Şimdi Ara

Volvo V50 2006 1.6 dizel alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
9.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tanıdığım bir arkadaş 2006 model v50 volvosunu satıyor.200 bin km de ve servis bakımlı.28 bin tl istiyor.Alınır mı?
    Yarın karar vermem lazım ,2-3 yıl kullanırım en az.Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarınızı esirgemeyin lütfen.

• v50 güzel bir araç.
    Eğer bu tarz station bir otomobile ihtiyacınız varsa işinizi görür.
    kalitesi vs iyidir,güvenlidir.
    Satışta biraz problem yaşarsınız uzun süre bindikten sonra da problem olmaz.
  • tam ihtiyac arabası aslında ,ülkemizde sw ler pek tutulmuyor zaten ondan problem olur diyorsunuz heralde? 200 bin km cok gibi ama servis bakımlı taş gibi araba birde 28000 fiyatı nasıl cok mu?
  • Kilometresi çok fazla. Ancak volvo güzel arabadır
  • Bence pahalı veriyor hocam iyi bir pazarlık yapmalısınız sonuçta hem yaşı var hem yaptığı yol.
  • teşekkür ederim arkadaşlar ,25000 tl son diyeceğim kabul edilirse alıcam yoksa sağlık olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erwinserbest

teşekkür ederim arkadaşlar ,25000 tl son diyeceğim kabul edilirse alıcam yoksa sağlık olsun...

Araç dizel ise istenilen fiyat normal benzinli ise 1-2bin TL arası pazarlık payı yapılır bence. Hem de 6-7 yaşında bir araç aracın yaşı var diyemeyiz ki 20 25 yaşındaki Volvo'lar yolda gezerken. 10 yaşında da satacağınızı düşünürsek çok da değer kaybetmez sadece SW alan belli bir kesim var satışı biraz zor olur o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

quote:

teşekkür ederim arkadaşlar ,25000 tl son diyeceğim kabul edilirse alıcam yoksa sağlık olsun...

Araç dizel ise istenilen fiyat normal benzinli ise 1-2bin TL arası pazarlık payı yapılır bence. Hem de 6-7 yaşında bir araç aracın yaşı var diyemeyiz ki 20 25 yaşındaki Volvo'lar yolda gezerken. 10 yaşında da satacağınızı düşünürsek çok da değer kaybetmez sadece SW alan belli bir kesim var satışı biraz zor olur o kadar.

arac dizel istenilen rakam 28000 tl,sw ler belli bir kesime hitap ediyor doğru,eşim de hamile olunca tam bize göre ,2-3 yıl kullanıp satarım,en büyük artısı da servis bakımlı aksatılmamış,25 bin tl ye anlaşırsak alıcam inşallah...bir süreliğine mitsubishi lancer dan vazgecıyorum ne yazıkki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

quote:

arac dizel istenilen rakam 28000 tl,sw ler belli bir kesime hitap ediyor doğru,eşim de hamile olunca tam bize göre ,2-3 yıl kullanıp satarım,en büyük artısı da servis bakımlı aksatılmamış,25 bin tl ye anlaşırsak alıcam inşallah...bir süreliğine mitsubishi lancer dan vazgecıyorum ne yazıkki

Servis bakımları aksatılmamış bir volvo'nun motoru 1 milyon kilometreyi sorunsuz geçer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lewel123 -- 22 Ağustos 2012; 11:31:32 >

• 28bin lira çok fazla
  • Goren ve duyn gercek volvo sanar

1,6dızel ve alt yapısı focusla aynıdır

1mılyon km mıs focus olsa 300bınde motor bıter volvoda 1mılyon vay be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanttnc

Goren ve duyn gercek volvo sanar

1,6dızel ve alt yapısı focusla aynıdır

1mılyon km mıs focus olsa 300bınde motor bıter volvoda 1mılyon vay be

Yapmayın Allah aşkına o zaman Fiat Albea 700bin kilometreye kadar gidiyor 1.3 Multijet motorla. Tamam 1.3 Multijet çok başarılı bir motor ama bakımlı olduğu sürece ve aşırı zorlanmamış motor çok rahat 400bin kilometreyi görür. Yeni nesil turbolu motorlar bunlar 400bin kilometrede turbo arızası belki verir o değişir biraz da bakım sonra da bir o kadar daha kullanılır.
  • arac sadece corlu-ist arası kullanıldı,yani uzun yolda bu km yi yapmış,benimde aklımda 200 bin km sorun ama bide premium v50 donanm olarak iyi sanırım,kafam cok karıstı bgn cvp vermem lazım
  • Slm Roy84,

Acaba Volvo V50 yi neden almadığını öğrenebilirmiyim. bu aralar benden SW V50 ile ilgileniyorum. Hatta ilgilendiğim araba daha önce senin ilgilendiğin araç olabilir. Bu konuda fikirlerini ve bilgilerini benimle payşabilirsen sevinirim.

Teşekkürler...
  • bence alın.. benim volvo 850 aracım var 1996 model.. araç 750 bin kmde ve hala saat gibi..siz o araçla 500 bin yaparsınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteg

bence alın.. benim volvo 850 aracım var 1996 model.. araç 750 bin kmde ve hala saat gibi..siz o araçla 500 bin yaparsınız..

ben vazgecmiştim ama şimdi başka bir arkadaş ilgileniyor,konuyu hortlayıp gitmiş
  • ben sadece km olayına çok takılmamanız adına örnek verdim.iki çok önemli şey var.. birincisi araç hararet yapmayacak.ikincisi yağsız kalmayacak.. bunlara dikkat edilirse ben hiçbir sorun olmayacağına inanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.