Arkadaşlar merhaba, iyi akşamlar. 800 bin kadar bir bütçem var üzerine çıkamam, kilometresi mümkün mertebe 150bin altı hangi araçları önerirsiniz. Benim hoşuma giden 2017 1.6 cdti manuel titanyum donanımda bir focus var. Yine 1.6 elentralar filan var ama nasıldır bilmiyorum. Yanıtlarsanız sevinirim. |
800.000 tl araç önerisi
-
-
İyi akşamlar hocam, biraz zamandan feragat edip temiz 320i 2008-2011 arası bulabilirseniz tadından yenmez. Ha ben ben uçup kaçan istemem yanlanmamış veya kaputu değişmemiş ön arka düzenle oynamamış araç nasıl bulayım butcemi aşar ve eski derseniz takdir size kalmış ama bulunur ve bulursanız da başka araç aramazsınız. Düşüncelerim bunlar selametle hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam eski model bmw pek yaklaşacağım cinsten bir araç değil ne yazık ki. Biraz daha modelli bir araç bakıyorum. Yürütme maliyeti de hem yakıt hem bakım noktasında diğerlerinden fazla olacaktır. Teşekkür ederim
-
Egea bakılabilir.
Astra K kasa hb
Dizel otomatik cerato
Focus dışında alternatifler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
astra k da olabilir j kasalarda var focusla kıyasen nasıldır hocam
-
J kasalar sedan olanlar. Focusa kıyasla detaylı yorum yapamam sürüş için lakin son focuslarda bilgi eğlence sistemi daha iyiydi. Astranın içi hiç güncellenmeden devam etti neredeyse. Eğer hesaplı olursa astra J alınır ama ben bir sahibindene baktığımda avantajlı bir ilan bulamamıştım.
Astra bakıyorsan 1.6cdti düşünün derim.
hafif ticari bakın. düşük km yüksek model dertsiz bir araç alırsınız
-
hocam 14 15 model boyasız 150bin altı dolu paket corollalar filan da var, sorunsuz olması açısından güzel ve yeterli bir araç aslında ama nedense bir focusa kayıyorum. Fikriniz nedir
-
Hocam böyle düşünüyorsanız corolladan daha kaliteli İngiltere üretimi ve arka süspansiyonları da tam bağımsız 1.6 otomatik auris bakın derim, genelde araçlar çok temiz oluyor, bu arada aurislerin boş paketi yok bile denilebilir en boşu bile dolu baya, doluları baya baya dolu. Direkt kullandığım bir model, kesinlikle öneririm. Otomatik vitesi ve motoru sorunsuz ve masrafsız, lpg ile ekonomik ve konforlu bir model. Motor performansı da normal atmosferiklerden daha iyi özellikle de multidrive s otomatik şanzıman ile.
Diğer saydığınız modeller başınızı ağrıtabilir, focusun 2. El piyasası ciddi anlamda zayıf bu arada bilginiz olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Örnek ilan atabilirmisiniz 800 bin tl civarına hocam auris bir çocuklu aile için nasıl olur sizce
Hocam şahsi fikrim bir çocuklu aile için yeterli olacaktır, bu sınıftaki yani c sınıfındaki diğer bilinen rakipleri golf, leon gibi modellerden iç hacim olarak daha iyi diye biliyorum. Özellikle arka tarafta üçüncü yolcu için şaft tünelinin olmaması büyük bir avantaj, bir de hatchback olduğu için bagajın tamamını kullanabiliyorsunuz, sedanlarda bu durum çok sıkıntılı.
Örnek ilan:
https://www.sahibinden.com/s/ferozv76
Biraz daha zorlar çıkarım derseniz makyajlı kasasını da alabilirsiniz daha iyi olur,
Örnek ilan :
https://www.sahibinden.com/s/1UMlkBjf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 5 Ekim 2024; 16:12:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkür ederim 2015 de mi makyajlandı hocam bu kasa birde skypack orta paketmi oluyor
Attığınız örnek ilanların birinde satıcı makyajlı 2015 Auris için açıklamada aracımın şansımanı tam otomatiktir makyajsız kasanın robotik şanzımanıyla karıştırmayın demiş makyajsız kasa ile makyajlı arasında şanzıman farkı var mı biraz araştırma yaptım 2013 ve sonrası Auris tam otomatik cvt multidrive s şanzımana geçmiş bu ilan sahibi pazarlama taktiğimi yapıyor acaba bende 2013 Auris alma arifesindeyim
Rica ederim hocam, evet kasa 2015 yılında makyajlanıyor ama 2015 lerin bazıları makyajlı bazıları makyajsız ona dikkat edin farkı anlarsınız zaten.
Bu kasada active en alt donanım, advance orta donanım, premium full donanım,
Skypack ise panoramik cam tavanlı olduğunu kastediyor, premium donanımda direkt olarak panoramik cam tavan var ekstradan skypack takısı ile belirtmeye gerek duyulmamış.
Bu kasada şöyle bir durum var, en alt donanım olan active paket bile oldukça yeterli dolulukta, birçok şey standart olarak geliyor, bunu gözden kaçırmamanızı öneririm.
Hayır hocam araç satıcısı yanlış biliyor ya da sizin söylediğiniz gibi pazarlama taktiği yapıyor,
Sizin de araştırma yaptığınız gibi 2013 ve sonrası Auris multidrive s cvt tip otomatik şanzımana sahip, bu şanzıman sorunsuz ve konforlu yapısıyla bilinir.
Bütçeniz yetiyorsa yine de makyajlı kasa almanızı öneririm bu arada.
Bu bütçelerde güzel Clio'lar da var. Silindir hacmi küçük olduğu için mi bahsi geçmedi?
-
14 15 model dediginiz su anda 10 yillik arabaya tekabul ediyor. O paraya guzel hafif ticari bakabilirsiniz.
Örnek ilan atabilir misiniz
Birde bu ticarilerin dezavantajı sadece sık muayeneye mi girmesi başka bir durumu varmıdır
Misal rasgele baktigimda
https://www.sahibinden.com/s/exX1PkBd
Bu arac 50 bin km de 4 yillik arac.
Normal araclar 2 yilda bir girerken bu arac onlarin 2 kati kere giriyor. Yani her yilda 1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 6 Ekim 2024; 18:31:14 >
2013 aurise falan o paralar bağlanmaz aman diyelim.
Ticari de model yılı olarak alternatif olabilir ama her yıl muayene ve düşük hız limiti ile uğraşılmaz bana göre. Arka tarafı da konforsuz oluyor aile için kullanacaksanız.
Elantra da bakılabilir alternatif olarak, dizeli pek tutumlu değil, LPG ile benzinli model kullanılabilir. Dizel olarak 2018-19 urban egea 1.6 multijet bakılabilir. Manuel olur derseniz seçenekler çok daha artıyor zaten.
Örnek Elantra ilanı,
https://www.sahibinden.com/s/il03r5fj
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 6 Ekim 2024; 20:42:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X