gm 22 bazı sorunlarım var
hayırlı akşamlar ustalar gm 22 telefonu aldım ama bir kaç sorunum var eğer kullanan kullanmış olan varsa bir akıl istiyorum
-uzaktan telefona baktığımızda çağrı mesaj vs vs bildirim ışığı yokmu
-yine mesajlar whatsapp çağrı gibi işlerde telefona sonradan baktığımızda hani o logolarının üzerinde 1-2 gibi çağrı mesaj gibi uyarı yokmu
-son olarak ana ekranda sola çekince bir sayfa o iptal olmuyormu haber falan çıkıyor
engelli aracı kasko ve sigorta?
hayırlı akşamlar cümleten ustalar bizde 2022 nisanda engelli aracı aldık honda city o zaman sigorta ve kasko yaptırdık aldığımız yer üzerinden şimdi bu seneki sigortayıda yaptırdım yine acenteden ama kasko işini yapmadım çünkü birisi geçerli olur birisi olmaz vs vs konuşuyor şimdi biz ailede 3 kişiyiz
66 yaşında ehliyetsiz anne (vasi)
45 yaşında %100 zihinsel engelli (abla)
43 yaşında ehliyetli ben (kardeş)
biz alırken annemden vekaletname almıştı bayi o kadar ben sadece arabayı teslim aldım sonra bizim aldığımız sene sorun yokmuş ama şimdi 2023 için alanlar isim ler yazdırmışlar vergi dairesi falan yada şu kişiler 3 kişi galiba isimleri falan yazdırmış alanlar ben şimdi kasko yaptırsam olurda kullanmak gerekirse beni tanırmı kasko firması benden başka ilgilenecek yok arabayla zaten ilk aldığımızda kasko yaptırdıydık ama acaba beni tanıyacaklarmıydı bilmiyorum o zaman yaptırmıştık şimdi ne yapmam gerekli neyi araştırayım ne yapabilirim acaba umarım anlatabilmişimdir derdimi şimdiden teşekkürler.
klima suyu zarar verirmi?
merhaba ustalar bizim binada balkon duvarlarına kurulmuş 2 tane klima motoru var alttada benim araba var park yeri orası şimdi iki klimanında altlarında bir çıkış var ama hortum gibi bir tahliye bir şey yok bunlardan bugün baktım su damlıyor arabanın üzerine acaba zarar verirmiki boyaya falan ne yapmamı önerirsiniz?
tomtom navigasyon cihazı ile ilgili
|
2500 tl kendime göre
4690 ve 4690k farkı ile ilgili
|
galaxy s4 i9505 için bilgi istiyorum
|
tavsiye istiyorum bana uygunmu?
|
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 168
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.427 (Bu ay: 130)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar