Şimdi Ara

Jeep Renegade sizce nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
18.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fren videosunu seyrettikten sonra, tamamen sildiğim bir araç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfbkts77

şimdi ben daha önce cip almadım hep küçük arabalar vardı kia rio megan 2 ve hatcback araçlar bu jeep renegade he tasarım olarak hemde dizayn olarak güzel gibi geldii ama bana şunu derseniz de kabul ederim bu araç yerine şunlara da bak yada bu modele bak gibi önerilerinize de açığım.
    Hocam rakiplerin fiyatini bilemiyorum. Fiyata gore yorum yapmak size kalmis ama arac hakkinda sunlari soyleyeyim.
    Ic hacmi tasarimindan dolayi bir cok rakipten genistir. Ozellikle arkadaki ferahlik diger benzer araclarin nerdeyse hic birinde yok.
    Diger araclardan yuksek oldugu ve koseli tasarim icin yakit tuketiminin ve yol tutusunun biraz geride kalmasini hos karsilanamaniz lazim.

Gelelim en buyuk farka. Renegade e binince gerek tarasarimdan, gerek oturma poziyonundan, gerekse yoldaki karakterinden bir arazi araci suruyorsunuz hissi yaratiyor. Ama mesela bir CX-3 e bindiginizde hb arac suruyor gibi hissediyorsaniz. Sizin zevkinize bunlardan hangisi daha uygunsa seciminizi etkileyebilir. Renegade kucuk bir arac gibi kivrak hissedilmiyor ama farkli bir keyfi var SUV hissi ile. Hic bir diger B sinifi SUV de bu hissi alamazsiniz. Sanki kucuk ir Wrangler kullaniyorsunuz havasi var bu aracta.

• mstfbkts77 M kullanıcısına yanıt
    Siz de bi bayide test sürüşü yapın derim, aşağı yukarı bi fikir edinirsiniz, aracı incelersniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • km77.comyoutube
    El Jeep Renegade y sus problemas de frenada (brake issue) | km77.com
    https://www.youtube.com/watch?v=dCEthdH7iYw
  • jeep feci sorunlu araçlar yapıyor, fren videosunu zaten bilirsiniz birde lastik patlatan cherokee var:

• Jeep değil artık Fiat o araç markayı kullanıyorlar, yurtdışında takip ettiğim bir kanal çok çamur atıyordu bu araca mekanik ve elektriksel problemleri bitmiyor diyordu ama kullanmadığım için iahsi fikrim yok.
  • mstfbkts77 M kullanıcısına yanıt
    Malzeme kalıtesı kotu, yalıtım vasat altı. Trım seslerı mevcut. Konfor yeterlı degıl bence. Ancak rakıplerıne gore gercek suv deneyımı hissettiriyor.

Benım tercıhım suphesız bu olurdu

www.sahibinden.com
    Hyundai Kona İkinci El ve Sıfır SUV, MPV, Crossover, 4x4 ve cipler, Sıfır Satılık Arazi Araçları sahibinden.com'da
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-hyundai-toyota-koskdere-2.el-hyundai-kona-1.0-t-gdi-sifir-km-668084382/detay

• Yarın bir arkadaşım da aynı model bir jeep renegade var onu deneyim iyice gözlemleme yapıcam bakalım o zaman nasıl karar vereceğim !!
  • Fiat 500
  • Benim de bu araç dikkatimi çekti ve test sürüşü yaptım. Sahibi olduğum araç astra j. Hyundai kona falan bana Renegade in alternatifi gibi gelmedi. Açıkçası qasqai falan deniyor ama ben qasqainin piyasası olmasından başka bir artısı olduğunu düşünmüyorum.

Jeep i fiat ın alması bir eksiklik değildir bence. Ona bakarsak ferrari de fiat grubunun. Şu anda volvo range falan hintlilerin çinlilerin falan.

• ekonomi doktoru E kullanıcısına yanıt
    Renegade markasının hakkını veriyor, gerçekten yüksek fiyatlara çıkmadan gerçek suv hisisni veren tek model diyebilirim.

Kona ile aynı segmentte, b suv(aslında crossover) diye geçiyorlar ama his olarak arada dağlar var, kona yerden az yüksek hb araç hissi veriyor. Kalite olarak da renegade çok daha önde.

C segmente çıkınca da renegade'in verdiği "suv kullanıyorum" hissini veren model yok.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    ayrıca önünde yazan jeep yazısını unutmamak lazım. diğerleri bu sınıfa uygun araç üretme derdindeyken jeep sınıf yaratıyor.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın dış tasarımı çok hoşuma gidiyor ama içi bildiğiniz fiat olduğu için herhangi bir estetiklik yok.
  • fren testindeki çuvallaması sebebiyle benim gözümde çöp. yoksa tasarımı çok hoşuma gidiyordu... gerçek suv gibi duruyor. keşke test sonuçları da başarılı olsaydı...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.