(Jogger alındı) Dacia jogger yerine pejo 3008 mi?
Arkadaşlar 5 yıldır dacia lodgy binicisiyim. 2013 90 hp ve 2017 110 beygir dizel versiyonlarını kullandım kullanmaya da devam ediyorum. Öncelik kesinlikle sorunsuzluk ve bol bagaj. Yılda bir kaç kez uzun tatil (15 gün) ve çadırlı kamplı yolculuk yapıyorum. O yüzden lodgy hem rampalarda bana mısın demiyor hem az yakıyor hemde koltukları kapattım mı yayla gibi bir şey oluyor. Önümüzdeki ay biraz para gelmesi beklentim var. 800 900 bandında diğer suv tarzı otomobil ruhsatlı arabalara bakıyorum. Hepsini ya bagajı küçük ya dar yada kronik arızaları olan arabalar. Joggeri beğendim ama dizel olmaması ve 1.0 yeni motor 3 silindir olması kapalı kutu gibi beni korkutuyor.
Pejo ise zaten önyargılı olduğum sanayi sever bir araba olarak aklımda kaldı. 3008 e 1.80 boy ile rahat edemedim, arka koltuklar dar, sonruf kronik arızası, yağ kaçırma-azaltma sıkıntılarını düzenli okuyorum. Özetin özeti en az 500 litre üstü bagajlı doblo tarzı olmayan suv binek araçlar konusunda yorumunuz nedir. En azından fırsatı geldiğinde o aracı takibe almak istiyorum. Bütce max 900 k - 1 m tl şimdiden teşekkürler
Mtv ödemesi yaparken dolandırılmam
Silinebilir
ssd değerlerim çok değişken yorum lütfen
arkadaşlar ayrı ayrı programlarla ayrı ayrı zamanlarda okuma yazma hızlarını ölçtüm. Değerler çok değişken fark ettiğiniz gibi.Pc açılışında 1 dakikadan önce pc nin açıldığını görmedim.Sata 3 destekliyor ana kartım.Driver güncel.crucial 240 gb 500 500 okuma yazma olan modeli
Bilgisayar uyku moduna geçmesin? (çözüldü)
Resmi bir kurumda çalışıyorum.Yeni bilgisayar kullanmaya başladım.Ayarlardan uyku moduna ekran kararmasını kapattığım halde 10 15 dakika klavyeye dokunmazsam zorla uyku moduna geçiyor ve çok uzun olan şifreleri girmek zorunda kalıyorum.Arka planda gizli şekilde çalışacak mini program yada ince ayar hakkında yardıma ihtiyacım var.Media playerı döngüye alarak denedim ama gene geçti?Fikri olan var mı?
1333 mü 1600 mhz mi kararsızım
|
Eski samsung modellere iptv yüklemek
|
Ekran kartı ve darboğaz
|
Uydum bozuldu acil tavsiye(tamir oldu) çözüldü
|
Megane 1 Sw için port bagaj
İnternetten alışveriş yaparken 2 kere düşünün
|
Katılım zamanı: 27 Mart 2005 |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 671
İkinci El Bölümü Mesajları: 197
Konularının görüntülenme sayısı: 13.786 (Bu ay: 322)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 169 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası