bu konuya binaen acilmistir https://forum.donanimhaber.com/300-bin-tl-niz-var-ne-yaparsiniz--160413671 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 10 Ocak 2025; 10:46:49 > |
300 bin TL niz yok ne yaparsiniz
-
-
300 bin tl kazanmaya çalışırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
200 bin yetmezmi
illa 300 bin mi olmasi lazim
-
YALWARIRIM YARDIM EDİN 300.000 TL NASIL KAZANIRIM?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 10 Ocak 2025; 11:46:49 >
Yok zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
200 bin bir şeye yaramıyor 300 bine en azından külüstür bi araba alırım
Kriptodan kazanmış olman lazım çoktan
Yazılım öğren.
-
Merhaba arkadaşlar öncelikle benimde kullandığım bir kazanç sistemini anlatıcam. Aslında ilgilenenler bilirler. Ama bazı kişiler intenetten para kazanma konularını bilmeden yorum yaparlar . Yani ağızı olan konuşur. Ben yoruldum. Artık harcadığım bu vakitleri paraya çeviriyorum.
Nasıl derseniz ?
Facebook veya diğer paylaşım platformlarında her gün saatlerimi geçiriyordum. Bazı ilanlar, duyurular, reklamlar dikkatimi çekti. Daha önceden internette para kazanmak için araştırmalarım ve deneyimlerim olsa da hep hüsranla sonuçlanmıştı. Bu yeni yöntem farklıydı. Biraz araştırdım ve işin nasıl yapıldığını profesyonellerden bire bir öğrendim.
GooMass Eğitim Kiti arkadaşlar!!
İnternetin, bugünün ve geleceğin en büyük iş platformlarından biri olduğunu ve size ne kadar çok para kazandırabileceğinin farkında mısınız bilmiyorum ? Ama şuan çok acemiyim internetten anlamayan biriydim işin aslı.. Ama bu eğitim kiti aldıkdan sonra gerçekten internete bakış açım değişti. Artık herşey bana kazanç getiricekmiş gibi geliyor.
Ben fazla sözü uzatmayayım sizi ürünün sitesine yönlendireyim. Yoksa, ne ben anlatabilirim. Nede siz anlarsınız dediklerimden en iyisi yakından birebir inceleyin derim. Yalan yanlış bilgiler vermek istemiyorum.
Bu Bölümde GooMass Eğitim Kiti ile İnternetten Para Kazanmanın Nasıl Olduğunu Anlatacağız …
Satış Ortaklığı (Affiliate Marketing) nedir_?
Aslında Satış Ortaklığı geçmişten günümüze kadar gelmiş günümüzde de yaygın olarak kullanılan bir yapıdır. Bizim size ifade edeceğimiz komisyonculuk ( Satış Ortaklığı (Affiliate Marketing) ise iletişim çağının en gözde ve en karlı (gözde olmasıda karından kaynaklanıyor) sistem olan GooMass eğitim kitidir.
Nasıl Para Kazanacağım_?
Dünyanın en popüler para kazanma sistemi affiliate marketing milyonlarca insana internet üzerinden para kazanma fırsatı sunuyor. Sizin yapmanız gereken başkalarının ürünlerini tanıtmak ve sattığınız her ürün başına komisyon kazanmak. Buyrun :
Peki Bu Sistemden Sen Para Kazanıyor musun_?
Elbette kazanıyorum. Normalde para kazanmak için hergün çalışırsın Bu sistemin en güzel yanı bügün çalıştığından bir hafta, bir ay hatta bir yıl sonra bile para kanabilmendir. İlk sıralarda biraz yoğun çalışma gerekiyor bu sistemi öğrenene kadar öğrendikten sonra az bir çalışma sana yetiyor. Çalışma derken gözünüz korkmasın GooMass Eğitim kiti rehberi size satış ortaklığı sistemini Adan Zye anlatarak bu sistemde nasıl başarılı olacağınızı gösteriyor.bende bu eğitim kiti sayesinde kazanıyorum zaten. GooMass Eğitim Kitine Nasıl Sahip Olabilirim diyorsanız size site adresini vereyim oradan edinebilirsiniz.
-
Zebani kaçırdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 10 Ocak 2025; 13:52:26 > -
300 bin TL'm yok, ne yaparım?
cevap: doomer videoları izlerim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Deme hocam zaten 1 yilda 150 bin gitti
Ben seni kaç kere uyardım.
-
yaktın çocuğu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 01001101
yaktın çocuğuO kendini yaktı. Kaldıraca giren kolunu veren tüm gövdesini kaptırır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X