hayırlı akşamlar cümleten ustalar bizde 2022 nisanda engelli aracı aldık honda city o zaman sigorta ve kasko yaptırdık aldığımız yer üzerinden şimdi bu seneki sigortayıda yaptırdım yine acenteden ama kasko işini yapmadım çünkü birisi geçerli olur birisi olmaz vs vs konuşuyor şimdi biz ailede 3 kişiyiz 66 yaşında ehliyetsiz anne (vasi) 45 yaşında %100 zihinsel engelli (abla) 43 yaşında ehliyetli ben (kardeş) biz alırken annemden vekaletname almıştı bayi o kadar ben sadece arabayı teslim aldım sonra bizim aldığımız sene sorun yokmuş ama şimdi 2023 için alanlar isim ler yazdırmışlar vergi dairesi falan yada şu kişiler 3 kişi galiba isimleri falan yazdırmış alanlar ben şimdi kasko yaptırsam olurda kullanmak gerekirse beni tanırmı kasko firması benden başka ilgilenecek yok arabayla zaten ilk aldığımızda kasko yaptırdıydık ama acaba beni tanıyacaklarmıydı bilmiyorum o zaman yaptırmıştık şimdi ne yapmam gerekli neyi araştırayım ne yapabilirim acaba umarım anlatabilmişimdir derdimi şimdiden teşekkürler. |
Bildirim