|
Euro NCAP, yeni Dacia Jogger'a 1 yıldız verdi
-
-
Hiç vermese yine şaşırmazdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çokda güzel duruyodu araç.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu bile bizde 380 - 400 liradan başlar şu koşullarda.
Vay arkadaş...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkası bildiğin volvo.
-
4 teker 1 tabut
-
4.sinif dünya ülkeleri icin ideal bir aracti oysaki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Facia ile Volvo markasının aynı konu başlığında bile bir araya gelmesi mantığa aykırı.
Edit: Evet D değil F , yanlış basmadım Facia
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 13 Nisan 2022; 20:3:2 >
Modern toros
-
Aynı alt yapı var ve benzer paneller kullanıyorlar diye teste girmemiş olması ilginç. Farklı bir model olduğu için teste girmesi gerektiğini düşünüyorum açıkçası. Ncap şüpheli davranıyor bazen.
Dacia hiç bir zaman beğendiğim bir araba olmadı. Renault'yu da pek sevmem ama Dacia bence sadece 4 teker 1 motor... Yeni Sandero Stepway otm 180.000 e piyasaya çıkınca nasıl acaba dedim ama bir videosunu izledim ki hemen vazgeçtim. Altına sadece boya atmışlar, hiç plastik koruma yok. Bütün yol sesi içeride, özellikle davlumbazların içi hemen paslanır! Birim gidip göreyim, test sürüşü yapayım demiştim, derhal kafamdan sildim. Benim hâlen kullandığım 9 yıllık Hyundai i30 arabam onun yanında Rolls Royce kalır! Bugün bu arabaları 350-400 binden aşağıda da satmıyorlar! Hatta 500.000 lerde!????
-
renault u sev yada sevme umrumda değil ancak avrupa modellerde renault her zaman sağlam ve güvenilir olmuştur ve 5 yıldız almıştır ( clio - megane - talisman - kaleos - kadjar - captur ) vs.
-
şaka gibi.
ciddi ciddi ilk kez bir dacia modeli gözüme hoş gözükmüştü. bunun sonuçları ne olacak şimdi? avrupa'da satılamayacak sanırım doğru mu?
-
Sandero Stepway'in iki yıldız aldığı yerde Jogger neden bir yıldızda kaldı?
--> Yapılan açıklamada, 7 kişilik aile otomobili Dacia Jogger'ın üçüncü sıra koltuklarda emniyet kemeri hatırlatıcı sunmadığı ve yan perde hava yastıklarının arkadaki yolcular için yeteri kadar koruma sağlayamadığı için bir yıldız daha kaybettiği ifade edildi.
şirketin cevabı:
--> Şirket, müşterilerin kullanmak veya para ödemek istemediği özellikleri ve teknolojileri araçlarına eklemeyeceklerini belirtti.
pişkinliğe gel. üçüncü sıraya emniyet kemeri hatırlatıcısı ve yolcuları "gerçekten koruyabilen" perde hava yastığı da istemiyormuş müşteriler. sökün o zaman "hıyar" lar. bunlar olsa da, olmasa da aracınız basbayağı çağının gerisinde; güvensiz. 1-2 yıldız ile bu iş olmaz. dacia sadece ucuz değil, aynı zamanda kötü bir marka.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 13 Nisan 2022; 21:56:13 >
-
acil kanunlarda değişiklik lazım bildiğin tabut bunlar tabi önce fiyatların aşağı çekilmesi lazım
-
Euro ncap 1 yıldız verdi.
Pekiyi aldım, öğretmen bir verdi gibi olmuş.
Euro ncap mi 1 yıldız verdi yoksa jogger mi bir yıldız aldı. İkisi farklı şeyler
Avrupa'da satılacak Avrupa homologasyonlarını sağlıyor
Perde hava yastığı önemli ancak kemer hatırlatıcı benim için önemli değil kemer takılı olduğu sürece kazada güvenlik durumunu değiştirmiyor. Şahsen araçta koltuğa oturur oturmaz elim otomatik olarak emniyet kemerine gider. Ncap in güvenlik donanımları konusunda çok yıldız kistigini düşünüyorum 1 yıldız alıyor ama clio 5 ile aynı altyapı yani donanımlı olsa 5 yıldız mı olacaktı bunu anlayamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
4 teker 1 tabut
|
Modern toros
|
Dacia çöp arabalar üretiyoruz demek yerine müşteriler emniyet kemeri hatırlatıcısı ve perde hava yastığı istemiyor demiş. Kahkaha attım. Arkadaş dalga mı geçiyorsunuz? Hangi müşteri hava yastığı istemez? |
1 yıldız alan araçlar yasaklanmalı |
Bu bile bizde 380 - 400 liradan başlar şu koşullarda.
Vay arkadaş... |
4.sinif dünya ülkeleri icin ideal bir aracti oysaki
|
Clio'da kullanılan platform CMF-B, Sandero, Jogger da kullanılan low-spec CMF-B. Dacia modellerinde platformun daha zayıf/indirgenmiş bir modeli kullanılıyor.
kaynak: https://www.byri.net/2021/03/26/dacia-sandero-2021-its-cmf-b-platform-explained/ |
Herkes arabayı yerden yere vuruyor trafikte milyonlarla ifade edilecek 20-30 yaşını geçmiş araç var bu onlardan daha kötü değil ya asıl tekerlekli tabut onlar olsa gerek
|
Euro NCAP ı takmıyoruz ama bi gönderelim dedik ama siz rahat olun güvenli bizim arabamız garantisi şahsen biziz :)))))))
|
Benzer içerikler
- kişiye özel priv isimleri
- whatsapp sohbet aktarma
- fotoğraf bulanıklaştırma iphone
- whatsapp aramaları sessize alma
- instagram telefon numarası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X