Şimdi Ara

2005 model clio 1.2 motor alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar ve keyifli forumlar.
    1.2 motor clio benzinli alınır mı? hatchback ve sedan modelleri var şuan önümde. Muhtemelen sedan alacağım. Km si gayet düşük. Eksper durumları max 1 parça değişik ufak tefek lokal boyalar. Hem fiyat olarak uygun bana hem de sevdiğim model.
    Sorum ise tekrardan 1.2 motorlu clio benzinli araç alınır mı? Kullanan kişilerin yorumlarını beklemekteyim. Önerir misiniz / neden önermezsiniz. Şimdiden herkese teşekkür eder tekrardan keyifli forumlar dilerim.

• niye alınmasın, aynı motorlu daçyam var on numara motor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

niye alınmasın, aynı motorlu daçyam var on numara motor
    Hocam yaşadığınız sorun veya memnun kaldığınız yanlarını öğrenebilir miyim ?
  • bildiğim kadarıyla kronik bir sorunu yok... güncel clio4 te de emisyon değerleri vs. iyileştirilip kullanılmıştı (d4f)... yedek parçası bakımı vs. uygun...

beklentiyi yüksek tutmadığınız sürece (performans) yağını suyunu koyup, a noktasından b ye yıllarca sorunsuz sıkıntısız götürebilecek bir motor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: websosyal

bildiğim kadarıyla kronik bir sorunu yok... güncel clio4 te de emisyon değerleri vs. iyileştirilip kullanılmıştı (d4f)... yedek parçası bakımı vs. uygun...

beklentiyi yüksek tutmadığınız sürece (performans) yağını suyunu koyup, a noktasından b ye yıllarca sorunsuz sıkıntısız götürebilecek bir motor...
    Öncelikle cevabınız için çok teşekkürler, ayda 1 kez istanbul ankara yapacağım. Uzun yolda sorun çıkartır mı? Ve neredeyse tamamen yokuş olan bir şeyde yaşıyorum yokuş çıkmakta zorlandığını okudum herhangi bir zorlanma yaşar mıyım?
  • krmbzkurt kullanıcısına yanıt
    yokuş çoksa alma,gerçi bizim burada yokuştan bol bişey yok ama ben alıştım.
  • Teşekkür ederim değerli cevaplarınız için. Farklı araçlara yöneleceğim sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • defalarca ist - izmir - bursa git gel yaptım. bakımlı araç uzun yolda daha rahat ilerliyor, sorun çıkarma olasılığı da şehiriçine göre daha düşüktür... yokuş mevzusuna gelince her türlü çıkar onda şüphe olmasın ancak burada kasıt koşarak çıkmasıysa onu yapamıyor...

sizin durumunuzda rampası bol şehir içinde dci - dizel olanına yönelmenizi tavsiye ederim. (gerçi eski dizelle uğraşmak çok daha zor, maliyetlidir. bu da bir gerçek...)
  • 1.2 araba mı olur ya hemde clio, ben olsam daha geniş daha hacimli motora sahip bir araç bakardım aynı paraya.
  • War Rock W kullanıcısına yanıt
    sen amerigadamı yaşıyon yiğenim cipler bile 1.0 motora döndü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

sen amerigadamı yaşıyon yiğenim cipler bile 1.0 motora döndü
    Ufak motorlar rampada bayılıyor ya 2.0 üzeri araç kullanınca aradaki farkı daha iyi anlıyorsun.4.4 v8 araç kullandım 20 ile 4. Vitesde yokuş çıkıyordu :)
  • 80 bin km kullandım aynı motoru. Dayanıklı, az yakan bir motor.
    O zaman dizele döneceksiniz. Ondada temizi düşük km yi bulamazsınız. Bulursanızda benzinliyle arasında bi 15.000₺ olur.
  • 3 yıldır Clio 2004 kullanıyorum hiçbir sorun yok
    1.2 Clio kullanmıştım. Düz yolda seri ve düzgün ivmelenir. Kalkışta bol gaz sever. Rampası bol bir yerde iseniz rampa kalkışında uzun debriyaj yüksek gaz yapmanız gerekecek. Rampada sollamada da devirli kullanırsanız bir problem olmaz. Yakıtı düşük ve sorunsuz bir motor diyebilirim.
  • 2007 hb 1,2 clıo vardı bende sakın bır kullanımınız varsa yeter size

sonrası 2015 fiesta 1.2 almıstım esekten inip ata binmiş gibi hissetmiştim :)

şuan qq benzinli var yine aynı hıslerdeyim :)

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

Sedan alıcaksan 1.2 motor önermem yokuşu yüklü tır gibi çıkar.

• 1.2 atmosferik araba alinmaz.İnsani hayattan bezdirir.En az 1.4
  • Tekrar merhabalar, Bir takım sıkıntılardan dolayı foruma giremedim. Yaklaşık 25 gün önce citroen c3 2009 aldım 1.4 motor 8v piyasanın çok altına aldım. Çok memnunum. İyi ki 1.2 clio almamışım 1.4 ün bile zorlandığı bir tepe de oturuyom.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.