Fotoğraf ve Belge kurtarma
Telefonun ekranı gitti, hiçbirşey gözükmüyor. 6s yada 6s plus. İçindeki belgeleri nasıl kurtarabilirim. Hepsi icloudda değil belge ve fotoğrafların.
Vekalet ile araç satış
Vekalet ile araç satışı yapan birisinden araç satın alacağım. Parayı kime göndermeliyim? Parayı nakit gönderme durumuda var , noterde vekalet sahibine vermem sıkıntı yaratır mı?
30000 TL 2K sistem tavsiyesi
Bütçemiz 30-35.000 TL. 2K sistem toplamayı düşünüyorum. Parçalar konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
Çocuk için yazılım
11 yaşında 5. Sınıfa giden bir çocuğu yazılım öğrenmeye nasıl başlatabilirim? Yol haritam ne olmalı? Kendisininde merakı var, çocuklara python eğitimi için kitaplar aldım ama çocuklara yönelik değil , biraz ağır. Videolar falan daha yetişkinler için, üstelik ingilizce sıkıntısıda giriyor işin içine. Nereden başlamalı nasıl bir yol izlemeliyim? Bende çok temel seviyedeyim
4K Monitör tavsiye - Photoshop için
Merhabalar. Macbook pro'ya bağlanmak üzere monitöre ihtiyacım var, pc kasası ve ps4'te bağlayabilirsem iyi olur ama elzem değil. Photoshop çalışan birine alacağım , gereksinimlerle alakalı çok bilgim yok. 4K olmasını istiyorum almışken. Minimum 27-maximum 34 inç aralığında olmalı. Bütçem 8000 TL.Bakarken şu özelliklere dikkat et, şunlar olmalı , şöyle olmasın gibi fikirlerinize ve varsa monitör tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Şu üç monitörüde değerlendirebilir misiniz sizlere zahmet:
LG 27UL850W
Philips 276E8VJSB
Samsung M7 LS32BM700UUXUF
Apple Care +
İmei Kayıt Hakkında
Ekim ayında yurtdışına çıkacağım. Aralık ayı gibide başka bir ülkeden telefon gelecek. Bu ekimdeki giriş çıkışımla aralık ayında gelen telefonu kayıt ettirebilir miyim? Telefon gelirken gümrükte vs. giriş tarihiyle alakalı herhangi bir kayıt oluyor mu?
2000 TL Tavsiye
2000 tl'ye kadar tablet almak istiyorum. İlkokulda kardeşim için alacağım. Bazı eğitm uygulamaları , youtube ve birkaç oyun için gerekli. Takılma,bozulma vs. ile uğraştırmayacak , fiyatıda aşmayacak önerilerinize ihtiyacım var.
Windows 10 unutulan pin
Arkadaşlar oturum açma pinini unuttum, mailede ulaşımım yok. Bunu çözmenin bir yolu var mı? İsterse PC çöp olsun içinde çocuğun resimleri var ulaşmam lazım bunlara. Gerçekten yardıma ihtiyacım var
Merhaba bu 2 laptop arasında kaldım. Oyun ve üniversitede kullanım için alacağız. Hangisini almak mantıklı? Bunlardan başka 6000 tl civarı önerileriniz varsa çok makbule geçer .
1 numarada sanırım ekran kartı yok,daha güncel bir pc.
2numaradaki ekran kartıda ne kadar iş görür bilmiyorum ben.
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.733
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 59.073 (Bu ay: 1.550)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 212 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar