Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Jeep Renegade sizce nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
35
Cevap
2
Favori
18.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu araç yakın bir arkadaşım alana kadar hiç dikkatimi çekmemişti. Yalnız aracı inceleyince çok hoşuma gitti. Tasarımı göreceli ama bana göre çok tarz bir duruşu var. İçi dışından beklenmeyecek kadar geniş. Direksiyona oturduğumda önde düz giden kaput bile çok hoşuma gitti. Bayide sıfırına da baktık ve 105.000 Tl ye en full versiyon 1.4 turbo otomatik alınabiliyor. Sizce mantıklı olur mu? Eşimin kullandığı 2012 audi a3 yerine düşünüyoruz ve yine o kullanacak. Gerçi eşim içine oturunca bu raç çok büyük ben nasıl kullanacağım dedi. Buda tamamen içindekine hissettirdiği, yoksa dıştan 4.30 boyunda bir araç.

• Çok başarılı bir araç . O fiyatlara rağmen ve dizelinin otomatiği olmamasına rağmen sınıfında ciddi satış rakamlarına ulaştı. Herkes beğenmese de Tasarımı da bence güzel .
    Dizel Manuel'i ile test sürüşü yapmıştım. Ön cam eğimi ve kaputun pozisyonu çok hoş . Gerçek bir arazi aracı hissi veriyor. Donanım olarak da baya zengin. Cam tavanlı alınmalı bence
    korayreyiz k kullanıcısına yanıt
    K korayreyiz demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: korayreyiz

En kötü jeep diyolar. Ne kadar doğru bilemem
    Hocam dediginiz ya da dedikleri sey cok anlamsiz bir yorum.
    Yani en ucuz Jeep bu tabiiki en kotu Jeep olacak. O paraya Grand Cherokee ile ayni olacak degil.

Ayni sey tum markalar icin gecerli.
    1 serisi en kotu Bmw
    A serisi en kotu Mercedes
    Polo en kotu VW
    Fabia en kotu Skoda vs.

seklinde uzatabiliriz mesela.

Onemli olan rakipleri ve benzer araclara karsi nasil oldugu kendi markasi icinde daha pahali araclara gore kotu olacagini herkes biliyor.
  • Çok başarılı bir araç . O fiyatlara rağmen ve dizelinin otomatiği olmamasına rağmen sınıfında ciddi satış rakamlarına ulaştı. Herkes beğenmese de Tasarımı da bence güzel .
    Dizel Manuel'i ile test sürüşü yapmıştım. Ön cam eğimi ve kaputun pozisyonu çok hoş . Gerçek bir arazi aracı hissi veriyor. Donanım olarak da baya zengin. Cam tavanlı alınmalı bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Çok başarılı bir araç . O fiyatlara rağmen ve dizelinin otomatiği olmamasına rağmen sınıfında ciddi satış rakamlarına ulaştı. Herkes beğenmese de Tasarımı da bence güzel .
    Arkadaşım oranj rengini almış, kapı ve kaputaki amerikan ordusu yıldızlarıyla çok havalı geldi gerçekten bana.
  • Şubat ayinda aldik, antalya da hic yakit düşünmeden sürekli şehir içi 7.2 ( daha 1500 km de) dizel manuel, limited donanım sunroof ve deri koltuk alınmalı ( düz koltukları cok dandik)

• quote:

Orijinalden alıntı: tahas

Arkadaşım oranj rengini almış, kapı ve kaputaki amerikan ordusu yıldızlarıyla çok havalı geldi gerçekten bana.

Alıntıları Göster
    Tercih doğrultusunda alınacak ise söze gerek yok. Araç şık ve tarzı olan bir crossover.
    Ancak ben fiyatının yüksek olduğunu düşünüyorum.
    Aynı fiyata çok daha dolu Tucson, Sportage varken veya daha uygun fiyata Ford Kuga dururken bu araca bu rakam yüksek kalıyor.
    Özellikle Fordun 4 çeker sistemi çok iyi.
    Bunlar esasında arazi aracı değiller, Renegade'de aynı kategoride.
    Ama Kuga bu sınıfta araziye en uygun 4 çeker sistemine ve şanzımana sahip olandır.
    Dediğim gibi fiyatı göze alınıyorsa tercih edilebilir bir araç. Ancak hem donanım eksiği hem de fiyatı açısından tercih etmezdim ben olsam.

