Şimdi Ara

500.000 tl ile ne yapilir ?? Ciddi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar %50 ihtimalle dedemden bana 500.000 tl gibi bir miras kalacak.Kesin bir paradegil bu sene uni. kazanamadim ve parayi alirsam direk amerikaya gitmeyi dusunuyorum.Cep harcligiyla 30 bin $ civarina geliyor senelik yatili bir universite orada.500 bin tl ,274 bin dolar ediyor.30x4=120bin dolar eder.Kalan 174bini de universiteden sonra is kurmayi planliyorum ama zaten o arada araba vs 20 bin harcanir 134 kaldi diyelim.Simdi soyluyorum zaten kesin bir para degil diyeceksinizki deden okadar zenginse zaten okursun orda vs hayir oyle degil dedemin 8 dairesi var ayda 1 er lira getiriyor.Tanesi 250bin lira civari falan ediyor satarken birde uvey babaannem var.Onunda dedeme gore uvey oglu var.Fakat benim babam vefat etti ve dedemle gorusmuyoruz.Kendisi hasta olumunu kurtulmasini bekliyoruz diyebiliriz cunku kanser ve cidden aci cekiyor artik.Ozetle sorum su simdi bosuna 120bi dolar eksiltmeden ben orda okurken burda bu 500 bin tl ile senede 30 bin dolar civari para getirecek ne is yapilabilir.Is dedigim is kurma degil cunku annem cok anlamaz oyle seylerden ve bende olmayacagim kimseye emanet etmem bir yatirim fikri ariyorum risksiz cok tesekkurler simdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldereminem -- 10 Temmuz 2012; 19:01:27 >

• Tanışalım mı ? :))))))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dedenden sana nasıl kalıyor bro?
  • Bakin kesin degil dedim zaten isin resmi surecini bilmiyorum ama dusunuldugu zaman uc mirasci var biri karisi biri uvey oglu (alabilirse ) biride benim babamdan dolayi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldereminem -- 10 Temmuz 2012; 19:39:32 >
  • Bankaya at faiz getirsin ogrenciymissin zaten is güçle uğraşamazsin şimdilik, Yada bı miktarına altın al kosede dursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amerikaya git para gelirse, sonrasını kendin ayarlarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1700 tl ile ne yapilir?
    12 yıl önce açıldı
    10 lira ile ne yapılır ?
    14 yıl önce açıldı
    300 bin TL niz yok ne yaparsiniz
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.