Arkadaşlar 5 yıldır dacia lodgy binicisiyim. 2013 90 hp ve 2017 110 beygir dizel versiyonlarını kullandım kullanmaya da devam ediyorum. Öncelik kesinlikle sorunsuzluk ve bol bagaj. Yılda bir kaç kez uzun tatil (15 gün) ve çadırlı kamplı yolculuk yapıyorum. O yüzden lodgy hem rampalarda bana mısın demiyor hem az yakıyor hemde koltukları kapattım mı yayla gibi bir şey oluyor. Önümüzdeki ay biraz para gelmesi beklentim var. 800 900 bandında diğer suv tarzı otomobil ruhsatlı arabalara bakıyorum. Hepsini ya bagajı küçük ya dar yada kronik arızaları olan arabalar. Joggeri beğendim ama dizel olmaması ve 1.0 yeni motor 3 silindir olması kapalı kutu gibi beni korkutuyor. Pejo ise zaten önyargılı olduğum sanayi sever bir araba olarak aklımda kaldı. 3008 e 1.80 boy ile rahat edemedim, arka koltuklar dar, sonruf kronik arızası, yağ kaçırma-azaltma sıkıntılarını düzenli okuyorum. Özetin özeti en az 500 litre üstü bagajlı doblo tarzı olmayan suv binek araçlar konusunda yorumunuz nedir. En azından fırsatı geldiğinde o aracı takibe almak istiyorum. Bütce max 900 k - 1 m tl şimdiden teşekkürler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhtesemmatrix -- 11 Ekim 2024; 10:58:58 > |
(Jogger alındı) Dacia jogger yerine pejo 3008 mi?
-
-
Chery'lere bakabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Grand scenic de alternatif olabilir mpv ye devam etmek istiyorsanız. 112 hp 1.5 dci var motora yabancı olmazsınız ama kaporta parçaları bulunmuyor
Ben de öyle bir şey bakıyorum. En ideal araçlar jogger ve fiat egea cross wagon. 1.0 olması bence sorun olmaz. Jogger test ettim, güzel araba bence.
Ford torneo courier, berlingo, rifter, proace tarzı bir şey de işinizi görür. Arka konforu biraz zayıf sadece.
Sıfır opel combo alıp geçerdim
2013 sonrası üretim yok hocam. 10 yaşı pek geçirmemeye çalışırım
-
hocam bütceyi zorlarsam oluyor ama biraz araştırma yaptım cherry için teknik servis şikayet var dolup taşıyor. sanırım oturması için biraz daha beklemek lazım
-
800-900 iyi paraymis savci arkadas var 70 bine yakin maasi hergun iddia oynuyor birakip emlakci olmak istiyorda sermayesi yok. O paralara alinacak en mantikli arac renault austral ya da yeni kaleos yayla gibi.
Hocam çok alakasız bir mesaj olmuş ya, bu arada 70 bine savcılık yapılmaz, en kötü doktorun 100k aldığı yerde bence bu paraya değmez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yeni fark ettim hocam bu nasıl muhabbet hala anlamadım
-
tüplü jogger alındı. alt viteslerde hiç aratmıyor ama özellikle 100 km den sonra ivmelenme lodgy e nazaran çok yavaş kalıyor
-
Durum nasıl araçtan memnun musunuz ? Bence aynı araca bakıyorum ama kararsız kaldım. Volan ve şanzıman arızası şikayeti var. Sizin araçta gelen şikayet olarak bir sorun var mı ?
-
Daha yeni başıma geldi. Aracım yaklaşık 1 buçuk haftadır servisteydi. Motoru çalıştırdım ve çok gürültülü çalıştı. Hemen yol yardımı aradım servise gönderdim. Ben aramadan zaten hiç bir bilgi alamadım. Şanzımanı açmışlar indirmişler hiç bir haber vermeden. Garantiden yapacağız dediler sonra kullanıcı hatası dediler ama iyi niyetten garantiye soktuk dediler. Araç daha 22 binde. Geniş aile olduğum için tercih etmiştim. Ama farklı araçlara yönelmenizi tavsiye ederim.
-
hem bütcem doğrultusunda hem de tavsiye üzerine kilometre yapmış 100 000 km de tüplü aldım. expertizde en pahalı paket artı ustaya gösterdem volant debriyaj vites incelettim sorunsuz aldım. Zaten satan insanların tipinden zorlanmamış temiz araç aldığını anlıyorsun.Tek sevmediğim sıkıntı 1000 devir gibi çok düşük hızlarda aheste saldığımda gaza basmıyorsam turbodan hırıltı zırıltı uğultu gibi bir ses geliyor. Gaza basıyorsam veya normal rolantide tık yok sorun yok.Clio 5 motorlarda da görülen kronik bir ses miş. Götürdüğüm turbocu sorunsuz araban var hiç bulaşma tıkır tıkır çalışıyor dedi bende duymamazlıktan geliyorum. Onun dışında arabamdan çok memnunum koltuk konforundan duruşuna pejo 3000 5000 serisi almayacaksanız tek alternatif jogger diyebilirim
-
5008 için bütçem yok maalesef. Temiz düşük km şehirler arası 5 kişi üzeri kullanmak üzere alacağız sadece. Mevcutta corollamız var onu kullanmaya devam edeceğiz. Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Bakalım yılbaşından sonra bende bir tane alacağım.
-
aynen bizde 5 kişilik kullanıyoruz ama o 7 koltuk ihtiyaç anında 30 sn de koltukları açmanın tadı paha biçilemez. hayırlısı olsun
-
Aracınız kaç model ?
-
2023
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X