Şimdi Ara

Sigortaladım.com üzerinden kasko ve trafik sigortası almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hopide gezinirken reklamını gördüğüm site daha önce buradan trafik sigortası ya da kasko yapan oldu mu? Deneyimi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirm. Şuan kasko için her 500tlye 50tl migros ya da opet hediye çeki veriyor. Trafik sigortası için ise her 500e 25 tl çek veriyor aynı firmalara. Gelecek ay kaskom ve sigortam bitecek böyle kampanya yapmaları çok cazip geldi. Ayriyetten %5 hopide var. Doğuş grubuna aitmiş çok yorum bulamadım. Deneyimleyen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Verdiği 50 tl migros hediye çekini içine ekleyip öyle fiyat verirler hiçbir zaman internetden aldığım kasko fiyatları uygun gelmedi bu ay indirim 5. Kademede olan kasko fiyatım internetde 4.500 cıktı mailimde duruyor 3-5 yerdem fiyat aldım yine her zaman yaptığım yerde ful kasko 1 ay ikamiye araç 6 adet anlaşmalı oto yıkamalarda hediyesi ile bersber 2.550 liraya yaptım kasko degeri 600 bin olan araca
  • Canbey96 kullanıcısına yanıt

Hocam benim araç için sigortam.net aynı fiyatları veriyor. Yine fiyat araştırıyorum ama toplam ikisi 2100 falan tutuyor şuan. Bu kampanya ile 150 çek + %5 hopi gelecek. Geçen sene yaptığım yerse aynı fiyatlarda verirse burası çok cazip o yüzden bilemedim

• TÜVTÜRK ortaklığının sigorta brokeri. Zamanında TÜVTÜRK web sitesinde kendi reklamlarını verdiklerinden ve rekabete aykırı davrandıklarından ben almam, alana da karışmam.

• Niye bir sigortacı edinmiyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panthér kullanıcısına yanıt

Mevcutta çalıştığım bir sigortacim var aslında ama kampanya cazip geldi heryerde fiyatlar benzer olunca

• quote:

Orijinalden alıntı: GangstaBop

Mevcutta çalıştığım bir sigortacim var aslında ama kampanya cazip geldi heryerde fiyatlar benzer olunca

Bı tür netten satın alınan poliçelerde, sorun çıktığında muhatap bulmak zor olur. Hem içeriği ve teminatları da düşük olabilir, önce teklifi imcelemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 7 Şubat 2021; 0:18:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.