• Piyasada alternatif olarak değerlendirilebilecek bir dolu ve daha ucuza suv var, 100.000 tl üzeri iyi para.

• Acik konusmak gerekirse begenmedigim almayacagim bi arac. Tasarimi hic hosuma gitmiyor. Adi jeep diye alinilcak birsey degil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Acik konusmak gerekirse begenmedigim almayacagim bi arac. Tasarimi hic hosuma gitmiyor. Adi jeep diye alinilcak birsey degil
    Fiyatı pahalı ve dizeli çok yakıyor.

Onun dışında güzel araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

Tercih doğrultusunda alınacak ise söze gerek yok. Araç şık ve tarzı olan bir crossover.
    Aynı fiyata çok daha dolu Tucson, Sportage varken veya daha uygun fiyata Ford Kuga dururken bu araca bu rakam yüksek kalıyor.
    Ama Kuga bu sınıfta araziye en uygun 4 çeker sistemine ve şanzımana sahip olandır.
    Dediğim gibi fiyatı göze alınıyorsa tercih edilebilir bir araç. Ancak hem donanım eksiği hem de fiyatı açısından tercih etmezdim ben olsam.

Alternatiflerle kıyasladığınızda mantıktan ziyade, duygu arabası gibi. Araçta diğerlerinde olmayan biraz kaba ama hoş bir tasarım var. Olursa 1.4 multijet otomatik olur zaten. Yalnız bu fiyata bu kadar dolu alternatif ne önerirsiniz başka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahas -- 15 Haziran 2016; 15:30:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tahas

quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

Alternatiflerle kıyasladığınızda mantıktan ziyade, duygu arabası gibi. Araçta diğerlerinde olmayan biraz kaba ama hoş bir tasarım var. Olursa 1.4 multijet otomatik olur zaten. Yalnız bu fiyata bu kadar dolu alternatif ne önerirsiniz başka.

Sportage ve Tucson daha dolu ve fiyatları 118 - 120 bin. Turbo benzinli çift kavrama 4*4 araçlar. Sportage'ın Prestige donanım seviyesinde koltuk soğutma dahil var. Rakam 130 bin ama yok yok.
    Kuga Selective 1,5 turbo tam otomatik 4*4 109 bin. Ama paket ilaveleri gerekiyor Tucson ve Sportage seviyesine gelmesi için donanım olarak.

Tabi fiyat olarak rakipsiz olan Renault Kadjar dizel var. 1,5 Dci EDC touch 96.000. Donanımlı İcon olanı 105 bin. Ama bu araç 4*2 ve donanım olarak biraz geride yukarıda saydıklarımdan.
    Mantık işlesin derseniz Kadjar 1,5 Dizel İcon Otomatik 105 bin çok çok iyi tercih olur. donanım yeterli mi? gayet yeterli. Tüketim olarak tüm seçeneklerden %40 civarı az yakacaktır.

Benim Kadjarda beğenmediğim tek kısım iç mekan dizaynı ve plastik kalitesizliği olmuştu. İşçilik kusurları da vardı.

Yakın dönemde ben de bu tür bir araç aldım. Önceki kasa manuel benzinli Kia Sportage tercih ettim sıfır km olarak. Burada konuştuğumuz rakamların neredeyse yarı fiyatında olduğu için tercihim bu yönde oldu.

Diğer taraftan Renegade boyut olarak yukarıda saydığım modellerin gerisinde kalıyor.

• C4_1400 C kullanıcısına yanıt
    Hocam, önerdiğiniz araçların hepsi C Suv.

Renegade B Suv., Alt segment zaten.

Her türlü diğerleri daha alınası.

Konuya dönüp sadece Renegade için konuşursak, Jeep' in marka algısına çok kapılmamanızı salık veririm. İyice inceleyip araştırmanızda fayda var.

Ben 3 yıla yakın Compass kullandım. 2013 senesinde sıfır olarak aldım. Makyajlı modeldi, yani aslında 2014 model, şase numarası da 2014 yılını gösteriyordu zaten.

Tam otomatik olanlardan.

Büyük bir hevesle ve beğenerek aldım. Bir hayli aksesuarlı, gösterişli bir otomobil.

