Megane GSR1 GSR2 Farkı
Otomobil Genel
|
Gigabyte 6650XT --> Asus Dual RTX 4070
Selamlar,
Günde 1 saat oyun oynarım, oynamam. 2K monitörde oynuyorum. FIFA, DOTA, CS-GO, PUBG vs.
6650XT ile gayet oyunlar akıyor, takılma filan yok. 6650'yi alalı 9 ay oldu, tek problemi arada siyah ekrana düşüyor. toplamda 6-7 kere yaşamışımdır. PC resetlenince geçiyor.
20 bin liraya 4070 dual var, alsam mı yoksa 6650 ile gittiği yere kadar devam mı etsem ? Günde 1 saat oyun için 20 bin vermeye değer mi kestiremiyorum. Diğer taraftan almadıkça elimdeki 6650'nin değeri de düşecek. Şuanda 6.500 TL'ye alıcısı var. 13.500 liraya kartımı yükseltmiş olacağım.
Önerilerinize için teşekkürler.
Macpro Ekran Problemi Hk
Selamlar,
Mac pro almıştım, 14 inc m2 pro. Ekranın sol ve sağ altında kalan yerlere yakından bakınca, kapak açılıp kapandıkça aşındığını gördüm. Ufak böyle bir tıkırtı da yapıyor. Mac pro sahibi olan arkadaşlar kontrol edebilir mi acaba ?
Bahsettiğim yerler burası:
Teşekkürler.
3080 vs 4080 vs 7900xt
|
Samsung Frame TV Hakkında
|
Aile için araç seçimi hakkında yardım lütfen
|
Toyota Corolla Silecek ve Lastik Seçimi Hk.
|
HP Elitebook 865 G10 Fan Problemi Hk.
Selamlar,
Bilgisayar modelim : HP EliteBook 865 G10 8A3Z7EA Ryzen 9 7940HS 32GB 1TB SSD 16 WUXGA Windows 11 Pro
Ebrar bilgisayar'dan aldım. Her şey güzel. Fakat 2.günden itibaren bir fan sorunu çıktı ortaya.
Normal çalışma esnasında CPU sıcaklığı 35-40 derece arasında. Fakat bilgisayar fanı kendi kendine 2 saniye çalışıyor, 3-4 saniye duruyor. Bu işlemi sürekli tekrarlıyor. Fan çalışmadan önce de tiz bir ses çıkıyor. Eski HDD'lerin çalışırken çıkardığı mekanik sesi hatırlarsınız, ona benzer bir ses.
BIOS'dan fan sıcaklık ve hız testi yaptım, herhangi bir sorun yok. BIOS ve Win11 sürümü de güncel ve güncel driver'ları da yükledim.
Yapabileceğim bir şey kaldı mı, ürün değişimi mi talep edeyim ? Ne önerirsiniz ?
Teşekkürler.
|
Son Giriş: 23 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 375
İkinci El Bölümü Mesajları: 31
Konularının görüntülenme sayısı: 39.768 (Bu ay: 1.049)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 215 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware