Şimdi Ara

900 bin TL Civarina Şehir İçi Otomobil Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İstanbulda oturuyorum. Araci %80 oraninda sehir icinde kullanacagim. Bunun disinda arada cevre illere giderim ama agirlikli olarak sehir icinde kullanacagim. Asiri km yapmadigim icin benzinli dusunuyorum ama trafikteki kullanimda fazla cebimi uzmesini de istemiyorum.

dusundugum 3 tane model var.

1) Golf 1.0 tsi comfortline. 2017 2018 / 40-80 bin km arasinda bu butcelerde mevcut ancak DSG sanzimanin basima buyuk masraf acmasindan cekiniyorum.

2) Makyajli Clio Evo paketi. Bunda da 1.0 TCE motor var. Sehir icinde yeterli ama performansina gore yakit tuketimi fazla gibi.

3) VW polo life paket.

birkac yil daha yasli tercih edip C segment almak diger B segmenti araclara gore daha mi mantikli tercih olur? Asiri km yapmadigim icin aslinda bir tik yuksek km ve yasli araba almam bana cok buyuk dezavantaj yaratmayacak ama dedigim gibi Golf tarafinda tamamen eski sahibi tarafindan nasil kullanildigini bilmediğim DSG korkutuyor.

golf kullanicisi arkadaslardan Ozellikle tavsiye bekliyorum. Cok tesekkurler simdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tercihim golf olurdu. Akıl vermek gibi olmasın; korktuğun dsg masrafı için 900 yerine 850'lik araç alıp kalanı altın veya dövizde tutabilirsin.

• Makyajlı kasa 2016-2018 1.6 otomatik cam tavanlı auris bakabilirsiniz hocam alternatif olarak,

lpg ile hem çok daha uyguna gezersiniz hem de uyumlu olduğu için sorun sıkıntı da yaşamazsınız, ayrıca şanzımanı da diğer alternatiflerden farklı olarak sorunsuzdur.

İlaveten bu aurisler İngiltere üretimi olduğu için yerli üretim toyotalara göre daha kaliteli ve arka süspansiyonları da tam bağımsızdır, yukarıdaki sizin sıraladığınız alternatiflerin hiçbirinde bağımsız süspansiyon yok.

Örnek ilan :

https://www.sahibinden.com/s/7xCCZcz0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 18 Temmuz 2024; 15:55:50 >
  • blueSKYLINE kullanıcısına yanıt

abi sen bir ara her konuya focus yazıyordun şimdi de auris yazıyorsun 8-10 senelik arabaya 900 bin vermek pekte mantıklı olmasa gerek güncel faiz kampanyalarla sıfır araba bile alınabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 18 Temmuz 2024; 16:26:33 >
  • Auris saydıgım modeller içinde eski ve yetersiz bir model bence, benim için alternatif değil.

• burak5005 B kullanıcısına yanıt

Hocam peki olası bir sorunda bana masrafı ne olur? Bu yüzden düşük km bakmaya çalışıyorum.

• Sıfır Dacia Spring tam yazdığın fiyat. Şarj yerin varsa şehir içi işini görür.

• Yeni polo güzel araba eski golf yerine tercih ederdim

• Dacia onerisi nedir arkadas, Golf yeni model b segmetler diyorum Duster önerisi geliyor. İlginc.

• Otomatik şartsa tam otomatik şanzımanlı corsa tavsiye ederim. 2021-22 model edition paket bulunabiliyor bu bütçelere.

• Sıfır alabileceğin herhangi bir araba .

clio , Dacia vs vs

ben ikinci el konusunda takıntılıyım illa ikinci el alacak olsam

1) ilk sahibi olacak

2) yetkili servis bakımlı olacak

3 ) Japon olacak

bu nedenle sıfır Japon aldım yıllarca satmamayı düşünüyorum. Yaş 40 üstü sahip olunan araba sayısı 8. Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perfectstrangers -- 19 Temmuz 2024; 0:28:9 >
  • Polo'da da dsg şanzuman var? Clio kalıyor geriye. Alacağınız aracın lastik değişimi ve bakım masraflarını da düşünerek bütçe ayarlasanız iyi olur.

