Şimdi Ara

Toyota Corolla Silecek ve Lastik Seçimi Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1-2021 1.5 dream paket corolla var. Sileceklerini değiştireceğim fakat hangi ölçüleri almam gerektiğini bir türlü bulamadım. Yardımınızı rica ederim.

2-4.yazıma primacy 4 ile gireceğim fakat eskidiğini düşünüyorum. Yazlık lastiklerle 3 yaz toplam 40k km yaptım. Artık pahalı olduğu için primacy 4 yerine conti premium contact 7 almak istiyorum. 4 lastikte toplam 4.000 tl fark var, önerir misiniz?

3-Arabaya cam filmi yapmak istiyorum. Kendi yapan var mı? Persormanslı oluyor mu, önerir misiniz?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woineer -- 6 Nisan 2024; 23:32:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• woineer W kullanıcısına yanıt
    Bu yaz da yazliklariniz gayet yeterli olur ama seney satis fiyati epey düşer. Continental premium contac 7 tutus olarak primacy serisinden iyidir ama bir tik daha sesli olmasi muhtemel. Ama rahtsiz edici bir fark olacagini sanmıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aslında ölçüler inç üzerinden ama yaklaşık olarak şoför tarafı 70, yolcu tarafı 35 cm. alabilirsin. Şoför tarafı 65 cm alsan da sıkıntı olmuyor. Çoğu internet sitesinde set halinde satılıyor zaten.

Ben sileceksepeti.com'dan daha önce RBW marka aldım. Fena değildi. Bu sene Silbak aldım. Sanki RBW'den daha iyi gibi geldi.

Bosch'larda var ama oldukça pahalı. Bir de kışın ve yazın o kadar parayı verince çok soğuk ve sıcakta korumak gerekiyor. Bahsettiğim ekonomik markalardan alıp her sene kışa girerken değiştiriyorum.

https://www.sileceksepeti.com/kategori/corolla

Dipçe : silecekspeti.com'da Silbak kalmamış. Hepsiburada'da buldum. Diğer alışveriş siteleri ile fiyat karşılaştırması yapar en uygununu alabilirsin.

• silecek için eğer istanbul anadolu yakasındaysanız maltepe de silbak ın fabrikası var ben oradan değiştirdim söktüler ölçtüler hatta silecek kollarının altına terazi koyup onuda ölçtüler sonra getirip taktılar gayet güzelmiş silbak en azında yeni olduğu için de olabilir hatta fabrikanın içinde goodyear marka kutularıda vardı ben silbak aldım 300 tl ye 65cm-35cm ölçülerinde.

• bi metre ile ölç. a101 silecekler igayet güzel. 39 tl di sanırım. her sene al-at. hepi topu silecek işte.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW CC 19 JANT LASTİK ÖNERİSİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.