Şimdi Ara

TOEFL/YDS Deneyimi Olanlar İçeri Lütfen Yardım Edin Çok Zor Durumdayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok zor durumdayım yaklaşık bir ayım var. Deneyimi olanlara birkaç sorum var yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim. TOEFL'dan 500 veya 61; YDS'den 75 almam lazım.

1) TOEFL'dan 463'ü 500'e mi yoksa YDS'yi 63,75'ten 75'e taşımak mi daha kolay?

2) Üstteki notları alan bir kişinin TOEFL iBT'den 61 alma olasılığı nedir?

3) Bu bir ay içerisinde başlanan YDS kursuna mi devam etmek mantıklı, YDS kursundan bir ay önce başlamış olan TOEFL gurubuna katılmak mi, yoksa ikisini bir arada yürütmek mi daha mantıklı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,
    Bence Yds daha kolay. Cunku sadece grammer bilginiz ve reading seviyeniz ölçülüyor. Hayli hayli 75 puana çıkarabilirsiniz. Ama ingilizce seviyeniz ölçülmüyor.Toefl IBT ise ek olarak listening ve speaking içeriyor. Bir ayda yds çalışmak sizi 75 puana ulastırır ama toefl ibt için bir ayda nolur bilemiyorum. Hangisi daha çok gerekliyse ya da sınavı önceyse ona göre seçim yapın bence. Sonucta hangisine hazirlanirsaniz hazirlanin ingilizce çalışmış olacaksiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim. Açıkçası ben de oyle düşünüyordum hep ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Bilirsiniz YDS'ler çok dengesiz bazen kolay bazen zor ve maalesef artik onumde sadece 1 sinav kaldi gerisi yok

• ben ielts gireceğim de üşeniyorum sınav yeri seçip kayıt olmaya falan. sözde 2 senedir gireceğim :D

• pcdaly kullanıcısına yanıt

Sinav ucretleri de ayri mesele

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.