Arkadaşlar merhaba, 34.000KM'de, 1.6 Toyota Corolla Vision MDS aracımı 530.000TL'ye sattım. Şimdi de bir üst paket olan Dream paketi almayı düşünüyorum. Bu konuda sizin değerlendirmenize ihtiyacım var. 1- 2022 trafiğe çıkış, 2021 Model 1.5 Corolla Dream 1.400 Km'de sıfırdan farksız bir araç, fiyatı 592.000TL 2- 2022 Model 1.5 Corolla Dream 500 Km'de sıfırdan farksız bir araç, fiyatı 610.000TL 3- Bayi Sıfır fiyatı ise 623.000TL (cam filmi, seramik kaplama vs. gibi ekstraları yok) Siz olsanız bu üç seçenekten hangisini tercih edersiniz? Bunun yanında bu fiyatlara önerdiğiniz başka seçenek varsa onu da duymak isterim. Teşekkür ederim yardımlarınız için. |
Araç Önerisi Hk. (Toyota Corolla)
-
-
Az bir baktım da 2021 sıfır 590a bile var. Düşük km veya sıfıra yakın denk getirmeye çalışın dışardan alacaksanız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.6 lik 132 den 1.5 LPG uyumsuz az kaçan araca geçmek ne bilim değmez bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 15 Ağustos 2022; 12:36:35 >
1.6 dream dusuk km yok mu ?
Fc5 belki olabilir
1.5mds çok tatsız bir araç ben hiç beğenmedim yerinden kalkamıyor 20de gaza basıyorsun 3 saat sonra toplayıp götürüyor ama 60-70 ara hızlanmaları güzel. 1.6mds'den aldığınız tadı bundan alamazsınız çok bağırıyor fakat yakıtı 1.6ya göre çok daha düşük dikkat ederseniz 6.5lt tutturursunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şehiriçi 7-8 arası dolaşıyor bana yoğun trafikte özellikle İstanbul (10 bin nüfuslu şehirde yaşayıp trafik muhabbeti yapacaklar görüş belirtmesin).Benzinli bir araca göre gayet tasarruflu
ben olsam 1.6'dan 1.5'e geçmezdim.
dream paket ikinci el 1.6 alın derim.
-
Lpg takılacaksa 1.6 daha üst paket değerlendirilebilir, flame x pack gibi. Yenilik öncelik ise aralarında çok fark yok, bütçeyi zorlama durumuna ve ekstralarina göre 1 veya 3. İkinci araç mantıklı gelmedi bana, o rakamlara çıktıktan sonra ilk tescil daha iyi, arada fark kalmıyor.
1.6 132 HP MDS Flame x pack kullandım çok güzel araçtı. Gidişi gayet yeterliydi ama 1.5 için aynı şeyi söyleyemem aralarında ciddi performans farkı var. Ben 1.5 almam şahsen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Flame x pack alın derin
1.5 performans olarak daha keyifsiz. Emisyon için yaptılar zaten, düşük tüketim testi var youtube'da kanal ismi vermeyeyim adam düşük yaktırmak için İstanbul-İzmir otoyolunda 90 ile gidiyor, olacak iş değil yani :)
Aynı kasada değişime çok para vermek bana pek mantıklı gelmiyor. Mesela Egea HB'den Cross dizellere geçmeyi mantıklı bulmadım. Fakat illa ki bunu yapacaksanız ve bütçe elveriyorsa bari Flame xpack falan olsun ki ciddi değişiklik hissedin bence.
-
Flame X ya da Elegance Civic bakın. Visiondan Dream e geçmeye değmez.
şehir içi fark çok uzun yolda fark yok performans bakımından
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sıfır Dream alınır da arada fark yok diyen kişiler sanırım hiç gazlamamış, bariz şekilde performanslı sürüşte fark var. 1.5 lt ekonomi ve emisyon için üretilmiş bir motor 1.6 lt'nin kırpılmış hali.
-
Merhabalar, bahsettiğin ilanı arabam.com'da gördüm araştırırken şimdi. Gayet temiz gözüküyor bence alabilirsin. Fiyat araştırması da yaptım biraz ama diğerlerinden çok uyguna satıyor satıcı. Ekspertizdede bi sıkıntı çıkmazsa kaçmaz diye düşünüyorum.
-
O bütçelere 2020 düşük km li 1.6 dream bulursunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
1.6 lik 132 den 1.5 LPG uyumsuz az kaçan araca geçmek ne bilim değmez bence |
Benzer içerikler
- trenle araba taşıma fiyatları
- motor kulağı koparsa ne olur
- jeep compass 1.5 e-hybrid yorum
- en iyi silecek lastiği
- gini talent güvenilir mi
- togg fiyat listesi 2024
- honda elektrikli suv
- 35 tfsi ne demek
- kia 2024 fiyat listesi
- peugeot e 308 fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X