Şimdi Ara

koalay.com zorunlu trafik sigortası yaptıran var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu sigorta sirketi güvenilir mi ? Uygun fiyat veriyor yaptırmayı düşünüyorum yaptıran varsa düşüncelerini almak isterim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Koalay.com Zorunlu Trafik Sigortası: Bilmeniz Gerekenler

Zorunlu trafik sigortası, araç sahiplerinin kanunen yaptırması gereken bir sigorta türüdür. Koalay.com, Türkiye'de zorunlu trafik sigortası hizmeti sunan güvenilir sigorta şirketlerinden biridir.

Koalay.com Güvenilir mi?

Koalay.com, 2000 yılından bu yana faaliyet gösteren ve Türkiye Sigorta Birliği'ne üye olan bir sigorta şirketidir. Şirket, Mali Müşavirler Odası tarafından denetlenmekte ve Sosyal Güvenlik Kurumu'nun yetkilendirdiği bir aracı kurumdur. Bu nedenle, Koalay.com güvenilir bir sigorta şirketi olarak kabul edilmektedir.

Koalay Sigorta Yorumları

Koalay.com hakkında yapılan kullanıcı yorumları genellikle olumludur. Müşteriler, şirketin hızlı ve kolay poliçe işlemlerinden, uygun fiyatlarından ve hasar anında verdikleri destekten memnun kalmaktadırlar.

Koalay Zorunlu Trafik Sigortası Fiyatları

Koalay.com'un zorunlu trafik sigortası fiyatları, aracın yaşına, modeline ve sürücünün yaşına ve geçmişine göre değişmektedir. Ancak şirket, piyasa ortalamasına göre uygun fiyatlar sunmaktadır.

Koalay Sigorta İletişim Bilgileri

Koalay.com'a 0850 755 55 55 numaralı telefondan, info@koalay.com e-posta adresinden veya şirketin web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Sonuç

Koalay.com, güvenilir bir sigorta şirketidir ve uygun fiyatlı zorunlu trafik sigortası hizmetleri sunmaktadır. Kullanıcı yorumları genellikle olumludur ve şirket, hızlı ve kolay poliçe işlemleri ve hasar anında verdiği destekle bilinmektedir. Zorunlu trafik sigortası yaptırmayı düşünüyorsanız, Koalay.com'u değerlendirmenizi öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhaba berixx,

Ben Brad, Telesure Türkiye bünyesinde 2013 yılında kurulan Koalay.com'un CEO'luk görevini üstlenmekteyim.

Forumdaki görüşlerini arkadaşlarım bana ilettiklerinde, bizzat cevap vermek istedim.

Telesure Sigorta ve Reasürans Brokerliği 2013 yılında İstanbul'da kuruldu. Tescilli ve lisanslı bir sigorta ve reasürans brokeri olan şirketimiz, uluslararası bir finans grubu olan Budget Holdings Ltd'nin (BHL) bir parçası. Uzun yıllardır, İngiltere ve Avustralya'da da pazar lideri konumundayız. Amacımız, müşterilerimize farklı seçenekler sunarak onların sigorta ürünü arayışlarına yardımcı olmak. Yaklaşımımız oldukça pratik ve basit. Müşteriler internet, mobil cihazlar veya telefon üzerinden Koalay.com'a girerek anında sigorta satın alabilir veya var olan sigortalarını yenileyebilirler.

Şirketimiz hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz sizi İstanbul'daki Koalay.com ofisimize bir çayımızı içmeye her zaman bekleriz.

Bradley DuChenne

Tel: 0 (216) 570 07 00

Not: Takdir edersiniz ki ülkeye yeni geldiğim için Türkçe'ye henüz çok hakim değilim. Bu nedenle, arkadaşlar bu metni benim için Türkçe'ye çevirdiler. Hepsine teşekkürlerimi iletiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bradley Du Chenne

Merhaba berixx,

Ben Brad, Telesure Türkiye bünyesinde 2013 yılında kurulan Koalay.com'un CEO'luk görevini üstlenmekteyim.

Forumdaki görüşlerini arkadaşlarım bana ilettiklerinde, bizzat cevap vermek istedim.

Telesure Sigorta ve Reasürans Brokerliği 2013 yılında İstanbul'da kuruldu. Tescilli ve lisanslı bir sigorta ve reasürans brokeri olan şirketimiz, uluslararası bir finans grubu olan Budget Holdings Ltd'nin (BHL) bir parçası. Uzun yıllardır, İngiltere ve Avustralya'da da pazar lideri konumundayız. Amacımız, müşterilerimize farklı seçenekler sunarak onların sigorta ürünü arayışlarına yardımcı olmak. Yaklaşımımız oldukça pratik ve basit. Müşteriler internet, mobil cihazlar veya telefon üzerinden Koalay.com'a girerek anında sigorta satın alabilir veya var olan sigortalarını yenileyebilirler.

Şirketimiz hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz sizi İstanbul'daki Koalay.com ofisimize bir çayımızı içmeye her zaman bekleriz.

Bradley DuChenne

Tel: 0 (216) 570 07 00

Not: Takdir edersiniz ki ülkeye yeni geldiğim için Türkçe'ye henüz çok hakim değilim. Bu nedenle, arkadaşlar bu metni benim için Türkçe'ye çevirdiler. Hepsine teşekkürlerimi iletiyorum.

Bizim forum varya kimleri getirdi.buraya yakinda obama bile foruma bize akil danismaya gelir yakin arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• size önerim biz hasar durumunda karsınızda bir muhatap bulacağınız yerleri tercih edin internet sitesi bankalar hasar anında her istediğinizde yanınızda olamayabilir size önerim en yakın acenteye gidin mutlak aradıgınız uygun fiyatı vereceklerdir işte size bankalar internet siteleri ve acenteler arasındaki farkı gösteren bir yazı
     koalay.com zorunlu trafik sigortası yaptıran var mı?
  • acente harici yerden poliçe kestirmeyin.;Zor gününüzde destek bulamazsınız
  • Güvenilir.
    Ben destekliyorum, çünkü sigortam.net'in tekelinde gibi görünüyordu online sigorta işlemleri ama bu site ile rekabet artacaktır.
    Yakın zamanda kendilerinden teklif de aldım ama uygun fiyat çıkmayınca yaptırmadım.
  • Koalay 'ı bende bir sigortacı olarak merak ettim ve araştırdım. herhangi bir sıkıntı yok, gayet mantıklı bir iş yapıp piyasa girmişler. Bizim işimizi zorlarmı etkilermi ? Düşünmek lazım, kendi semtimizdeki acentelerden fırsat kalırsa belki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaskonuzu sürekli aynı acenteden yapıyorsanız özel indirim almalısınız...
  • Merhaba,

Ben de kendilerinden bir teklif aldım. Sigortam.net'ten daha iyi bir teklif sundular. Taksit konusunda bir problem yaşadık. bakalım halledebilirsek memnun kalacağımız bir konu gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.