Şimdi Ara

Bu araç alınır mı? 1996 MODEL VOLKSWAGEN POLO 1.6 CLASSİC 100HP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakında Bebek bekliyorum. Memurum böyle ayağımı yerden kesecek bir araç bakıyorum. Malum borçsuz olmaz kredi çekip almayı düşünyürum. Sonuçta zorda kalsam elimden çıkarmak da isterim. Toyota baktım fiyatlar bir hayli yüksek bu araç yarar mı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-1996-model-volkswagen-polo-1.6-classic-100hp-boyasiz-klimali-236182168/detay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 20 yaşında güneş yanıksız siyah ve boyası solmamış bir araba. Hem de Osmaniye'de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanc64

20 yaşında güneş yanıksız siyah ve boyası solmamış bir araba. Hem de Osmaniye'de...

Yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: baycall

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanc64

20 yaşında güneş yanıksız siyah ve boyası solmamış bir araba. Hem de Osmaniye'de...

Yani?

Araba komple boyali olabilir zaten bir islem görmüş bu araba yoksa bu kadar parlamaz. Sonuc olarak komple boyali olma ihtimali yuksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadas bu arac bastan asagi boyanmistir diyor. Bu yasta bir aracta boya olmamasi zordu zaten. Neyse ben size forumun genelinin tavsiye edecegi bir arac yazayim. Fiat marea lara bakabilirsiniz. Parcasi boldur ve ucuzdur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

Arkadas bu arac bastan asagi boyanmistir diyor. Bu yasta bir aracta boya olmamasi zordu zaten. Neyse ben size forumun genelinin tavsiye edecegi bir arac yazayim. Fiat marea lara bakabilirsiniz. Parcasi boldur ve ucuzdur.

Bu araç satımında çok üçkağıt dönüyor! Neyse... Valla bilemediği marka nasıldır ne değildirler kullanan tanıdığım oldu ne de duymusluğum

• Polo Classic Alacaksanız 2000 model altına bakmayın,mümkünse dürbün göğüs bakın.18-19 bin gibi paralara dürbün göğüs 1.6 75 hp trendline polo classicler bulunabiliyor.Bu modeli çok boş,airbag yok.Dürbün göğüslerde airbag ve klima standart.75 hp lerden korkmayın yeni olsun 75 hp olsun.bunu 5 senelik polo classic kullanıcısı olarak söylüyorum,soracağınız birşey varsa yardımcı olurum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Volvo S40 1.8 Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Acente era Hakkı'nda iyi yorumlar görüyorum. Siz Nasıl bilirsiniz fiyat makul gibi

• oguzhanc64 kullanıcısına yanıt
    Hemde hatay plakalı ve galeriden...

• quote:

Orijinalden alıntı: hlksnrr

Hemde hatay plakalı ve galeriden...

Toyota bakayım diyorum şöyle 2000 modele kadar. Ondan da adam afkıllı fiyat biçenleri göremedim. Galerilere düştük. :D
  • 2000 model altı polo alınmaz bizim bile bilemediğimiz sorunları oluyor bu aracın ..
  • Elentra bakın.

• baycall kullanıcısına yanıt
    Hocam münkün olduğu kadar sahibinden bakın.

Özellikle hatay ve gaziantep galerilerinden uzak durun.

• Bu araç da iş görür.

• bir parça komple boyalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.