Ama bir kaç terslik beni baya soğuttu arabadan, aslında her araçta sorun çıkabilir. O konuda bir sıkıntı yok, sıkıntı işin servis tarafında.

Servisler son derece yetersiz. İlgisizler. Ben tüm servislere gittim. Görece en iyileri Master Servis ve Çiftçiler.

Şikayet var daki iç kısımdan gelen sesler ile ilgili şikayetleri de gözönüne almanızda fayda var.

Hayırlısı olsun.

• Arkadaşlar merhaba bende bu araçtan daha doğrusu cip ten almaya karar verdim 1,4 multiair otomatik benzinli bir araç km 115 bin fiyat 99 bin araç hakkında ne diyorsunuz model 2016 yakıtı gidişi yol tutuşu bilgilendirirseniz sevinirim...
  • En kötü jeep diyolar. Ne kadar doğru bilemem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • korayreyiz K kullanıcısına yanıt
    neden kötü olduğunu yada dediğini de söylerseniz daha iyi olur sanki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayreyiz

En kötü jeep diyolar. Ne kadar doğru bilemem
    Yani en ucuz Jeep bu tabiiki en kotu Jeep olacak. O paraya Grand Cherokee ile ayni olacak degil.

1 serisi en kotu Bmw
    Polo en kotu VW
    Fabia en kotu Skoda vs.

Onemli olan rakipleri ve benzer araclara karsi nasil oldugu kendi markasi icinde daha pahali araclara gore kotu olacagini herkes biliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

1 serisi en kotu Bmw
    Polo en kotu VW
    Fabia en kotu Skoda vs.

Alıntıları Göster
    Neye göre kime göre kötü?

1 serisi nasıl kötü?
    A serisi nasıl kötü?

1 serisi ile 7 serisini mi karşılaştırıyorsunuz siz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• şimdi ben daha önce cip almadım hep küçük arabalar vardı kia rio megan 2 ve hatcback araçlar bu jeep renegade he tasarım olarak hemde dizayn olarak güzel gibi geldii ama bana şunu derseniz de kabul ederim bu araç yerine şunlara da bak yada bu modele bak gibi önerilerinize de açığım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirSupport

Neye göre kime göre kötü?

1 serisi nasıl kötü?
    A serisi nasıl kötü?

1 serisi ile 7 serisini mi karşılaştırıyorsunuz siz?

Alıntıları Göster
    Hocam onu anlatmaya calisiyorum ben de.
    1 serisi tabiiki 7 serisinden kotu ama bunun kimseye bir anlami yok. Ayni sekilde Renegade ile Grand Cherokeeyi karsilastiriyorsa en kotu Jeep yazan arkadas anlami yok. Sacma oldugunu anlatmak icin yazdim 1 serisi en kotu Bmw diye.
  • mstfbkts77 M kullanıcısına yanıt
    Test sürüşü yapmıştım, diğer rakip b suv araçların net önünde bi araç.

Suv hissi olsun, kalitesi, hacmi olsun diğer markalardan önde. C suv havası veriyor rahatlıkla. Tasarım göreceli de olsa oldukça iddialı bana göre.

Fren testinde arkasının kalkma olayı vardı, YouTube'da videosu vardı bakabilirsiniz. Sonraki serilerde bu sorun giderilmiştir ama 2016 modeller ne durumdadır bilemiyorum.

Bir de aracın km-fiyat oranı çok geldi gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Test sürüşü yapmıştım, diğer rakip b suv araçların net önünde bi araç.

Suv hissi olsun, kalitesi, hacmi olsun diğer markalardan önde. C suv havası veriyor rahatlıkla. Tasarım göreceli de olsa oldukça iddialı bana göre.

Fren testinde arkasının kalkma olayı vardı, YouTube'da videosu vardı bakabilirsiniz. Sonraki serilerde bu sorun giderilmiştir ama 2016 modeller ne durumdadır bilemiyorum.

Bir de aracın km-fiyat oranı çok geldi gibi
    beni de aslında düşündüren km göre fiyatı yüksek piyasa da tabi daha bakıyorum fakat en uygun 99 bin tl bu araç hiç bir kazası yok değişeni falan yok ama km olarak düşündürücü geldi. ama dediklerinize bakılırsa suv olarak alınabilir sanırıım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.