Bildirim
2016 model Honda Civic
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merak etmeyin bol bol Honda bayilerinde görürsünüz.
ne de olsa 90-100 kağıt çekerler satmaz dışarda göremeyiz. -
Bi bilginiz yoksa yorum atmayin beyfendi sorduğum sorulara cevap verseniz yeterdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dizel otomatik olacak, benzinlisi Eylül-Ekim-Kasım gibi bekleniyor. Dizel otomatiği 2017'de gelecek. -
Ooo 2016 model araç ne iş 2017 hacı çok saçma benim bildigim 2015 model araç 2014 sonunda cikardi honda saçmaliyor
Honda Genel Muduru bir aciklama yapmis dergiye, oto dergisi bugun okudum...
Dizel+benzinli ve Lpg'li araclari bu sene son ceyrek de satisa sunacaklarini soylemis...Tabi yeni kasa Civic...
2 cesit benzinli ve 1 dizel motor..
Edit : Araclar Turkiye'de ki Gebze Fabrikasin da uretilecekmis ve diger ulkelere Ihrac edilecekmis...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 23 Ocak 2016; 17:42:26 >
quote:
Orijinalden alıntı: jooker123
Ooo 2016 model araç ne iş 2017 hacı çok saçma benim bildigim 2015 model araç 2014 sonunda cikardi honda saçmaliyor
O sizin dediginiz eskidendi.
2014 Agustos 15 inden sonra alinan arac 2015 model diye gecerdi.
Su an 2014 aralik 29 da bile arac alsaniz 2014 diye gecer. Hatta ocak subatta bile. Cogu marka yeni modellerini subat sonu mart ortasi getirir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cloud Nine
quote:
Orijinalden alıntı: jooker123
O sizin dediginiz eskidendi.
2014 Agustos 15 inden sonra alinan arac 2015 model diye gecerdi.
Su an 2014 aralik 29 da bile arac alsaniz 2014 diye gecer. Hatta ocak subatta bile. Cogu marka yeni modellerini subat sonu mart ortasi getirir.
Arkadaş epey gerilerde kalmış. Dediğiniz gibi yeni yıl üretimlerini Şubat sonundan önce görmek zor. -
2013 model jetta aldik en son cok eskiden kalmadim dediginiz gibi
Markalqrin politikasi farkli oldugu icin demekki
Honda Opel gibi markalar arkasında (Türkiye'de) Bir babayiğit olmadığından hep pazarlama hatası yapıyor,Bu işi en iyi yapan fiat (koç) Ford (koç) wv(doğuş)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
marka politikasi ne yani 2014 den itibaren boyle oldu vw sanki cok dehset bi marka ya
Vw en iyi markami dedim sana sen nerenle okuyon ?
2011 yılından beri bu böyle 2014 değil.. Ayrıca Honda'yla alakası yok tüm markalarda geçerli.
Gercekten sabirsizlikla bekledigim araclardan biri. Gelince testini yapabilirsem yayinlarim umarim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X