< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
750 bin tl paranız olsa
-
-
2005 model civarı D segment bir SUV alırdım üçüncü araç olarak. Keşke de olsaydı 750 bin liram şimdi.
ilk araç olacaksa 2015 üzeri b segment clio fiesta gibi araçlar bakardım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 2 Eylül 2023; 16:56:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
öğretmen maaşı ile o aracı yürütmek beni biraz yorabilir hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Örnek verir misiniz?
İnfiniti fx35 en beğendiğim araçlardan biri.
Porsche Cayenne falan da var o yıllarda. Porsche biraz masraflı olabilir ama infiniti Lpg ile yürütmesi daha kolay olur diye düşünüyorum.
Zamanında çok incelediğim bir araç lpg ile çok sorunu olan bir araba. Çok yakışıklı ve havalı ama vaz geçmiştim yürütmesi zor diye
Prins gibi kaliteli bir lpg kiti ile sorunu minimuma çekebileceğimi düşünüyorum ama
tucson aracıma lpg siz alıp kendim taktırdım, 1250 avroluk vs2-3 di lpg kitini. tabi bu araç 6 silindir olduğu için kaliteli kit daha pahalı olacaktır ama alırsam uzun süre kullanmak istediğim için taktırırım diye düşünüyorum yine de. sıvı sistem veya sıralı sistem olanlar daha sorunlu olabiliyor anladığım kadarıyla.
yakıt masrafı dışında sorun olma ihtimali düşüktür diye düşünüyorum. motor yaptırmak 100 ila 200 bin lira arası diyorlardı geçen aylarda, her bir motor 200 bin km yapabiliyormuş. (pardon bu bilgi Porsche içindi galiba, infiniti daha fazla km yapabilir) ben de biraz araştırdım, ustalarıyla görüştüm falan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 2 Eylül 2023; 18:5:54 > -
Karar sızın biraz yorucu olacağı aşikar
Golf 6-7 bakınırdım. Bazı modeller referanstır. Referans modellere binmek sürücüsüne ayrıcalıklarını hissettirir.
bu bütçeye yaşı az olan golf bulmak biraz zor, başka önerebileceğiniz model var mı?
Hocam öğretmensiniz sanırım. Bence dizel-otomatik bi fluence olabilir. Egea’da olabilir. Megane 4 sedan olursa bence en ideali.
1.6 e torq benzin LPG li Egea 2016-2019 Mümkünse lounge paket.
meblağ belli ancak otomobili yürütme maliyetimizi de hesaplamayız diye düşünüyorum. söylediğiniz rakama yüksek hacimli motora sahip suv da alınır. önemli olan bu devirde artık yürütme maliyeti bence,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
0 fiorino alırım manuel olsun benim olsun sıfır olsun
2. El olayının cılkı çıktı pert olmuş içinde trav yenmiş taksi cikmasi 2ye ayrilmis fark etmez leş gibi arabaları toplayıp toplayıp satıyorlar
2011 üstü Jetta otomatik bakardım. Tsı Dsg kurcalarsanız temiz araba alırsınız.
Astra 308 o paraya temiz olmaz ama elantra
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-auris-touring-sports-1.6-advance-skypack-1084446479/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-takas-oncesi-son-fiyat-1117492433/detay
Öğretmenden
10 lt altı motorin yakmıyor onlar .
750 bin liranın adı kaldı sadece.
Bu paralara gidip egea clio alacağıma gider 300-400 binde 2005-2008 model E60 alırım gerekirse sanayiden çıkmam ama içine oturunca kaliteyi hissettiğim bir araba alırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspiredTiger -- 3 Eylül 2023; 13:45:48 >
Benzer içerikler
- pert dünyası
- ford connect yakıt tüketimi 75 lik
- arabada biber gazı taşımak yasak mı
- 400 bin tl araba önerisi 2024
- 1.5 dci motor yağı
- renault duster 2024 fiyat listesi
- byd 2025
- 2024 passat sedan
- chery euro ncap
- elektrikli ford transit
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X