Bildirim
VW CC 19 JANT LASTİK ÖNERİSİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
19 önermem kırarsın
rft de değil balon yapar garanti balon -
Araç fabrika çıkış orjinal 19 jant hocam böyle kullanmayı düşünüyorum kullanıcağım lastikte buna göre dayanıklı olmasını istiyorum.. -
bridgestone balona karşı daha iyi
kasislerden yavaş geç ön düzen dağılır ayda bi rot balansa girersin -
235-35 r19 lastiğe türkiyenin yollarında yazık olur.yanak çok ince olduğu için çukurları tümsekleri,yoldaki yamaları daha çok hissedersiniz.passat b8lerde 19 jant 245-40 lastik ile geliyor.
Eğer arada fazla fiyat farkı yoksa,245-40 r19 ya da 235-40-19 almanız bir nebze daha konforlu olur diye düşünüyorum -
Acaba araca uyumlu olur mu yanak büyüklüğü bir kaç lastikçiyle konustum sürtmediği sürece sıkıntı yok dedi fakat yakıt artar dediler.. -
yakıt da öyle belirgin bir fark olmaz yanağın büyümesiyle.şehir içi 0.1-0.2 oynar en fazla ama bunun yanında daha konforlu olur ayrıca ince yanakta jantın yamulması,tekerleğin balon yapması daha sık görülür.bence sürtmeyecekse teker büyük yanak iyidir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X