|
2021-2022 Kia Ceed 1.0 COOL DCT Alınır mı? (2. sayfa)
-
-
Megane edc 1,33 alın. -
Manuel olması sorun olmaz ise vag grubundan Leon 1.0 Ecotsi Style Visio bakabilirsin. Acc ve şerit takip asistanı (uyarıcı değil müdahale eden sistem), uzun far asistanı, ön arka park sensörü vs var çarpışma uyarısı veya önleyici de var diye hatırlıyorum.
Ben araç bakarken denk geldi aklımda kaldı model olarak 800-900 gibi bulunuyor. Otomatik olsa çok can yakardı ama bu hali ile de şanzıman arızası vs uğraşmayalım diye düşünürsen ve çok trafik yoksa şehrinde tercih edilebilir bir model...
-
Piyasası dışında Polo'nun hiçbir konuda üstünlüğü yok Ceed'e. Gereksiz marka fanatizmi yapmaya gerek yok.
-
Otomatik şart hocam. Aksi takdirde dediğiniz gibi birkaç güzel alternatif var ama İstanbul trafiğinde manuel kullanmaktan sıkıldım.
-
Polo’nun iç kapı kolundan motor şanzıman ses yalıtımı göğüs kalitesi her yönüyle üstün -
Hız sabitleme var mı hocam poloda?
-
Var Kia’da katlanır ayna cam tavan hayalet ekran var mı ? -
Konu güncel, fikrini belirtmek isteyen kullanıcıları dinlemek isterim.
-
Arıza yapmazsa sıkınti yok. Ama kore arabasının onarımı zordur ve dikiş tutmaz -
kia kullanıcısıyım. ceed ruhsuz bir model bence. alternatif bakardım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X