Şimdi Ara

Vekalet ile araç satış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vekalet ile araç satışı yapan birisinden araç satın alacağım. Parayı kime göndermeliyim? Parayı nakit gönderme durumuda var , noterde vekalet sahibine vermem sıkıntı yaratır mı?

• Ben geçen ay araç satın aldım, satıcı farklı şehirdeydi ve karısına vekalet vermişti. Parayı eft ile araç sahibine gönderdim ve falan plakalı araç ödemesi dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 15 Eylül 2024; 17:17:16 >
  • Vekaletin içeriğinde parayı tahsil edebilir diyorsa farketmez. Okuyun.
  • Ruhsat sahibine ait bir banka hesabına parayı mobil bankacılık ile gönderin sonradan başınız ağrımasın.

• Artık bir önemi kalmadı güvenli ödeme sistemi 27 eylülden sonra zorunlu olarak bütün ikinci el satışlarda uygulanmak zorunda yani satıcıya elden veya hesabına para göndermeyin.

Parayı aracı kuruluşlara göndereceksin banka vs satış ile eş zamanlı olarak para alıcının hesabına geçecek. Yani bana para gelmedi vs olayı bitti zorunlu bir sistem olduğu için alıcı ben istemiyorum diyemez bu sistemi kullanmadan aracını satış yapamaz.
  • Çok teşekkür ederim cevaplar için. Bugün satış gerçekleşti. Parayı ruhsat sahibine gönderdim. Ama vekalette vekilin parayı almaya yetkili olduğuda yazıyordu , isteseler belki onada atardım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vekalet ile araç satışı
    4 ay önce açıldı
    Noterde araç satış bedeli
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.