Şimdi Ara

800-850 bin tl araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 800-850 bin tl civarı araba almayı düşünüyorum şuan aklımda kia ceed 2020 1.0 turbo var en az 2 ayda bir Konya Bursa arası git gel yaparım. Olumlu olumsuz düşünceleriniz ya da başka araç önerileriniz var mı? Çok sorun çıkarmadığını duyduğum için ceed düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faruk Ö. -- 10 Mart 2025; 10:31:50 >

• Manuel Ceed kombinasyonunda aracın satışı çok zor olur. 2 ayda bir git gel şeklinde 1000 km yol yapacağını düşündüğümüzde 1.0 benzinli manuel araçta 120-140km hızlarda motor sesi rahatsız edebilir, gerek uzun yol ve şehir içinde de ceed kasa ağırlığı sebebiyle yakıt tüketimi düşük olmayacaktır. Bunlar sorun değilse bu paraya güzel araçtır.

• quote:

Orijinalden alıntı: oldbeer

Manuel Ceed kombinasyonunda aracın satışı çok zor olur. 2 ayda bir git gel şeklinde 1000 km yol yapacağını düşündüğümüzde 1.0 benzinli manuel araçta 120-140km hızlarda motor sesi rahatsız edebilir, gerek uzun yol ve şehir içinde de ceed kasa ağırlığı sebebiyle yakıt tüketimi düşük olmayacaktır. Bunlar sorun değilse bu paraya güzel araçtır.

Özellik olarak bu fiyat bandındaki araçlara göre iyi midir? Yakıt işini lpg takarak halletsem nasıl olur? Yorumun için teşekkürler.

• Faruk Ö. F kullanıcısına yanıt

Turbo araç, lpg uyumlu olmayabilir, sorun çıkartabilir, taksan da satarken daha çok zorlanırsın. Dizel Focus, Megane, Egea, ya da iç hacim önemli değil ise 1.0 TSI Manuel Polo-İbiza tercih ederdim

• Mazda 3 1.6 Impressive

• geçmişte biri bu araç hakkında inceleme yapmış okuyun isterseniz.

https://forum.donanimhaber.com/2020-kia-ceed-1-0-manuel-izlenimlerim--149484303

• 850 bin civarina kesinlikle 2017 2018 ford focus 1.5 tdci titanium otomatik

Az yakiyo ve inanilmaz bir yol tutusu var 170le keskin viraja giriyosun dusun

Mersedes auidi den farki yok inanilmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.