Şimdi Ara

2018 honda civic 1.6 vs 1.3 tce megane 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütce 1100. Iki arabada kararsızım. Bagaj öncelikliyim. Birinin sunroofu olması agır basıyor bir tık ama km düsük ucuk fiyat honda da.

Megane uygun fiyata bulmak kolay yakıt biraz fazla yakiyor. Tuplu hondada 125 bg yetermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linksiz -- 10 Aralık 2024; 20:20:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hondanin performansı vasat , Megan daha konforlu ve 2.eli güçlü hondayi herkese satamazsn. Yakita gelirsek 1.3 tce edcler şehir içi 9.10 yakıyor ama hakkını fazlasiyla veriyor mermi gibi motor var çünkü ben olsam Megan alırdım yakıt çok dersen uzun yıllar bineceksen prins vsi3 oneiyorum

• bu ikilide performans dışında civic

• Senede 30bin 40bin km yol yapıyorsan pek arada kalacak bir şey yok, mecbur Lpg'li araç neyse o.

Değilse Megane'ı tercih ederdim tereddütsüz. özellikle uzun yol rahatlığı hem daha iyi yalıtım, hem de çekişi güçlü, kolay hız koruyan akıcı motoruyla 2 sınıf yukarıda Megane'ın.

• Konfor hangisinde önde arkadaşlar?

• Bende bu aralıklarda araç bakıyorum. Elektrikli mg lerede gönlüm kayıyor. Civic vs Megane vs mg4. Güzel battle olmuş olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane 4 (1.5 dci VS 1.2 TCe)
    8 yıl önce açıldı
    1.6 egea vs 1.5 megane
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.