Aylık demiyorum senelik bile olsa para değil bundan 10 sene önce vaaaav diyeceğimiz para bugün eh işte bile sayılmıyor eyyorlamam bu kadar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
100.000 TL para değil
-
-
10 bin aylık alan adam o parayı elde etmek için en azından 1.5 yıl çalışıyor. Ömrün zaten çalışmaya başlayınca 40 yıl.
100 bin tl için 1,5/40 ömrünü veriyorsun
Büyük para.
-
para büyük olmasa da verilen emek bir hayli büyük
-
şu parayı 1 ayda kazanan avukat da var
ayda 2000 alan avukatta
nasıl bi piyasaya düştük omg
-
2 milyon dolar para değil başlığı açılırsa, yorum yapabilirim.
-
sıfır araba parası bile değil 100 bin lira :) bir zamanlar bu parayla 3-4 tane sıfır polo alınıyordu ama.
-
2017 de son model i20 almıştım 60 bine vay be 23 yaşındaydım daha. sonra 50.000 liraya satmıştım şu an bırak son modeli çalışıyor olmama rağmen 2000 model araç bile imkansız geliyor
-
1 milyon TL de para değil, iş kurmak için minimum 500 bin TL gerekir hatta yetmeyebilir. Üzücü gerçekler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
50.000.000 TL para değil abi bimden alışveriş yapana anca yeter.
Ben 47.000.000 TL alıyorum zor denkleştiriyorum.
ekşi olur gibi
-
Hocam Ankara ve İstanbul’da durumlar böyle. Ankara’da yaşadığımdan biliyorum, orta halli semtte üç artı daire bile 600 binden başlıyor. Kur yüzünden ciddi değer kaybetti Türk lirası ve bu fiyatlandırmalar dolar endeksli oluyor. Birkaç sene önce 100 bin TL yaklaşık 30-40 bin ediyorken şu an sadece 7 bin dolar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
harcamak için para değil ama kazanmak için çok para
-
yıllık para değil tabi, ayda 8 bin çok kötü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Paranın büyüklüğünü verdiğin emek değil, o para ile alabildiklerin belirler.
100 bin lira para falan değildir.
-
paranın değeri kalmadı bırak kağıt 20 50 100 tl yi
200 tl nin bile hatrı kalmamış..
doktorlar yurt dışına niye kaçıyor sanıyorsunuz ( gitmiyor kaçıyor )
toplasan 800 900 euro kazanmıyorlar türkiye de ...
yurt dışında bunların en kötü aylığı 4 5 bin euro vardır..
aklı olan kaçar zaten... bu millet birinin gidip hayatını düzeltmesini zaten istemez.. ayağından çekip sende bizim gibi bat diye yaşayan insan dışı varlıklar var...
onun için türk milletini pek dinlemeyin.... akıl sağlığınız için benim önerim bu...
-
şuan arabasız ve kirada oturan birine 1 milyon lira verseniz, gider 750 bine ev alır, geri kalan paraya sıfır bir araba bile alamaz. ki daha aldığı eve mobilya bile döşemedi. ve arabasız kirada oturan birinin borçları da dağ gibidir. yani 1 milyonda para değil.
-
Eski ve dandik Türkiye'de iyi paraydı. Ama Yeni ve Güçlü Türkiye'de rakamların fazla bir önemi yok.
-
kazanmış biri olarak söylüyorsan lafım yok biriktirmeden söylüyosan boş yapma aga biriktir görek djdj
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
şu parayı 1 ayda kazanan avukat da var ayda 2000 alan avukatta nasıl bi piyasaya düştük omg |
Benzer içerikler
- yüzde 50 bursludan devlete geçiş
- kulak memesinde boncuk gibi şişlik
- atasun optik numaralı gözlük modelleri
- comolokko ne demek
- ben aldırdım pişmanım
- suudi arabistan
- sodyum iyon batarya
- 5g nedir zararları
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X