Şimdi Ara

2014 Toyota Corolla Xenon Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar mrb.2014 model toyota corolla marka aracim.aracima xenon ampul takmak istiyorum.fakat h4 mu yoksa h7 mi almam gerekiyor bilmiyorum?sizlerin tavsiyesi ne olabilir?osram ya da philips dusunuyorum.park lambalarini ve sis farlarinida yenileyecegim.kac 6000K mi uyoksa 4300K mi almaliyim?zarari olur mu araca?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam takacaginiz olan modeller vatandaşı kör eden cinsten olanlar mı? Eğer öyleyse lütfen takmayın. Bi getirisi olmayacaktır

• Araçta mercek yoksa, bahsettiğiniz farlar hem gece karşıdaki şoförlerin gözüne tecavüz eder, hem bayağı küfür yersiniz, hem yağmurda aydınlatması zayıf olur, hem de muayeneden geçemezsiniz. Daha iyi ışık istiyorsanız halojen far için ampul almalısınız. Osram Night Breaker Plus ya da Bosch'un bir modeli var, onu öneririm.

• Aytürk kullanıcısına yanıt
    Sizin bahsettiginiz beslemeli H.I.D farlar.onlardan taktirmayi bende dusunmuyorum.sadece aracin standart ampullerinin aydinlatmasindan memnun degilim.onun yerine daha iyi aydinlatan beyaz isik veren xenonlardan almayi dusunuyorum.bu farlar tamamen surucu dostu.aracim mercekli degil,uzun ve kisa farlari ayri.osram ve philips'in modelleri var.ama H4 mu almaliyim H7 mi?

• Toygun_ank kullanıcısına yanıt
    Xenon ampul alicam sadece.zararsiz beyaz isik yayiyor

• Toyota ve xenon

• quote:

Orijinalden alıntı: gencuse

Sizin bahsettiginiz beslemeli H.I.D farlar.onlardan taktirmayi bende dusunmuyorum.sadece aracin standart ampullerinin aydinlatmasindan memnun degilim.onun yerine daha iyi aydinlatan beyaz isik veren xenonlardan almayi dusunuyorum.bu farlar tamamen surucu dostu.aracim mercekli degil,uzun ve kisa farlari ayri.osram ve philips'in modelleri var.ama H4 mu almaliyim H7 mi?

Üstad beyaz ışıklı olup mercek yoksa her türlü göze tecavüz ediyor. Zaten hid=Xenon fardır. Bir de çakması vardır. Bunların ikisi de sıkıntılıdır. Dediğim gibi Osram Night Breaker Plus veya Bosch Plus 90 alınabilir. Far tipi için kullanım kılavuzuna bakmanız yeterli.

• Lütfen Mercekli far kullanın trafikte insan sağlığıyla oynamayin
  • Aytürk kullanıcısına yanıt
    Tsk ederim.youtube'den aydinlatmasina baktim gercekten cok guzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: gencuse

Xenon ampul alicam sadece.zararsiz beyaz isik yayiyor

O beyaz ışık zararsız değil işte! Karşıdan geleni kör ediyor, trafikte ciddi risk oluşturuyor.

Alma kardeşim, kendine sövülmesini istemiyorsan alma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.