Şimdi Ara

900-950 bin TL'ye kadar aile aracı ne alınır? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
3
Favori
3.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar... Aracımı 20 gün kadar oldu sattım. Başta Toyota Corolla olmak üzere, Focus ve Elantra arasında bakıyordum. Sonunda 2021 model Corolla Hybrit Dream paket aracımızı aldık. Pasta cila ve temizliği yapıldıktan sonra pazartesi günü teslim alacağız inşallah. Bugün ailecek gidip daha yakından inceledik. Çok şükür her güzel. İnşallah bize hayırlı olur, uzun süre sağlık ve mutlulukla kullanırız. Bu süreçte yorumlarıyla katkıda bulunan herkese çok teşekkür ederiz.

• veyseller V kullanıcısına yanıt
    Kaça aldınız hocam bende bu hafta almayı düşünüyorum 2 3 adet favorimde ilan var bakalım hangisi nasipse. Daha önce hangi araç vardı hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hyundai den devam olmadı Kia al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • netttt2627 N kullanıcısına yanıt

2011 model, 150 bin km'de Accent Era aracımı 435 bin TL'ye sattım. Bunu da 950 bin TL'ye diyelim, birkaç bin TL gibi fark var ama adam da bana 1 haftadır kullanıyoruz, araç verdi. 1,5 boya var sadece, değişeni yok. İnşallah siz de en güzelini alırsınız. Yani yarın teslim alacağım, pasta cila ve temizliğini yaptıracak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veyseller -- 22 Eylül 2024; 19:25:9 >
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt

2021 model Toyota Corolla Hybrid aldım.

Hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim

• Nasıl hocam araçtan memnun musunuz

• sağlıkla kullanın hocam inşallah. ben de 2015 i30 kullanıcısıyım. benzer sebeplerle elantra-civic-megabe geçmeyi düşünüyorum. bunlar için araştırma yaparken konunuza denk geldim. yeni aracınız hayırlı olur inşallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam öncelikle hayırlı olsun, bende corolla hybrid bakıyorum. Arka koltukta bulunan hybrid bataryalarının kontrollerini nasıl gerçekleştirdin. Ayrıca satın alırken başka nelere dikkat ettin. Kazasız belasız kullanmanı diliyorum.

Km ne hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • netttt2627 N kullanıcısına yanıt

Arkadaşım girmediğim için görmemişim sorunuzu. Evet, şimdilik memnunuz. Öncekine göre tabii ki çok donanımlı. Her türlü üstün araç. Zaten Toyota ve üstelik Corolla... Çok beklentisi olmayana yeter artar. Sadece beklediğim kadar tasarruflu değil, tabii fabrika verilerini tutturamayacağımı biliyordum ama yine de memnunum. Hakkınızı helal edin, geç cevapladım.

• reduce54 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim. Çok güzel araç, her türlü, biz memnunuz ailecek. Batarya filtrelerinin bakımı kendimiz tarafından da yapılabiliyormuş, çok da zor değil. Bunu öğrenmiştim öncesinde. Ama aracın her şeyi benimle başlasın diye ağır bakım yaptırdım Gürses’te. Bu araçlarda en önemli olan tabii ki pil sağlığı, bir de benim aldığım araç 124 bindeydi. Bir tek orada soru işareti vardı benim için. Onu da yetkili serviste baktılar, sağlıklı çıktı. Ben de artı 1 yıl garanti yaptırdım 2.500 TL vererek. Alırken dikkat edilecek benimki gibi km’si biraz yüksek olursa pil sağlığına dikkat edin. Diğer dikkat edilecek hususlar zaten tüm araçlar için aynı. Mümkünse pil sağlığına da bakan ekspertizler varmış, onlara baktırılabilir. Ben onu yapmadım. Zaten çok yaşlı değil bu hybrid araçlar. Duanız için amin diyorum. İnşallah siz de memnun edecek en güzel aracı alırsınız.

• Inesedra kullanıcısına yanıt

124.000'lerde idi aldığımızda...

• muhtesemmatrix M kullanıcısına yanıt

Sıfır aldım 2 yıl önce. 60bin km oldu çok memnunum. 1,0 110hp tce ilave olarak lpg taktırdım Cangas Master kit. Gidişi tatminkar ve ferah bir iç hacmi var.+6. ve +7. koltuklara 1,75m boyunda 2 adam rahat oturur tıkış tıkış değil öyle. hem önde, hem arkada, hem de en arkada 12v çıkış var 3 kişi ayna anda telefon şarj edebilir. 7" multimedia ekran + navigasyon ve + hoparlör mevcut geri görüş kamerası çok iyi. Benim araçta kablolu android auto/carplay var bir üst pakette kablosuz da geliyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.