< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woineer -- 19 Haziran 2021; 20:3:2 > |
2021 Toyota Corolla 1.5 İzlenimlerim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yanlı bir inceleme olmuş. Corolla uygun fiyat , düşük kalite vaat eden bir araçtır. Segmentine göre ne kötü bir araç nede iyi bir araç değildir. İç mekan kalitesi ise can sıkar. Uygun fiyatlı olduğu için egea gibi yollarda bolca görebilirsiniz. Ama kesinlikle benim tercih edeceğim bir araç değil . Ne hızlanması iyi nede yol tutuşu. Emekli aracı gibi . -
Yanlı inceleyecek bir durumum yok hocam, alıp-satmam, sponsorluk yapmam. Standart aile kullanıcısıyım.
Beğenip beğenemediği fiyatı da koyarak söyledim. Alacak olanlara referans olsun. Keşke uzun süre kullanıp dediklerimi deneyimleyebilseniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Moueson
Yanlı bir inceleme olmuş. Corolla uygun fiyat , düşük kalite vaat eden bir araçtır. Segmentine göre ne kötü bir araç nede iyi bir araç değildir. İç mekan kalitesi ise can sıkar. Uygun fiyatlı olduğu için egea gibi yollarda bolca görebilirsiniz. Ama kesinlikle benim tercih edeceğim bir araç değil . Ne hızlanması iyi nede yol tutuşu. Emekli aracı gibi .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 19 Haziran 2021; 20:39:42 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: woineer
Yanlı inceleyecek bir durumum yok hocam, alıp-satmam, sponsorluk yapmam. Standart aile kullanıcısıyım.
Beğenip beğenemediği fiyatı da koyarak söyledim. Alacak olanlara referans olsun. Keşke uzun süre kullanıp dediklerimi deneyimleyebilseniz.o arkadaşı dikkate alma dostum. kendisi yıllarca reno fanatiği olarak yanlı yazıların kralını yazmıştır. gelmiş burada sana laf atıyor. önce bir aynaya bak, sonra yaz.
-
bende bin km civarı kullandım bu motorlu corollayı. performans harici memnun kaldım. Kalite yeterli, multimedyası çağın gerisinde, yalıtım iyi, müzik sistemi iyi, direksiyon hissiyatı ve yol tutuşta gayet iyiydi.
-
Bende corolla sahibiyim, corollanın felsefesi zaten ucuz yollu, bagajlı, kalite derdi olmayan bir araba ile ayağımı yerden kessin arabası olması.
Segmentinde güncel olanı megane’dan iki tık aşağı, civicten bi tık yukarı düzeyde.
Geçen kendi aracımı servise bıraktığımda inceleme şansım oldu, sert plastik abidesi olmasının yanı sıra, sinyal koluna dokunduğumda kırılmadığı için dua ettim, havalandırma ızgarası iki yapraklı, yapraklarda sonbaharda dökülen yaprak gibi çıt kırıldım. Daha fazla detaya girmek istemiyorum. İlgilenen inceler, incelediğinde benim hissettiğimi hisseder.
Benim boy 1.81 arkada daraldım, baş mesafesi yok, mesafe diye bir kavram yok yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daswagen -- 19 Haziran 2021; 22:25:12 > -
quote:
Orijinalden alıntı: daswagen
Bende corolla sahibiyim, corollanın felsefesi zaten ucuz yollu, bagajlı, kalite derdi olmayan bir araba ile ayağımı yerden kessin arabası olması.
Segmentinde güncel olanı megane’dan iki tık aşağı, civicten bi tık yukarı düzeyde.
Geçen kendi aracımı servise bıraktığımda inceleme şansım oldu, sert plastik abidesi olmasının yanı sıra, sinyal koluna dokunduğumda kırılmadığı için dua ettim, havalandırma ızgarası iki yapraklı, yapraklarda sonbaharda dökülen yaprak gibi çıt kırıldım. Daha fazla detaya girmek istemiyorum. İlgilenen inceler, incelediğinde benim hissettiğimi hisseder.
Benim boy 1.81 arkada daraldım, baş mesafesi yok, mesafe diye bir kavram yok yani.
-
quote:
Orijinalden alıntı: daswagen
Benim boy 1.81 arkada daraldım, baş mesafesi yok, mesafe diye bir kavram yok yani.Aynen daswagenn'ciğim. Geçen ben de showroomda inceledim. Serçe parmağım sinyal koluna değdi hafiften, hemen kırıldı kökünden. Neyse ki st ler görmeden çıkıp kaçtım.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Beğenip beğenemediği fiyatı da koyarak söyledim. Alacak olanlara referans olsun. Keşke uzun süre kullanıp dediklerimi deneyimleyebilseniz. |
Aynen daswagenn'ciğim. Geçen ben de showroomda inceledim. Serçe parmağım sinyal koluna değdi hafiften, hemen kırıldı kökünden. Neyse ki st ler görmeden çıkıp kaçtım. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X