2001 VOLVO S40 1800cc 122HP Otomatik Vites alınır mı? Araç 204.000km de, LPG'siz, Fiyatı da 17250 TL... Linki aşağıda. Başım çok ağrır mı? Parçası falan extreme pahalımıdır, bulunur mu kolaylıkla?
200 bin km yi devirmiş araç alınırmı bilmem, bende merak ettim.
quote:
Orijinalden alıntı: ugur_yavuz
Hiç yorum yok mu arkadaşlar?
LPG ye uyumlu mudur bu araç?
Araç çok canlı duruyor, bence modeline göre km normal.
quote:
Hiç yorum yok mu arkadaşlar?
LPG ye uyumlu mudur bu araç?
Fiyatına göre çok iyi görünüyor. Şu ana kadar LPG takılmaması da avantaj.
Bu konuda çok fazla bilgim yok ama en iyisi yetkili servise detaylı bir inceletmeden sonra eğer sorunsuz, masrafsız ve LPG uyumu iyi olacaksa alınabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Aydoğan*
Fiyatına göre çok iyi görünüyor. Şu ana kadar LPG takılmaması da avantaj.
Bu konuda çok fazla bilgim yok ama en iyisi yetkili servise detaylı bir inceletmeden sonra eğer sorunsuz, masrafsız ve LPG uyumu iyi olacaksa alınabilir.
Alıntıları Göster
masrafına baktırılır. bu km olayına takılmak doğru bir ölçüde ancak o araç 500 bini görür en az. bakım vs. yaptırırsanız yıllarca sorunsuz binersiniz. volvoyu biliyoruz zaten kaporta çürümez içi kaliteli motor ömrü uzun .
quote:
Orijinalden alıntı: Doğan.
masrafına baktırılır. bu km olayına takılmak doğru bir ölçüde ancak o araç 500 bini görür en az. bakım vs. yaptırırsanız yıllarca sorunsuz binersiniz. volvoyu biliyoruz zaten kaporta çürümez içi kaliteli motor ömrü uzun .
Alıntıları Göster
Bu paralara yüksek modelli sadece palio sembol albea era getz gibi araçlar alınabiliyor. Bu araçların yerine volvoyu almak daha mantıklı olur mu acaba? Sonuçta volvo volvodur.
Bu paralara yüksek modelli sadece palio sembol albea era getz gibi araçlar alınabiliyor. Bu araçların yerine volvoyu almak daha mantıklı olur mu acaba? Sonuçta volvo volvodur.
Alıntıları Göster
Arka kapıdaki etiket bile orjinalliğini koruyor Bence expertiz yapıldıktan sonra temiz çıkarsa eğer alınır, binilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Dominic Toretto
Arka kapıdaki etiket bile orjinalliğini koruyor Bence expertiz yapıldıktan sonra temiz çıkarsa eğer alınır, binilir.
Alıntıları Göster
tamam güzelde 204binde otomatik şanzuman ne halde ve 204binden sonra LPG taktırmak ne kadar mantıklıdır? düşünmek gerek.
quote:
Orijinalden alıntı: AykutEsk
tamam güzelde 204binde otomatik şanzuman ne halde ve 204binden sonra LPG taktırmak ne kadar mantıklıdır? düşünmek gerek.
Dostum LPG olayını pek bilmediğim için soruyorum, yüksek kilometreli araçlara LPG takılması uygun değil mi? Sıkıntı ne olur?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: AykutEsk
Dostum LPG olayını pek bilmediğim için soruyorum, yüksek kilometreli araçlara LPG takılması uygun değil mi? Sıkıntı ne olur?
Alıntıları Göster
bizde aynısından var 170.000 kmde cok memnunuz
şehir içi 11lt lpg - şehir dışı sabit 120 9lt
quote:
2. araç olarak alıyorsanız bence riski almaya değer.
quote:
Orijinalden alıntı: Imnobody
quote:
2. araç olarak alıyorsanız bence riski almaya değer.