C sınıf düşünüyorsanız 2017 üstü otomatik hb Astra önerebilirim.

Örnek ilan;
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2018-opel-astra-1.4t-boyasizenjoy-otm-plusgeri-gorus-pluscruise-plusled-far-1182540984/detay?utm_source=paylas&utm_medium=ilan_detay&utm_campaign=sahibinden_paylas&utm_content=174536269

• fbyram kullanıcısına yanıt

Dostum poloda dsg ama sifir alirsam kendim kullanacagim, bakimini zamaninda yaptiririp en azindan icim rahat bir sekilde usulune uygun kullanacagim.

2. El golf de bunu bilemeyecegim o yuzden nispeten dusuk km modellere bakiyorum.

dedigim gibi c segment 2. El temiz golf varken ayni parayi b segmente gommek ne kadar mantikli olur? Hala karar veremedim.

• BiletlerBiletxD kullanıcısına yanıt

Hocam corsaya hic isinamadim. Hem motorundaki problemler (100 hp de var mi bilmiyorum) hem de stelantis grubunun cikardigi sorunlar dolayisiyla da cekiniyorum biraz. Clio evodan ustunlugi nefir?

• JeuroS J kullanıcısına yanıt

Sıfır otomatik Polo ile 2017-2018 Golf/Astra/Auris vs. benzer fiyatlarsa polo öneririm. Clio'yu da es geçin bence, Polo model değiştirmek istediğinizde 'Clio'ya oranla' hem prim yapar hemde kolay satılır.

2020 model öncesi araçlarda %10-15 civarı fazla fiyatlandırma var. O nedenle bütçeniz elverirse sıfır araç alın. 2025 yılına kadar 2.el araçlarda fiyat düşmesi bekleniyor. Marka, model ve yılına göre şuan 2.elde yazan fiyat ortalaması temiz araçların %10-15 arası fazla. Alacaksanız da buna göre pazarlık yapıp alın.

• golf sahibi oldum. dsg sorunu eski modellerde vardı. şu an kulladığım passat 2018 model ve dsg tık demedi daha 80bin oldu.

golf'ü bırak clio ile megane ile dahi karşılaştıramazsın. c sınıfının kralıdır golf. arka koltuğu dahi çok ferahtır bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 19 Temmuz 2024; 11:13:38 >
  • polo , clio , i20 olurdu sıralamam. Şehiriçinde eski c yerine yeni b sınıfı daha mantıklı.

• BuI kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba. Temiz poloların fiyatları 1 milyonu geçiyor. 1 milyonu geçince de 100 bin daha koyar C segment Civic, Golf vs. alırım diyor insan. O yüzden polo'yu da biraz eleme aşamasındayım. 900 bin civarında Clio Evo paket için ilanlarla anlaşmaya çalışıcam, böyle düşününce ne dersiniz?

i20'ye de pek ısınamadım. 1.0 turbo motoru iyi onun da ama 2. elde 1.4 motoru daha aktif piyasaya sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeuroS -- 21 Temmuz 2024; 20:18:52 >
  • Kia stonic tavsiye ederim. Neredeyse 2 yıldır kullanıyorum memnunum. Şahsi sebeplerden ötürü satılığa da çıkardım. Düşünürseniz PM atabilirsiniz.

• 850-900 arası sıfıra yakın 2023 model cliolar var en mantıklı araç şu an şanzıman jatco cvt şanzıman performans yeterli tüketim bir tık fazla 7-8 arası gezinir yalıtım güzel malzeme kalitesi fena değil şu an için f/p aracı 2016-18 model i20lere pololara bu fiyatlar isteniyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.