Şimdi Ara

2005 Volvo S60 2.4 d5 dizel mi yoksa 1997 Mercedes E 200 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde 35000 TL lık bir bütçem var. Bu iki araç arasında kaldım. İkisinin de ikinci elini buldum. İkisi de temiz durumda. Siz hangisini önerisiniz? Benim için sürüş keyfi en ön planda ve iki araçtan da keyif alıyorum. O yüzden golf vs gibi arabalar pek ilgimi çekmiyor. Çok sorun yaratmasın, dayanıklı olsun istiyorum.
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ugoyumbenugoyum U kullanıcısına yanıt
    8 senelik bir farktan bahsediyoruz. Ben kesinlikle hiç düşünmeden Volvo derim. Ayrıca eski kasa Mercedesler görünüm anlamında çok yetersiz . Herkesin altına çekmeye çalışması yüzünden Maganda arabası denir oldu . İki araçta dayanlıklı fakat Mercedesin modeli baya bir eski olduğu için her ne kadar kaliteli olsa da zamanın verdiği etkiyle uzun ömürlü olacağını pek söyleyemem. Kısacası bu karşılaştırmada tercihim S60 tan yana olurdu..
  • sadece yas farkindan bile volvo derim ben ama mercedesin karsisinda hyundai ford fiat renault olsaydi direk mercedes soylerdim

• Volvo
  • böyle soru olmaz tabii ki volvo s60
  • Aradaki fark 1-2 sene değil tam 8 sene..
    18 yaşındaki Mersedesin uçma özelliği yoksa 10 yıllık Volvo'yu tercih ederdim.
  • Bu soruya Mercedes cevabini verenin samimiyetini sorgularim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Volvo S40 1.8 Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ölüsü bile mercedes

• 2.4 d5 bir motordan bahsediyoruz beyler sadece motor tercih sebebi.

• 2005 s60
  • Volvo ama cok iyi kontrol ettirin motoru sanzimani.masraf acarsa duman eder.2.0t olanlar daha iyidir bence. Lpgyle azda yakarsiniz d5 mazotu icer

• 2 yıl kadar d5 motorlu s60 kullandim. Yakıtı içmez şu anki fiyatlarla 35 kuruş yakar. Volvo da şanjuman mutlaka kontrol edilmeli. Selenoitler motor yağı durumuna bakılmalı. Çok zevkli bir araç temizini bulursanız hararetle tavsiye ederim.

• 1997 mercedes E200

• 2005 in yeni kasalarından kullanıyorum.daha önce symbol 2012 ve fiesta 2011 model kullandım. hiç birisi 2005 deki volvo nun güvenini yol tutuşunu ve rahatlığını vermedi.mercedes in bi tık altı volvo zati.arada 8 yıllık bi fark olunca direk volvo tabiki. mercedes e verip parana yazık etme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.