Onbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 227 (Bu ay: 0)
356156 gün 13 s. 58 dk. kaldı
Gelişim çağındayken bir spora yönelmek!
10-22 gelişim çağı zamanlarımda bir spora yönelmediğim için o kadar pişmanım ki! Arkadaşlar, bu yaşlarda edinilen kaslar ve vücut bir ömür üstünüzde kalıyor. Bu yaşlarda spor yapmış arkadaşlarımla aynı boydayız mesela ama omuzları, kolları o kadar geniş ve güçlü ki! Salak gibi PC başından kalkmadım, asosyaldim vücudumda öyle ezik kaldı.
Anker SoundCore Liberty 2 Pro+ (Upgraded versiyon) şu an 1700 lira civarı.
Biraz pahalı gelebilir ama, gerek bass ayarı gerke ses kalitesi gerçekten çok iyi.
Benim gibi müzik dinlemeden edemeyen ve ses kalitesine çok önem veren arkadaşlar bunu alırsanız asla pişman olmazsınız!
cannibal holocaust ben az önce ne izledim?
Bu filmde gösterilen her şey bizzat gerçekmiş öldürülen insanlar falan hepsi gerçekmiş şok oldum
Bu EsenYurt Nasıl Bir İlçedir Yahu?
Bu şarkıyı 200 yıl dinlesem sıkılmam.
2006 Da çıktığında bu şarkı o zamanlar youtube da klipler onlarca yüzlerce milyon izlenmezdi bunun orjinal klibi 10 milyon izlenmişti vay be sen efsanesin sago!
Adam 1906 yılında izmirde doğmuş
Google da bir ton arama yaptım iki kelime cevap bulamadım arkadaş bir yardımcı olun.
Örnek veriyorum, Beykent üniversitesi bölümler ve ücretleri listesine bakıyorum mesela, Mühendislik fakültesi için %50 burslu(belirli bir puan alma şartı var) 20.000 lira diyor en son baraj puanları da kalktı. Yani şimdi ben 40.000 lira verirsem puansız mühendislik okuyabiliyor muyum? Hukukta da 50.000 lira fiyat yazmışlar ama yanlış hatırlamıyorsam ilk 100 bine girme şartı vardı hukukta bu zorunluluk hala devam ediyor mu?
Efsaneyi Hatırlayalım 2022 de!
Salak yemin ederim gerizekalı bu çocuk ya
Mike Tyson'ı ilk izlediğimde...
Oha bu adamı kimse yenemez diyordum. İZLEMEYEN PİŞMAN! DÜNYA TARİHİNİN GELMİŞ GEÇMİŞ EN EFSANE MAÇLARINDAN BİRİNE DENK GELDİM. Tyson'ı perişan etmiş
"ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır." - mevlana.
günahtan nefret et günahkâri sev. (mahatma gandhi)
sizin de var mı böyle bir sözü ile " ne adammış bee" dediğiniz kimseler?
Silahlar sustuğunda ayakta kalanlar savaştan daha da güçlenmiş olarak çıkarlar. |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 165
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 81.708 (Bu ay: 3.132)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 332 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic