Tabii ki HB kesinlikle almayacağız. Tam da sizin listenizdeki araçları takip ediyoruz. Bunlara Focus eklenebilir. Ayrıca Avensis de güzel araç ama hem üretilmiyor hem de en yüksek 2017 olabiliyor. Hayırlısı olsun, teşekkür ederim. |
900-950 bin TL'ye kadar aile aracı ne alınır? (3. sayfa)
-
-
Güncel her zaman daha iyidir hocam. Focus'u da ekleyip bütçenize göre filtreleme yaparak ilanları gezin. Kafanıza yatanı, güvenilir bulduğunuz bir satıcıyı bulunca alın geçin. Ben de araç bakıyorum, çok alternatif olunca insanın karar mekanizması çok yavaşlıyor.
-
Teşekkür ederim. Aynen dediğiniz gibi. Çok dağıtmamak lazım, insan dağılıyor hakikaten. İnşallah en güzelini bulursunuz kendinize göre.
-
bence fiyat performans
https://www.sahibinden.com/s/lsk62i4I
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kendi arabam diye söylemiyorum aile aracı tanımının karşılığı Skoda Octaviadir. Arka yaşam alanı çok geniş, bagaj yayla, kalite güzel, süspansiyon yumuşak tam bir aile otomobili. Yazdığınız otomobillerden pahalı. Muhtemelen onlarda 2020-2021 alabiliyorsaniz octaviayi 2017-2018 alırsınız ama aldığınızda inanın çok rahat edersiniz. Bu arada yazdığınız arabalardan Corolla ve Elantrayi kesinlikle tavsiye etmem. Bu iki arabanın arkasına da 3 kişi zor sığar çünkü. 3 çocuk olduğuna göre biraz büyümeye başlamışlardır diye tahmin ediyorum. Benim birincil tercihim Octavia, İkinci Megane, üçüncü Focus olurdu. Daha yeni daha temizini bulabiliyorsam Focus yerine Ceratoya da yöneltebilirdim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cressida çok sevdiğim bir araçtı. Hiç kullanma fırsatı bulmadım ama kullanmak isterdim. Eşiniz için de çok geçmiş olsun. Alacağınız araç noktasında da buradan ya da özelden gönderebilirsiniz bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.
Bu arada fotoğraf çok hoşuma gitti gençliğimi hatırlattı :)
-
Teşekkür ederim, aynen dediğiniz gibi Volkswagen grubu -bence gereksiz- pahalı. Onlara hiç bakmıyorum. Diğer önerilerin dikkate alınır tabii. Ben de bunlara dikkat etmeye çalışacağım. Megane hakikaten geniş araç bunlar içerisinde. Focus'a göre nasıl bilmiyorum tabii.
-
Bahsettiğiniz araçların arkasında 3 yetişkinin uzun yolculuk yapması çok zor olur. Aslında size lazım olan arka koltukları ayrı ayrı 3 tane olan araçlar. Örneğin c5 aircross. bu araçlar bütçenizi aşıyor ancak daha ucuz alternatifi berlingo olabilir ticari olması dışında dez avantajı yok sayılır. içi ve bagajı geniş Aile kullanımına çok uygun. Dizel az yakar, tam otomatik şanzuman sorunsuz. örnek ilan paylaşıyorum en üstteki ilanı açtım.https://www.sahibinden.com/s/fFE7xFVZ
Evet. paylaştığınız ilandaki araç çok ilginç bir genişliğe sahip. Açıkçası bilmiyordum. Al işte bir kafa karışıklığı daha... Ama biz İstanbul'da yine bir otomobil baksak iyi olacak. Akşam aracımı tamponundaki küçük leke için boyacıya verdim. Yarın yapacaklar. Tabii fotoğrafını da çektim o yerin. Hayırlısı olsun hakkımızda. Teşekkür ederim cevap ve öneri için.
-
Megane kullandım, geniş, servis ağı da çok güçlü. Focus da olabilir. Diğerlerini tercih etmezdim 2. Elinden dolayı. 5 sene sonra satarken yorarlar. Megane, köyde bile servisi bulunur. Diğer hiçbirinde öyle yaygın bir servis yok. Diğer bir arkadaşın önerdiği gibi egea da olabilir. İçi geniş ve servisi reno kadar güçlü. Muhtemelen bu bütçeye alınabilecek en genç araç olur. Şirket aracım egea idi. Konforlu, ancak kalitesi megane gibi vasat. Enteresan bir şekilde baz modelinde bile hill holder var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 21 Ağustos 2024; 1:21:8 >
tork konvertörlü sağlam, kroniksiz, japon aisin marka. gözü kapalı alınır bu arada.
-
Civic
https://www.sahibinden.com/s/IqvYLBXz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim. Bunlar da tabii ki Toyota ve Honda oluyor. Honda'nın dizelleri nasıldır. Baktım çok az yakıyor, özellik 2018 modelleri 3.5 lt / 3.4 litre fabrika verisi ve bagajı da 519 litre sedanların. Bu araç çok ilginç. Piyasa yönden de canlı deniyor. Genişlik de 1799 mm diyor. Genelde bu civarlarda zaten, tabii daha geniş olanları da var. Ne denir bu araç için?
-
Aynen kardeşim, bu aracı gördüm, şaşırdım. Tüketimi ve bagajına özellikle. Akşam evimize gelen akrabamızda vardı bundan. arabalardan konuşunca bir bakayım dedim, şaşardım. Aslında güzel araç. Hem Japon otomatiği hem de dizel. Düşünüyorum bunu da. Bu arada arabamı tampon boyası için verdim. Fotoğrafını çektim tabii, küçük bir boya atması vardı.
Arabam için fiyat öneriniz ne olur.
2011 model beyaz renk 1.4 Accent Era Team. 6-7 yıldır LPG'li. 150 bin km'de. 12 yıla yakındır bende araç. Benim bir kazam olmadı. Sadece belli belirsiz arkada ve önde çok küçük dokunmam oldu, rötuş yapıldı. Yakandan bakınca belli zaten. Hyundai Mates'ten 25 Ocak 2013'te almıştım. O zaman bana sadece arkasında lokal boya olduğu söylendi, öylece aldım. Tramer sorgusu hiç yapmadım, bilmiyorum. Ama bende kesinlikle boya, değişme olmadı.
Kaç para eder bu araba?
Ayrıca belgesi de var; ağır bakımlarını yaptırdım. Bunun içinde devir daim pompası değişimi ve klima kompresörü değişimi, evaporatör (klima radyatörü, iç peteği) de değiştirildi. Kliması sıfırlandı her şeyiyle. 30 bin TL gibi masraf yaptım kısacası.
-
Cevabınız için teşekkür ederim. Tabii öneriniz çok kıymetli. İllaki katkınız oldu sürecimize. Hayırlısı olsun. Megane tabii ki baktığım araçlar arasında. Elimdekini hemen satmam gerekiyor. Egea'ya ailemle tekrar bakarsak belki ikna edebilirim. Hepimizin razı olması gerekiyor.
-
Aracımızı sonunda ilana koyduk, hayırlısı olsun...
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-ikinci-sahibinden-dusuk-km-temiz-arac-1193451515/detay -
2020 Astra J sedan 1.4t olabilir, Megane olabilir, Corolla 2017 üstü vs vs tamamen araçtan ne beklediğinize bağlı
Araçtan istediğimiz, aslında herkesin istediği sorunsuzluk, tasarruf, genişlik ve konfor... Artık 5 kişilik ve çocuklar da büyünce aracımız bize çok rahat gelmiyor, zaten nerdeyse 12 yıl oldu, değiştirmek gerekir. Astra'ya çok bakmadım ama tabii o da olabilir. Bakacağım ona da. Teşekkür ederim
-
Tavsiye ederim Astrayı sıfır alıp 6 yıl 85 bin km bindim, bakım hariç servise hiç gitmedim fakat biraz Corolla ya göre yakıyor yani fakat 1.3 tce Megane alsanızda yakacak arkadaş 9 litre altında yakmıyor demişti uzun yolda 6 yakar Astra ile Megane aynı yakar, LPG li Corolla her zaman iyidir ama performans yoktur.
Teşekkür ederim... Çok yardımcı oldunuz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X