Şimdi Ara

GRAND CHEROKEE Mİ ? CAYENNE Mİ YOKSA DİZEL INSIGNIA MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 80 bin TL civarı otomatik araç arıyorum. Insignia dizel düşünüyordum ama ilanlara bakarken hiç düşünmememe rağmen Cherokee 3,0 lar çarptı.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-2007-grand-cherokee-3.0crdi-overland-siyah-ici-gri-hatasiz-full-167009478/detay

Ya da bu fiyatlar civarında eski de olsa Cayenne ler var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-porsche-has-otomotiv...2005-porsche-cayenne-3.2-v6-siyah-plusfull-167017472/detay

ya da hiç bunlara heves etmeyip direkt şöyle birşey mi alsamhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-asrin-dan-hatasiz-sadece-16-bin-km-de-cosmo-2.0-cdti-ilk-el-166899006/detay

SUV milletine yabancıyım, bilmiyorum. Jeep ve Porsche nin masrafı çok olur mu servisleri falan nasıl? Hiç girmeyeyim bi bu olaya bilindik bişeyler mi alayım Insignia gibi???

• Yok mu görüşü olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuzluSoğan

İnsignia dizele göre ikiside aşırı yakar. Aralarında en kalitelisi tabiiki porş. Ama benzinli 3.2 V6 Cayenne Turboyu yürütebilecek gücünüz varsa ( Km'de 1-2 Tl arası yakar ki buda taksi masraflarıyla eşdeğer) insignia'ya neden bakıyosunuz anlamadım. Biri Lüx SUV sınıfında diğeri ise sıradan D sınıfı aile aracı. Öncelikle bütçenizden emin olun bence

Bütçe belli 80 bin TL civarında. Insignia yeni diğerleri 2006 model civarı. Fark burada. Yıllık MTVleri de hemen hemen aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkvan -- 3 Haziran 2014; 17:43:05 >
  • Macera aramaya gerek yok insignia alin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne biliim G Cherokee çok heybetli 4x4 ve performanslı bir araç. Aklımı çeldi biraz ama bakım ve parça fiyatları tereddütlü işte... 3,0 CRD motor Mercedes'inmiş galiba doğru mu?
  • Temiz bulman imkansız jeep 3.0 crd. Ama bulursan kaçırma

• quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Ne biliim G Cherokee çok heybetli 4x4 ve performanslı bir araç. Aklımı çeldi biraz ama bakım ve parça fiyatları tereddütlü işte... 3,0 CRD motor Mercedes'inmiş galiba doğru mu?

Eski kasada 2,7 crd motorları araştırmıştım baya. Onlar Mercedes motoruydu. Sanıyorumki bu da Mercedes motorudur. Porche'yi hiç düşünmeyin, Jeep'e göre dahi çok masraflı olacaktır. Diğer ikisi arasında bütçe elverse Jeep'i alırdım ben.
  • Yıllık yapacağınız km, bakım maliyetleri vb. unsurlar açısından sorun yoksa tabiki cayenne. Daha yeni olsun problem çıkarma olasılığı zayıf olsun derseniz insignia.

Bu arada eski kasa cayenne de gerçekten çok kışkırtıcı duruyor, insana olmaz işler yaptırır gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sienaumut -- 4 Haziran 2014; 11:52:41 >
  • Cayenne tabi ki ama yakıt sıkıntı
  • Ben olsam insignia alirdim, digerlerinin yakitina guc yetmez, bir ikincisi temiz olduklarini sanmiyorum. Alirim insignia yi kafam rahat gezerim.

• Cherokee derim ben. Yalnız bakımı nasıl olur onu bilmiyorum

• Ben Grand Cherokee tavsiye ederim hocam. Bakımını hiç dert etmeyin FIAT servisleri ilgileniyor. Bence tek kusuru yakıt tüketimi şehiriçi çok rahat 13 lt yakıyor
  • Konu biraz eskide kalmış ama tekrar konusu olursa diye yardımcı olmak adına G.Cherokee sahibi olarak fikrimi belirteyim dedim.Bir kere insignia kesinlikle düşünmezdim.G.Cherokee off road gormemiş olanı bence gayet konforlu,94 modelinde bile elektrikli koltuklar,cruze kontrol vs vs özellikleri var,sesi gücü cok farklı hissettirir.Ben motor bakımını yapıp 1 yıldır başka masraf yapmadım.Cayenne'ler tabiki daha konforlu fakat air,elektronik aksam vs vs derken daha komplike bir araç.Bir arkadaşım uygun fiyata cayenne aldı,400bin tl motor masrafı yaptı daha sonra.Ustanıza baktırıp az daha ekleyerek bakımlı cayenne bulursanız alın derim.Ama ucuza yaptırım bana keyif aracı lazım,arazide kullanacagım derseniz grand cherokee benzinli alın derim.Dizellerini almaya hiç gerek yok,o zaman keyfini alamazsınız.Yakıtını vergisini düşünen zaten ikisinide almasın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.