Şimdi Ara

2021-2022 Kia Ceed 1.0 COOL DCT Alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bence o kombinasyon fiyatı itibariyle ceed'den daha da cazip ama motoru tam bir kapalı kutu. Bir sorun çıksa serviste bile çözüm üretilemez gibi geliyor bana. Keza şanzıman da...
  • Megane edc 1,33 alın.
  • JeuroS J kullanıcısına yanıt

Manuel olması sorun olmaz ise vag grubundan Leon 1.0 Ecotsi Style Visio bakabilirsin. Acc ve şerit takip asistanı (uyarıcı değil müdahale eden sistem), uzun far asistanı, ön arka park sensörü vs var çarpışma uyarısı veya önleyici de var diye hatırlıyorum.

Ben araç bakarken denk geldi aklımda kaldı model olarak 800-900 gibi bulunuyor. Otomatik olsa çok can yakardı ama bu hali ile de şanzıman arızası vs uğraşmayalım diye düşünürsen ve çok trafik yoksa şehrinde tercih edilebilir bir model...

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

Piyasası dışında Polo'nun hiçbir konuda üstünlüğü yok Ceed'e. Gereksiz marka fanatizmi yapmaya gerek yok.

• Storm Raider kullanıcısına yanıt

Otomatik şart hocam. Aksi takdirde dediğiniz gibi birkaç güzel alternatif var ama İstanbul trafiğinde manuel kullanmaktan sıkıldım.

• JeuroS J kullanıcısına yanıt
    Polo’nun iç kapı kolundan motor şanzıman ses yalıtımı göğüs kalitesi her yönüyle üstün
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

Hız sabitleme var mı hocam poloda?

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Var Kia’da katlanır ayna cam tavan hayalet ekran var mı ?
  • Konu güncel, fikrini belirtmek isteyen kullanıcıları dinlemek isterim.

• Arıza yapmazsa sıkınti yok. Ama kore arabasının onarımı zordur ve dikiş tutmaz
  • kia kullanıcısıyım. ceed ruhsuz bir model bence. alternatif bakardım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.