Şimdi Ara

2001 Volvo S40 1.8 Alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
28.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: metinTasci

quote:

Orijinalden alıntı: ByWRX

Direk enjeksiyonlu motora sahip bir araç. Kimse lpg önermez. Araç temizse 200.000km pek sorun olmaz mekanik aksamda. Otomatik şanzumanı 4 ileri. Performansını büyük ölçüde törpülüyor. Buna rağmen ekonomik bir araç.
    quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

Biraz araştırdım da, S40 ın bazı parçaları Ford Mondeo ve Mazda 6 serisi ile ortakmış. Yani Volvo yerine Ford marka yedek parçalar daha ucuza temin edilebiliyormuş. Bu doğrumu dur ?

2005 den sonra ford a gecti bu kasa mitsubishi

Bu Classic kasanın ford mondeo ve mazda 6 ile alakası yok. Mitsubishi Carisma ile aynı şasiyi paylasıyorlar. Motoru Mitsubinin Carisma modelinde bulunan GDI nin ta kendisi. İlandaki aracın arka tamponu sanırım 2. eksoz çıkışını taktırmak için kesilmiş. Ayrıca araç galeride iyice araştırmadan almamanızı tavsiye ederim.

8 senedir lpg kullanıyoruz hiç bir sıkıntı ile karsılasmadık
    araç 5ileri vites / vites gecisleri mukemmel
    bazen benzin bazen lpg ile kullanıyoruz ve aradaki fark yok denecek kadar az.
    ++
    yumusak bir lastık takılırsa ses yalıtımı mukemmel

Doğrudur hocam. Bizde de 2000 model 1.8 otomatik vardı. LPG taktık bizde de sorunsuz çalışıyordu. çekiş de fena değildi ama aşağı yukarı 15.000 km sonra sattık. LPG ustaları direk enjeksiyon oldugundan 50-60.000 km sonra aracın kendi enjektörlerinin yanabildiğini söylemişti. Tavsiye etmiyorlar o yüzden. Bizim taktığımız kit Tomasetto idi. Bu arada 5 ileri demişsiniz benim bildiğim 5 ileri otomatikler 2.0T ve 1.9T4lerde kullanıldı yalış mı biliyorum? Sanırım sizin araç 1.8 değil?

• +2001 itibaren 5 ileri kullanıldı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.