Şimdi Ara

Renault Captur Esprit Alpine hafif hibrit EDC 160 hp inceleme I Makyaj yaramış!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bu videoda siz değerli izleyicilerimize makyajlı versiyonuyla Türkiye'de satışa sunulan Renault Captur üzerindeki değişiklikleri ve ilk izlenimlerimizi aktarmaya çalıştık. Bize destek olmak için kanalımıza abone olup bildirimleri açmayı, videoyu beğenmeyi ve yorum yapmayı ihmal etmeyin. İyi seyirler!

• Otomobil: Renault Captur esprit alpine mild hybrid EDC 160 hp

• Fiyat: 1.695.000 TL

Video akışı:

00:00 - Giriş

03:35 - Bagaj

04:43 - İç mekan (Arka bölüm)

08:00 - İç mekan (Ön bölüm)

11:44 - Test sürüşü

17:35 - Fiyat

• Aşırı pahali değil mi ya ..yoksa ben mi fakirim
  • hakankaran kullanıcısına yanıt
    aşırı'yı bırak avrupada bunun phev modeli satılırken gene bizim millete neler gagaliyorlar...
  • abim şu tablet ekran uzaydan düşmüş gibi so sh*t
  • Herkese göre değişir ama dış tasarımını beğendim ben.

İç tasarımda iyileştirmeler var ve en beğendiğim özellik ise bir çok C ve D sınıfı otomobilde bile olmayan arka koltukların biraz öne doğru kaydırılması ve böylece bagaj hacminin artırılması düşünülmüş.

Eksikleri yok mu tabiki var.Arka kol dayama olmasını ve cam kenarlarında tutamak olması isterdim.

Donanım olarak Esprit Alpine + ( Gelişmiş park paketi ve Güvenlik paketi ) eklettiğinizde günümüzde satılan bir çok C ve D sınıfı Suv modellerinde olmayan özelliklere sahip oluyorsunuz.

En çok beğendiğim özelik ise Android Automotive OS (AAOS) Android 12 tabanlı bir multimedia ve sesli komut sistemi ile haritaların olması.

Google ve Renault Grubu, araçları için gelişmiş bir yazılım olan Android Automotive altyapısını bir çok üst modelde de kullanacak.

Yenilenen Renault Captur fiyatları rekabetçi değil ama Gelişmiş güvenlik donanımları olan bir çok markanın fiyatları ülkemizde 2 M ve üzerinde olduğu düşünülürse bu otomobil tercih edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 21 Ekim 2024; 0:19:13 >

• Arka frenler hala kampana mı?

• hakankaran kullanıcısına yanıt

senin ekonomik durumunu bilmem ama aşırı pahalı. 100 bin daha üstüne koyuyorsun, 2 segment üstte 20 yıl ileride araba veriyorlar :D

• oneyy1905 kullanıcısına yanıt

Gerçekten merakımdan soruyorum hangi araç o dediğiniz?

• tartekin kullanıcısına yanıt

İlk kastettiğim Ioniq 5-6 ikilisi ya da Model Y SR idi ama birazcık bakınca TOGG T10X, Atto 3, yakında BYD Seal U ve hatta BYD Seal, ikinci el de olur dersen XC40 Recharge, daha ucuz olsun dersen Kia Niro, daha da ucuz olsun dersen MG4.

1.7 milyon parayı B segment Renault'a vermek çılgınlık.

• oneyy1905 kullanıcısına yanıt

Doğru ben de o parayı vermezdim zaten..Ancak biraz donanımlı ve performanslı B SUV ların çoğu bu fiyat mertebesinde artık..Hatta VW grubu Taigo ,TRoc filan 2 milyon u dahi geçmiş üst versiyonları..Bir de Captur mild hibrit ve full hibrit ama saydığınız araçlar hep elektrikli ..İnsanlar çeşitli düşüncelerle elektrikli araç seçmeyebilirler.Şahsen mild hibritten ötesi bana uygun değil şimdilik..BYD nin getireceği model ve fiyatları merak ediyorum ,çeşitli söylentiler halen resmiyet kazanmadı..Çinli araç almayı pek düşünmesem de BYD bu konuda en iyisi

Hayır

Artık Kampanalı binek otomobil mi kaldı...

• bamorex kullanıcısına yanıt

Ondan başkasında kalıp kalmadığını bilmiyorum ama, araştırırsan daha düne kadar Captur'un arka frenlerinin kampana olduğunu göreceksin..Eski kataloğunda da açıkça yazardı zaten..Bir sürü kişi de bu nedenle aracı satın almayacağını belirtmişti. Makyajlı modelde de aynı devam ediyor mu yoksa zahmet edip disk yapmışlar mı belli değil..internet kataloğunda yazmamışlar bu kez..O nedenle bilgisi olan var mı dedim?? Hayır derken kesin bilgin mi var?

Çok aramaya gerek yok, kendi resmi sitelerinde yazıyor...

https://www.renault.com.tr/hybrid-araclar/captur-e-tech/teknik-bilgiler.html

• True_Sun kullanıcısına yanıt

İyi bir kamburundan kurtulmuş demek ki Renault Captur..Sıra geldi %20 fiyat indirimine 

Bu Captur modelin şu anki amblemi Volkswagen yada Volvo vs.olsaydı eminim 2 M ve üzeri fiyata satılırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 10 Kasım 2024; 20:35:29 >
    Eminim ki 3 e bile satmak isterdi ..Her özelliği opsiyon olarak ayrı ayrı fiyatlandirdigi için zaten fiilen 2 milyona yaklaşmış durumda zaten..Bir segment üstünde ondan 200 bin düşüğe Kia Xceed satıyor adamlar .Renault çok yanlış fiyat politikası uyguluyor..Duster a Renault amblemi koyup 300 bin fazla istemek komik

Fiyat konusunda haklısınız ... Bence bir çok araç hak etmediği fiyata satılıyor ülkemizde.

Kia Xceed ise ülkemizde hiç tutmadı ve çeşitli sebeplerden dolayı.Üstelik seneye üretimden kalkacağı için epeydir çok zaman yapmıyorlar ve satılmayan Kia Xceed modelleri satmaya çalışıyorlar.

Uretimden kalkacagina dair kaynak veya link paylaşmanız mümkün mü?

https://motor1.com

Yukarıda ki sitede rastlamıştım ve elektrikli üretimi olacağı söyleniyordu.

Siteyi biliyorum ama link yok...googledan aratacağım artık...Neden üzerinde durdum ilgilendiğim araçlardan biri..Kia Ceed ,K4 hatchback adı altında tamamen yeni kasa olarak gelecek tahminen 2025 sonu ve 2026 model olacak..Ama XCEED için haber bulamadım..Geçen KİA plazaların birinde sordum .nedir bu kadar indirim, satıştan mı kaldıracaksınız diye ..yok dedi satış temsilcisi tabi ki..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.