Alıntıları Göster
Bence expertizden sonra risk falan yok. 10 15 yıl sonra bile iyi bakılırsa reaktifiye falan kalır bu araç. ancak palio era 15 yıl sonra ne halde olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Doğan.
Bence expertizden sonra risk falan yok. 10 15 yıl sonra bile iyi bakılırsa reaktifiye falan kalır bu araç. ancak palio era 15 yıl sonra ne halde olur.
Alıntıları Göster
Biraz araştırdım da, S40 ın bazı parçaları Ford Mondeo ve Mazda 6 serisi ile ortakmış. Yani Volvo yerine Ford marka yedek parçalar daha ucuza temin edilebiliyormuş. Bu doğrumu dur ?
quote:
Biraz araştırdım da, S40 ın bazı parçaları Ford Mondeo ve Mazda 6 serisi ile ortakmış. Yani Volvo yerine Ford marka yedek parçalar daha ucuza temin edilebiliyormuş. Bu doğrumu dur ?
Alıntıları Göster
İçi çok dardır, sürücü koltuğunda eğer 1.80'den uzun biri oturuyorsa ve biraz olsun yayılmayı seviyorsa arkada çocuktan başka bir şey oturamıyor. Arkadaşım otomatik olanından kullanıyordu, temizinden bir 10 litresi vardı. O da 110.000km'de almıştı, uzun süre sorunsuz kullandılar.
quote:
2005 den sonra ford a gecti bu kasa mitsubishi
quote:
Orijinalden alıntı: metinTasci
quote:
Mitsubishi? Hangi modeli?
Direk enjeksiyonlu motora sahip bir araç. Kimse lpg önermez. Araç temizse 200.000km pek sorun olmaz mekanik aksamda. Otomatik şanzumanı 4 ileri. Performansını büyük ölçüde törpülüyor. Buna rağmen ekonomik bir araç.
quote:
quote:
Bu Classic kasanın ford mondeo ve mazda 6 ile alakası yok. Mitsubishi Carisma ile aynı şasiyi paylasıyorlar. Motoru Mitsubinin Carisma modelinde bulunan GDI nin ta kendisi. İlandaki aracın arka tamponu sanırım 2. eksoz çıkışını taktırmak için kesilmiş. Ayrıca araç galeride iyice araştırmadan almamanızı tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: ByWRX
Direk enjeksiyonlu motora sahip bir araç. Kimse lpg önermez. Araç temizse 200.000km pek sorun olmaz mekanik aksamda. Otomatik şanzumanı 4 ileri. Performansını büyük ölçüde törpülüyor. Buna rağmen ekonomik bir araç.
quote:
quote:
Bu Classic kasanın ford mondeo ve mazda 6 ile alakası yok. Mitsubishi Carisma ile aynı şasiyi paylasıyorlar. Motoru Mitsubinin Carisma modelinde bulunan GDI nin ta kendisi. İlandaki aracın arka tamponu sanırım 2. eksoz çıkışını taktırmak için kesilmiş. Ayrıca araç galeride iyice araştırmadan almamanızı tavsiye ederim.
8 senedir lpg kullanıyoruz hiç bir sıkıntı ile karsılasmadık araç 5ileri vites / vites gecisleri mukemmel bazen benzin bazen lpg ile kullanıyoruz ve aradaki fark yok denecek kadar az. ++ yumusak bir lastık takılırsa ses yalıtımı mukemmel
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ByWRX
quote:
quote:
8 senedir lpg kullanıyoruz hiç bir sıkıntı ile karsılasmadık araç 5ileri vites / vites gecisleri mukemmel bazen benzin bazen lpg ile kullanıyoruz ve aradaki fark yok denecek kadar az. ++ yumusak bir lastık takılırsa ses yalıtımı mukemmel
Alıntıları Göster
Dandik arabalara sırf modeli yüksek diye o kadar para verme. Primerayı alırken seçeneklerimin arasında S40 da vardı. Volvo iyidir al keyfine bak. Yalnız manuel olanı tercih etmek daha mantıklı gibi o yaşlardaki araçlar için.