Şimdi Ara

Özel Üni. Okumak, Puan alma şartı var mı? Bilgilendirin beni pls..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Google da bir ton arama yaptım iki kelime cevap bulamadım arkadaş bir yardımcı olun.

Örnek veriyorum, Beykent üniversitesi bölümler ve ücretleri listesine bakıyorum mesela, Mühendislik fakültesi için %50 burslu(belirli bir puan alma şartı var) 20.000 lira diyor en son baraj puanları da kalktı. Yani şimdi ben 40.000 lira verirsem puansız mühendislik okuyabiliyor muyum? Hukukta da 50.000 lira fiyat yazmışlar ama yanlış hatırlamıyorsam ilk 100 bine girme şartı vardı hukukta bu zorunluluk hala devam ediyor mu?

• Bölümlerin baraj sıralamaları hala geçerli
  • yapma be

• egemen.online kullanıcısına yanıt

Mühendsilik için 300K şartı var

• ohooooo parasıyla bile okuyamıyoruz bu ne yaw

yıllık 40.000 istiyorlar 297 puan alırsan %50 indirim diyor beykent kafam karıştı kardeşim madem 297 puan alırsam yüzde elli indirim 40.000 lirayı kaç puan alanlar için istiyorlar bir şey anlamadım yaw

kanka beykentten hayır gelmez zaten

• ne yapacağım genco akıl verin biraz yahu? yüksek puan alabileceğimi sanmıyorum ama parası neyse verip özel okumak istiyorum (İSTANBUL OLMASI ŞART) yok mu bir yolu?

• aga sen mfciysen 300b nasıl yapamıyorsun.

• Herkes okumak zorunda değil o açıdan bak.
    burssuzun sıralamasına da bakın hocam ne kadar puan istiyormuş. mutlaka yazıyordur sıralama sitelerinde. "ücretli" yazıyor olması lazım yanılmıyorsam. eğer sıralamayı göstermek yerine "dolmadı" yazıyor ise her türlü sıralamayı yapan geçen sene girebilirmiş demek. tabi burada bölüm barajı karşımıza çıkıyor. örneğin mühendislik için her üniversitede 300000 sıralama şartı vardı sanırım. o şartı yerine getiren herkes okuyabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.