10-15.000 km de motor almak yerine aradaki farkı tamamlayıp sıfırını almak arasında çırpınırken bir zam daha geldi... oldu 270.000 :)

2. eli bence gereğinden fazla pahalı, 200.000 TL nakitim olsa gider kalanı kredi kartı ile çektirir sıfırını alırım... (Böyle diye diye alamıycam galiba)

2 ay daha bineyim de olmadı motoru bayiye takasa verip JOYMAX Z+ alıcam gibi görünüyor. kullanıcıları memnun ve ulaşılabilir bir satış yöntemi var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_efe -- 11 Mart 2025; 20:10:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.