Şimdi Ara

800.000 TL civarı araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 800.000 civarında araba bakıyorum. Bütçe esneyebilir. Arabanın görece yeni ve sorunsuz olması tercihim. 100 HP altı olmamasını da tercih ederim.

Corsa'da karar kılmıştım, 700.000'e hatasız olarak ilanda vardı ama araba komple boyalıymış, arayınca öğreniyorsunuz. :)

Sonradan 1.2t motorun triger kayışı sorunundan dolayı da emin olamadım. Ayrıca dolu paket ve düşük km olsun diyorsanız fiyat 900'lere yükseliyor. Düşük km isteme sebebim de özellikle bu triger kayışı olayı. 80.000 km arabayı alıp bir de kayışa masraf etmek çok mantıksız geldi.

Corolla'ya baktım, 800 civarına 2020 model 1.6 vs. bulunuyor, bence güzel bir tercih. Corsa kadar dolu olmasa da iyi.

Clio ve Megane, 1.3 TCe'ye baktım. Özellikle Clio, tasarım olarak hiç hoşuma gitmiyor. İçi de bomboş. Ayrıca kalitesiz algısı var, hiç binmedim ama.

Bu bütçede önerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar hocam. Ben de aynı kriterlerde araç bakıyorum da. Siz ne yaptınız acaba?

• 1.6 e-torq egea. Urban paket üzeri 2018 model civarı bulunabilir. 1 ay önce aldım memnunum. Otomatik ve sorunsuzluk açısından bu fiyatta rakipsiz bana göre. Tabi bütçe biraz daha zorlanırsa 1.3 megane, 1.6 corollalara uzayabilir liste.

• covanni13 C kullanıcısına yanıt

Clio'ya gidip bakıp beğenmiştim aslında ama 77.000 de araba sandık motorluymuş, sonradan söylediler ve vazgeçtik.

Skoda Scala veya Corsa düşünüyordum, Corsa ultimate paket aldım.

1.2T 2020 model 22.000 km'de ve kazasızdı, 900-950 civarına aldım. Şimdilik bir sıkıntısı yok.

• Selamlar hocam, son durum nedir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TheKill02 kullanıcısına yanıt

Ne durumu? Son mesajda aldığım aracı belirtmiştim, kullanıyorum şu anda

• Forum1th kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, dalgınlık görmemişim o an :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    800-850.000 TL arası araç tavsiyesi
    geçen ay önce açıldı
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.